ben de diyet yapamayanlardandım. taki kalori sayma diyetini bulana kadar. bu siteye çok teşekkür ederim. yeni başladım ama gayet memnunum. kaloriyi hesaplayıp yiyorum.hemde canımın istediğini. akşama krep yiyeceğim. kafaya koydum. ama az
bende varım 58kiloyum 54 olmalıyım
ayy bende de var. tansiyon problemi. yaklaşık 7-8 yıldır hiç tutamıyorum. daha öncesinde en azından bir gün tutup bir gün tutmayıp ynede tutuyordum birazcık.
bu sene de tutamazmışım geçen hafta doktorum öyle dedi. kısmet napalım.
hoşgeldin canım.malesef benimde göbek sorunum var.akşamları 30 tane yarım mekik çekmeye başladım.işe yarar inşallah.kaç kilosun canım.
sabah bir kase çorba iki dlilim ekmek
öğlen tavuk şiş közde domates azıcık pilav ve ayran ekmek hiçç yokk
akşam hiç bişey yemem belkş meyve ve mekik çekicem hadı bakaklım
arkadaşlar bu sitede okumuştum. iki denek grubunda yapılan araştırma sonuçlarına göre12 hafta öğlenleri yoğurt yiyen diyet grubunun yemeyenlere oranla %81 daha fazla kilo verdiği tesbit edilmiş. yoğurt özellikle göbek bölgesi yağlarını yakıyormuş. ben bu nedenle diyetimde yoğurdu eksik etmiyorum. sizlerede tavsiye ederim.
herkese günaydınnn
dün sabah ve öğlen kaçırdğım için akşam bişey demedim umarım dengelenmiştir:))
bu sabah 1 poğaça 1 kk peynir ve 1 yumurta yedim yine aynı yöntemi düşünüyorum uff yazın iştahın fazla açık benim yaaaaa
dün akşam eve gittim mekik çektim sonrada biraz oryantel oynadımama çok açıkmıştım brazcık karpuz yedim
sonra sabah yemek yemeden baya bi yürüyüş yaptım
bu sabah 8,30 da çorba içtim iki dilim ekmek ( gerçi biraz kalın dilimdi ama olsun )
öğlen 2,30 da bi tabak makarna bide yogurt . ekmek yemedim yine akşam eve gidince mekik ve oryantele devam
kolay gelsin canım sanada.tabi banadabende bugün yarımyamalak başladım diyete yarın sabah montignat diyeti yapacağım daha öncede 5 kilo vermiştim bu yöntemle.bir incele istersen.
evet arkadaslar benım de bu bayrama ıncecık gırmem lazım vermem gerek 6 kılom var suan ısvec dıyetı yapıyorum 2.gunumdeyım ramazana kadar bunu uyguluycm sonra ramazanda da devam edıcem yedıklerıme dıkkat etmeye
oruc tutuyo musunuz arkadaslar orucla diyet nasil yapicaz:S
selam canım.ben oruç tutamıyorum malesef.
ramazan için diyetler filan var ama,bilemiyorum nasıl olur.
oruc tutuyo musunuz arkadaslar orucla diyet nasil yapicaz:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?