• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ay evet heyecanlıydım kızlardan bir kaç hafta geriden geliyordum inşallah benim de kızlar gibi güzel geçer doğumum daha sonra senin de bizim gibi güzel geçer bu zorlu süreçleri doğumlarımızı güzel yaparak tamamlayalım inşallah Allah sıralı doğum versin hepimize 🤲🏻🌹 çok çok şükür iyi gidiyor ben baya baya saldım günlük yarım saat yürüyüş yapabilirsin dedi şimdide eğitim var eğitime geldim benim şuanlık doğum normal gidiyor ama dikişlerimi doğum esnasında alacakmış o bir korkuttu nasıl olucak diye bakalım 🤔
Amin amin 🤲🏻🥰 benim doktorum da demişti normal olursa sancın gelince alırım dikişleri diye ☺️ akıl vermek kolayda korkma kız cebellato cebellato resmen doğumdan sonra aldırdı dikişleri 😂😂
Kız bak mavişin dediği gibi dikişle 6 cm açılmaya kadar doğum sancısını çektim😂 dikişle nasıl açıldı valla bilmiyorum ben noluyor lan bu doğum sancısı mı diyene kadar nerem açıldı bilmiyorum😂😂

İnşallah ya bazen dikiş bulunuyormuş falan ya ondan bir korktum sancı çekerken o stres zorlar gibi geliyor

Doktoruma bahsettim nasıl oldu diye 😆😆🤣 olabilir yırtılma olmuş olabilir falan dedi
Evet olabilir benim doktorum en son dikişe bakarken yukarı çıkmış gibi bir şey demişti hatta o an neşeli bir anımda olsaydım hocam dikmediniz mi yoksa diye şaka yapardım sonradan aklıma geldi valla😂

Evet olabilir benim doktorum en son dikişe bakarken yukarı çıkmış gibi bir şey demişti hatta o an neşeli bir anımda olsaydım hocam dikmediniz mi yoksa diye şaka yapardım sonradan aklıma geldi valla😂
Ayy anlattıklarınıza şok oldum gerçekten 🤣 sonradan buldu mu bari dikişleri alındı mı yani 😁

Merhaba yazamadım tekrar kızımı sağlıkla kucağıma 37+5 te kucağıma aldım 13 günlük olduk 🥰 darısı başınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle 🙏
Maşallah Allah analı babalı büyütsün 🥰🤲🏻 sizin doğumunuz nasıl oldu ☺️

hipertansiyon olduğu için mecburu Sezeryan oldu. Kızım daha dayanabilirdi ama benim tansiyonum artık çok zorlamıştı doktor beni de tehlikeye aymak istemedi

hipertansiyon olduğu için mecburu Sezeryan oldu. Kızım daha dayanabilirdi ama benim tansiyonum artık çok zorlamıştı doktor beni de tehlikeye aymak istemedi
Olsun yine de gayet güzel bir haftada olmuş doğum ☺️ ikinizde iyiyseniz ne mutlu size ☺️

Back
X