ben varım benimde 6 7 kilo vermem gerek malesef özellikle göbek bölümünden ne yapaam yaa
bende 5 kilo vermek istiyorum yaaa
bendede sorun ayını ve diyet yapamayanlardanım
ben varım canım!!
ben de bayramda sevgilimle tatile gidicem o zamana kadar 3-4 kilo vermeyi hedefliyorum.geçen seferlerde kalori sayım yönetemi 2-3 kg için işe yaramıştı yine aynı yöntemi denemeyi düşünüyorum:44:
Tam kilomu yarın sabah tartılınca yazıcam
hepimize kolay gelsin şimdidennnn:79:
1,60 boy kilomu tartılmaya korkuyorum 58 sanırsam 8 kilo vermem gerek bu akşam bende mekiğe başlıyım bari .. sabah çorba içerim 2 dilim ekmek öğlende ekmek yemem az yağlısından yemek akşamlarıda yemem aklımdaki diyet şekli böyle off off
merhaba bende varım
ben 1.60 boyunda 60 kiloyum şuan ramazan sonunda bi 5 kilo vermeyi planlıyorum çünkü okullar açılıyor kurtulmam lazım şu kilolardan[/QUOmerhaba canım.inşallah hep beraber vericez kiloları.
akşamları yemem dediğin ekmekmi,yoksa hiçbirşeymi.
meyve felan yemezmisin akşam canım.
bende akşamları ekmek,pilav makarna yemiyorum.
bazen akşam sadece meyve veya 3-4 kaşıkyemek,yoğurt.
öğlen fazla yediysem akşam sadece meyve yerim.
akşamları hiç bişey yemiyorum arada meyve yerim dün akşam nektar yedim sadece ama mekik çekemedim bu akşam kesin başlıcam .. ama ramazanda ne yapıcaz iftar neredeyse akşam 9 :26:
herkese selam
benim bugün sabah kahvaltı bi simit vardı beyaz peynir filan derken fazla kaçtı akşama bişey yememeyi düşünüyorum
ramazanda ben midemdeki rahatsızlık yüzünden oruç tutamıyorum canım,birde tansiyon problemim var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?