Serenay'ın Bayrama Kadar En Az 5 kilo Verme Günlüğü

sabah bir kase çorba iki dlilim ekmek

öğlen tavuk şiş közde domates azıcık pilav ve ayran ekmek hiçç yokk

akşam hiç bişey yemem belkş meyve ve mekik çekicem hadı bakaklım

devam et canım kalori saymaya.gayet güzel kilo veriliyor.her istediğindende yiyebiliyorsun güzelyöntem:87:

geçmiş olsun canım.önce sağlık.

hoşgeldin canım.malesef benimde göbek sorunum var.akşamları 30 tane yarım mekik çekmeye başladım.işe yarar inşallah.kaç kilosun canım.

arkadaşlar bu sitede okumuştum. iki denek grubunda yapılan araştırma sonuçlarına göre12 hafta öğlenleri yoğurt yiyen diyet grubunun yemeyenlere oranla %81 daha fazla kilo verdiği tesbit edilmiş. yoğurt özellikle göbek bölgesi yağlarını yakıyormuş. ben bu nedenle diyetimde yoğurdu eksik etmiyorum. sizlerede tavsiye ederim.

sabah bir kase çorba iki dlilim ekmek

öğlen tavuk şiş közde domates azıcık pilav ve ayran ekmek hiçç yokk

akşam hiç bişey yemem belkş meyve ve mekik çekicem hadı bakaklım

menün güzel ferraricim.
bende sabah 1 tabak karpuz yedim.
öğlen 3 dilim ekmek.taze fasülye-omlet-domates-soğan -yoğurt-patlıcan közlemesi(hepsinden biraz biraz aldım)
akşama 1 tanecik dondurma yemeyi düşünüyorum (canım çok çekti) :131:

ben öğlenleri sıkı yiyiyorum.akşamları hafif geçiriyorum.

evet canım bende okudum ve her gün mutlaka yiyiyorum. sebze yemeklerine yoğurt yakışıyor.:82:

günaydın herkese
kimse birşey yazmamış. neyse ben devam ediyorum.

akşam dediğim gibi sadece 1 dondurma yedim , 1 çatalda karpuz yedim.:131:

bugün itibariyle tam 65 kiloyum (400 gr. gitmiş)

sabah ballı,tarçınlı,limonlu suyumu içtim işe geldim.şimdide neskafemi içiyorum

herkese günaydınnn

dün sabah ve öğlen kaçırdğım için akşam bişey demedim umarım dengelenmiştir:))

bu sabah 1 poğaça 1 kk peynir ve 1 yumurta yedim yine aynı yöntemi düşünüyorum uff yazın iştahın fazla açık benim yaaaaa

günaydın mls. bende bazen poğaça simit yiyiyorum çokta severim.(ama sadece sabah veya öğlen yiyiyorum.)

sabahları kahvaltı yapmıyorum,hiç sevmem.genelde meyveyle kahveyle geçiştiriyorum.
öğlenleri 2 -3 dlm ekmek mutlaka yerim.yanındada sebze yemeği yoğurt veya yumurta domates veya domatesli peynirli sandeviç filan.karnımı güzelce doyururum,pek kısmam.

arada yine meyve,neskafe.(bazen beyaz nohut veya 1 avuç ayçekirdeği)

akşamlarıda meyve (karpuz-kavun) veya 3-4 kaşık sebze yemeği,yoğurt.

arada kaçamaklarda oluyor tabiki dondurmaya :131:bayılırım mesela gün aşırı yerim genelde.

herşeyden yiyiyorum ben kalorilerini hesaplıyorum.böyle veriyorum işte kilocuklarımı:118:
işin püf noktası akşamları yememek.gerisi ,gitsin kilolar.

dün akşam eve gittim mekik çektim sonrada biraz oryantel oynadım ama çok açıkmıştım brazcık karpuz yedim

sonra sabah yemek yemeden baya bi yürüyüş yaptım

bu sabah 8,30 da çorba içtim iki dilim ekmek ( gerçi biraz kalın dilimdi ama olsun )

öğlen 2,30 da bi tabak makarna bide yogurt . ekmek yemedim yine akşam eve gidince mekik ve oryantele devam

Son düzenleme:

ne güzel ferrari yürüyüşünüde yapmışsın,göbecikte atmışsın ohhh.devam et canım bırakma sakın.hep beraer gidecek bu kilolar. bende yürümeyi çok istiyorumda,işten geç çıkıyorum yemek bulaşık ev işi derken vakit kalmıyor.evdede egzersiz yapamıyorum sıkılıyorum offffff :95:

kolay gelsin canım sanada.tabi banada bende bugün yarımyamalak başladım diyete yarın sabah montignat diyeti yapacağım daha öncede 5 kilo vermiştim bu yöntemle.bir incele istersen.

evet arkadaslar benım de bu bayrama ıncecık gırmem lazım vermem gerek 6 kılom var suan ısvec dıyetı yapıyorum 2.gunumdeyım ramazana kadar bunu uyguluycm sonra ramazanda da devam edıcem yedıklerıme dıkkat etmeye

kolay gelsin canım sanada.tabi banada bende bugün yarımyamalak başladım diyete yarın sabah montignat diyeti yapacağım daha öncede 5 kilo vermiştim bu yöntemle.bir incele istersen.

teşekkür ederim canım.bütün diyetleri inceledim canım,yamapıyorum ben.kafama göre takılıyorum,herşeyden yiyerek sağlıklı bir şekilde yavaşta olsa gidiyor kilolar.diyetinde sanada kolaylıklar diliyorum.

ne güzel azimlisin bak arkadaşım.ben o isveç diyetini falan yapamam,midem aç kaldımı reflüm ülserim azıyor benim.6 kilo nedirki canım hadi gayret,herkes bayramda istediği kiloya kavuşur inşallah.

oruc tutuyo musunuz arkadaslar orucla diyet nasil yapicaz:S

ben gecen sene ramazanda kılo verelım baslıgındaydım hergun yedıklerımızı paylasıyorduk bayagı faydası oluyor ben oruc tutuyorum ama bu sene bıraz kararsızım benım dıyetım 13 gun suruyor 6 gunde kesersem ramazan baslamadan bıtrmıs oluyorum ama dıyetım cok guzel gıdıyor ve az az verıyorum 6.gunde ıstedgm kıloya ulasamıycm baslamısken 13 gunu bıtrsem mı dıye dusunuyorum bu sekılde metobolızmam da hızlanır ramazann gerı kalanında kılomu sadace korumaya calsırım dıye dusundum ama henuz karar vermıs degılım

bu arada ramazanda nasıl beslenecegmı kısaca yazym ısvec dıyetı yaptgm ıcın cok et tuketıyorum ramazanda olabıdgnce etten uzak durmaya calıscm ,ıftarda corba bol salata meyve ıle gecstrcm gecen seneden bılıyorum zaten pek acıkmıyorum sadece susuyorum onemlı olan sahur aslında kepeklı ekmekten tost haslanmıs yumurta ayran tuketecegım besınler arasında bıraz protegın agırılkılı cunku protegın tok tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…