selam ferrari.hergün sabah çorba içiyorsun.ne çorbası içiyorsun canım.
senden tamah ettimbende bugün sabah 1 küçük kase mercimek çorbası içtim geldim işe.çok güzeldi.
ben lokantada çalışıyorum o yüzden her sabah çorba içiyorum her gün değişik çorba içiyorum hem sulu olması midem için yararlı elimden geldiğince dikkat ediyorum bakalım oruçla beraber nasıl kilo verebilirim emin değilim ..
evet canım gayet güzel.bende akşam mercimek çorbası yapmıştım.sabah eşime ısıttım.
canım çekti bende 1 kase içtim.
tartıldınmı hiç canım,kilonda değişiklik varmı.ben tartı manyağı olduğum için sürekli tartılıyorumda
evde tartı yok malasef tartılamıyorum en kısa sürede tartı almam lazım .. ama hafiflik hissediyorum sanki belki 1 kilo vermişimdir
evde mekik çekemiyorum bi türlü hep bişey çıkıyor ama sbahları 1,5 km yürüyüşe başladım ben asıl ramazanı düşünüyorum ne yapacam diye:18:
cnm selam, sana nacizane tavsiyem iftarda bol su icmen. yemek yemeden once mideni suyla doldur zaten bir sey yiyemiyosun sonra. sahurda istedigini yiyebilirsin ben bu yontemle 4 kilo falan vermistim ramazanda, iftarda yemiceksin yani ozetle
slm canım yarından itibaren bende sana katılıyorum,5 gün 5 kilo diyetini yaptım bugün bitti yarın normal beslenme düzenine geçiyorum..boyun kaç canım?
Ben de istiyom ben de :84:
gel sende,zayıflatalım senide
Bende varim :)
2 aydir ayni kilodayim.istegim ramazanda oruc tutarken zayiflamak.4-5 kilo versem supper olacak.
Benim sorunum basen bolgesi.herkes cok zayiflamissin diyor ama bana gore oyle degil.koca popo oldugu gibi duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?