Yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum ama çok şükür ki öyle bir adam için daha büyük kayıplarım olmadıYa adamın hali hazırda cinsel ilişkiye girebildiği biri varmış zaten. Sen de sadece sevişmekle yetinip bekaretini(!) korumaya ısrar edince adam eldekinden de olmayayım demiş işte.
Bu arada bir adamla yakınlaşıp, mahrem anları yaşayıp da nasıl bu durumun adına bekaret adını verebiliyorsunuz anlamış değilim.
bu konu gerçek mi? ikiniz de birbirinizden betersiniz bence[/QU
Benim hatam ya da yanlışım ne sizce saf olmak dışında
Allah razı olsunyasanmıs bitmis gitmis bundan sonra gelecege bakıcaksın kendini kullandırtma kimseye birseyi istiyorsan kendin istedigin icin yap karsı taraf istedigi icin degil kaybetmemek icin yapmıssın ama boylede kazanılmıyor gordugun gibi..kimse icin canına kıymaya kalkma sonra bunun icin kızıcaksın kendine hayat boyle hatalar yaparız ama onemli olan ders cıkar ne yasadıgını sen bilirsin insanlar yargılasa dahi takma kimse mukemmel degil
Yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum ama çok şükür ki öyle bir adam için daha büyük kayıplarım olmadı
Sana garantisni verebilirim yine sokakta bir adam numarani isterse ve sen verirsen yine boyle olur! 99% anliyormusun. Akli basinda hic bir adam bunu yapmaz, bu dedigin sey ona buna sarkmak oluyor, kimi tutturursa yani. Amacda belli. Sirf bu gibi serefsizler yuzunden Turkiyede sokakda kadinlar rahat yuruyemiyorBöyle olacağını bilsem numaramı verirmiydim hiç.
Bahsedilen ne .yani benim bekaretim var diye ahlaklı olmuyorum mu ben ahlaklıyım demedim zaten yaptığım ne olursa olsun çok yalnıştı ama bana o kız için o kadar hakaret eden adama bekaretimi de vermiş olsaydım kendimi hiç affedemezdim belki.daha büyük kayıptan kastınız bekaret mi? bakın biz de bundan bahsediyoruz.
Benim yaşadığım şeyler niye buralara geldi ya suçlu benmiyim anlamadım ki napıyım adamı arayıp dur bekaretimi almadın onu da al mı diyim ben moral verirsiniz ya da bir yol gösterirsiniz diye düşünmüştüm. Afedersiniz arkadaşlar.Onca şeyden sonra hala bakirwsiniz. Sorun yok. Kan görmeye meraklı türk erkeği hakediyor bunları. Bu arada ne istediğinizi ne yaptığınızı bilmiyorsunuz siz. Çok çarpıklık var anlattiklarinizda ama yazamayacağım şimdi usendim
Bahsedilen ne .yani benim bekaretim var diye ahlaklı olmuyorum mu ben ahlaklıyım demedim zaten yaptığım ne olursa olsun çok yalnıştı ama bana o kız için o kadar hakaret eden adama bekaretimi de vermiş olsaydım kendimi hiç affedemezdim belki.
Teşekkür ederim .Ya 3 damla kan insanı namuslu veya namusuz yapmaz. Namuslu demek doğru düzgün bir insan olmak demek. Ayrıca hepimizin demeye çalıştığı ucuz yırtmışsın . Adamla sevişmeniz öpüşmeniz sırasında sizin görüntülerinizi alsaydı, sonradan istemediğiniz şeylere zorlasaydı diyoruz. Saf olmayın, her şey aşk sevgi diil topu topu aşk acısı 2 ayda bitiyor. Gerçekten Allah'ın sevgili kulusun böyle karaktersiz bir adamdan kurtulmuşsun...
Hata yaptığımın farkındayım ama şimdi bunu söyleyerek bana yardımcı olmayı mı düşünüyorsunuzYolda telefon numarasi verirseniz baska ne olacakti?
Ben miyim basit kadın ???Yolda gordum numarami verdim oraya kadar okudum artik boyle fake konular basit kadinlar sacma iliskiler sarmiyor benii
aynenYolda telefon numarasi verirseniz baska ne olacakti?
Hata yaptığımın farkındayım ama şimdi bunu söyleyerek bana yardımcı olmayı mı düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?