- 25 Mart 2023
- 1.389
- 610
- 53
- 32
Canım nasıl oldun durum ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nasıl oldun durum ne
Sen doktorunu bilgilendir tabiki ama muhtemelen operasyondan kalanlar da geliyor olabilir canım. Ben sanki kan sulandırıcı iğneyi 1 hafta falan kullanmadım tam da hatırlayamıyorumKızlar merhabalar, ben 2 gün önce serklaj oldum 12+6'dayken yapıldı.
Açıklığım yoktu fakat ilk gebeliğim 5,5 ay erken canlı doğum ile sonuçlandığı (ve kaybettik tabi) için bu haftalarda yapıldı.
Operasyonun yapıldığı ilk gün (perşembe günü) kanamam yok denecek kadar azdı hatta hiç kanamam, lekelenmem olmadı.
Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bir gün öncesinde ve operasyonun olduğu akşam kullanma denildi.
Dün akşam yeniden başladım, bugün az önce tuvalete gittiğimde kahverengi bir lekelenme olmuş, böyle küçük bir pıhtı gibi, normal mi acaba bunu yaşayan oldu mu hiç? Doktoru bilgilendirmem gerekir mi?
Bıraz daha toparladık gıbı daha doğrusu rısklı haftaları gecınce rahat bı nefes aldık ama 32.haftaya kadar hastanede kal dedi doktorum ondan sonrasına bakcazCanım nasıl oldun durum ne
Hımm hadı bakalım gözümüz sende hayırlı haberler bekliyoruz sendenBıraz daha toparladık gıbı daha doğrusu rısklı haftaları gecınce rahat bı nefes aldık ama 32.haftaya kadar hastanede kal dedi doktorum ondan sonrasına bakcaz
enfeksiyondan şüphelendi hastaneye sevk etti gelir gelmez antibiyotik başlandı lökosit eritrosit idrar değerlerim baya kötü ben belirti vermemişim hiç ama doktorum demişti serklaj sonrası enfeksiyon riski oluyor 3.günüm bugünBuldu buldudoğum sonrası yanında genç bir doktorla temizleyip dikiş atarken o doktor sordu hocam bu nedir diye o da serklaj dikiş ipi dedi
oh dedim bende
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımaklıma gelen sorular şunlar
-Kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor mu hareketsizlikten kaynaklı?
-Enfeksiyon takibi için ne kadar sıklıkla tahlil vermem gerekiyor?
-Enfeksiyondan korunmak için önerdiğiniz bir şey var mı?
Yine aklıma gelirse yazarım canım şimdilik bunlar geldi![]()
Çok geçmiş olsun bol bol su tüket canım stres yapma herseyı olumlu düşün sonuçta serklaj sonrası enfeksıyon olacağını biliyoruz gecmıs olsun tekrardanenfeksiyondan şüphelendi hastaneye sevk etti gelir gelmez antibiyotik başlandı lökosit eritrosit idrar değerlerim baya kötü ben belirti vermemişim hiç ama doktorum demişti serklaj sonrası enfeksiyon riski oluyor 3.günüm bugün7-10 gün arası burdayım sanırım dua edin bana
İnşallah hemen düzelir değerlerin canımenfeksiyondan şüphelendi hastaneye sevk etti gelir gelmez antibiyotik başlandı lökosit eritrosit idrar değerlerim baya kötü ben belirti vermemişim hiç ama doktorum demişti serklaj sonrası enfeksiyon riski oluyor 3.günüm bugün7-10 gün arası burdayım sanırım dua edin bana
Az kaldı canım inşallah evine geçersin bir an önceKızlar nasılsınız herşey yolundadır ınsallah
Ben hala hastanedeyım artık müdavimi oldum bu günlere şükür sabırla bekliyorum 4-5 hafta daha sabır diyerekten
babylovee dan haberiniz var mı bide
Dün ve bugün devamı olmadı o yüzden haber vermedim doktoruma, zaten takipli olduğum doktorda değil başka bir yerde yaptırdım, oraya da ulaşmam zor olacaktı ama temkinliyim, sanırım normal bir durumdu... Devamı olmaması rahatlattı, umarım bir daha olmaz, çok teşekkür ederimSen doktorunu bilgilendir tabiki ama muhtemelen operasyondan kalanlar da geliyor olabilir canım. Ben sanki kan sulandırıcı iğneyi 1 hafta falan kullanmadım tam da hatırlayamıyorum
Bol sabırlar sonra da hiç seni yormayan bebişin kucağında olsunKızlar nasılsınız herşey yolundadır ınsallah
Ben hala hastanedeyım artık müdavimi oldum bu günlere şükür sabırla bekliyorum 4-5 hafta daha sabır diyerekten
Ben evde yatıyorum canım dinleniyorum arada bir yürüyüş yapıyorum evde o kadar ben daha yolun başındayım sizin gibi 32 ye gelmeyi çok isterimKızlar nasılsınız herşey yolundadır ınsallah
Ay resmen seninde yarı kırkına çıkmak üzereBol sabırlar sonra da hiç seni yormayan bebişin kucağında olsunben haber aldım canım iyilerdi en son çok şükür, uykusuzluğa alışmaya çalışıyordu arkadaşım
![]()
maviilale
nisan97
nergiscicegi6 annişler napıyorsunuz oralar daha rahat mı söyleyin
![]()
Valla canım biz gaz sancılarıyla uğraşıyoruzBol sabırlar sonra da hiç seni yormayan bebişin kucağında olsunben haber aldım canım iyilerdi en son çok şükür, uykusuzluğa alışmaya çalışıyordu arkadaşım
![]()
maviilale
nisan97
![]()
Merhaba geçmiş olsun,, halka dediğiniz tam olarak serklajdan farkı nedir daha önce duymadım bende abdominal dikişliyim fakat rahim uzunluğum 11 e düşmüş dikişe dayanmış bebek çok endişelendim. Henüz 16. HaftadayımÇok teşekkür ederimcanın sana da mı halka takıldı canım
Sence rahat mıBol sabırlar sonra da hiç seni yormayan bebişin kucağında olsunben haber aldım canım iyilerdi en son çok şükür, uykusuzluğa alışmaya çalışıyordu arkadaşım
![]()
maviilale
nisan97
![]()
Aynı b*kun laciverti
Yaaa canımmmAy resmen seninde yarı kırkına çıkmak üzeredoğurdunuz büyütüyorsunuz ya duygusal bir gebeyim
![]()
Deme yav buldun mu çözümü
Kanki korkutma beni uyku düzeni oldu muSence rahat mı![]()
Kuzu uyku düzeni çok büyük bir çoğunlukta 4 aydan sonra oturur tabi gaz problemi de genelde 4.aya kadar devam ediyorYaaa canımmmseni de sayalım inşallah
Deme yav buldun mu çözümü
Kanki korkutma beni uyku düzeni oldu mu![]()