Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

nisan97 oha nasıl bir mesaj bu heyecansız kadın canııımmmmm hayırlı olsun yavrun ay çok heyecanlandım ilk defa bir insan doğurdu burda tanıdığım ayyy

Tamaaamen hislerim çünkü normalde 100 çıkan tokluk baska zaman 180 160 cikiyorsa vardir orda bi eppek arasi biseyler, yada vardir orda bi tatli kaşıklamak

yavaş yavaş gül cocugu ziplatma
Ya doğurmuş kız sen hala bana şeker diyorsun heyecanlandım şekerim çıkabilir şimdi

nisan97 oha nasıl bir mesaj bu heyecansız kadın canııımmmmm hayırlı olsun yavrun ay çok heyecanlandım ilk defa bir insan doğurdu burda tanıdığım ayyy
ayyy cok heyecanli dimiii. Ama kadin o anın etkisiyle napsin yazdigina şükür valla
Ya doğurmuş kız sen hala bana şeker diyorsun heyecanlandım şekerim çıkabilir şimdi
hep bi kaytarma hep bi şekerim cikabilir imalari

Ben sanırım vajinal doğum yapma yeterliliğine sahip değildim oğlum da benim gibi birine göre biraz iri doğdu o yüzden yani yoksa yapan çatır çatır doğuruyor sonuçta
Hay Allahım insanın ici korkuyor. Sonra doktorlar niye sezeryana yönlendiriyor diyoruz. Yönlendirir arkadas. Kadının gelecegini de düşünmesi lazim.
Napalim naisl dogmasi daha iyi olacaksa öyle dogsun bebisler.

Hay Allahım insanın ici korkuyor. Sonra doktorlar niye sezeryana yönlendiriyor diyoruz. Yönlendirir arkadas. Kadının gelecegini de düşünmesi lazim.
Napalim naisl dogmasi daha iyi olacaksa öyle dogsun bebisler.
Aynen öyle hem anne hem bebek iyi olsun da doğum şekli çokta önemli değil

Aynen öyle hem anne hem bebek iyi olsun da doğum şekli çokta önemli değil
Tabiki öyle bebis sağlıkla dogsun bebek iyi olsun anne iyi olsun dedugin gibi gerisi cokta önemli olmayan detaylar..
Yalnız ben nisan97 'ı çok merak ettim ya nasıl hissediyor acaba kendini cebellato babylovee
Ay bende merak ediyorum yaaa.. ama tabiki buraya girecek vakti yoktur. Hersey yolundadir diye tahmin ediyorum. Bebisle alismaya çalışıyorlardir birbirlerine
Ayy darısı bizlere ya.. sen ocak annesi mi olcaksin nasipse kuzu

Yalnız ben nisan97 'ı çok merak ettim ya nasıl hissediyor acaba kendini cebellato babylove
Tabi ne olursa olsun doğum bu vücut yoruluyor hormonlar değişiyor bir de bebişkoyu sık beslemek lazım ama o kadar muhteşem bir duygu ki Rabbim hepimize o duyguyu yasatsın yaa inşallah beyfendi ocak ayına kadar durur da öyle olur umudumuz o yönde canım

Tabiki canım yorulmaz mi insan. Annem hep diyor dogumdan sonra bi tatli uyku geliyo insana bi rahatlama geliyo diye..
Amiiinnn aminnn kuzum aminnn.. o muhteşem duyguyu hepimiz yaşayalım
Oyy sevsinler onuuu. Hadi bakalim sen bizdennhemen sonrasin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…