Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Kızlar ya dikiş sonrası genital bölge temizliğini nasıl yaptınız ben yeni katıldım aranıza ilk tüp bebek transferım tuttu ama 5. Ayda servıkal yetmezlik sebebıyle doğum yaptım tekrar hamıleyım 4 haftalık ama 13 haftalık olunca dikiş atılacak ve genital bölge temızlıgıne önem verıyorum nasıl yapcam bılmiyorum

Off o uyku var ya daha tatlısını yaşamadım galiba sizinle aramda 4 hafta falan var ben 23+3teyim şu an

İnşallah bu hamileliğiniz çok güzel geçer hayırla ve sağlıkla kucağınıza alırsınız ben dikiş öncesi bir kez ağda yaptırdım uzun süre idare etmesi için sonrasında jilete geçtim ağda çok kasıyor beni ve evde yapamam

Off o uyku var ya daha tatlısını yaşamadım galiba sizinle aramda 4 hafta falan var ben 23+3teyim şu an
Yaa demek dogru uyku olayi
Canim asagi yukari öyle şükür 29 olcaz biz.
Oy Allahım 38leri nasip ett.. saglikla dogurup kolaylikla dogurup evimize getirip buyutmeyi nasip et..

Jilet canım valla. En pratik o. Ama kısa süreli tabi napalim. Idare edicez. Sonra bakariz.
Saglikla gelsin bebiss

Yaa demek dogru uyku olayi
Canim asagi yukari öyle şükür 29 olcaz biz.
Oy Allahım 38leri nasip ett.. saglikla dogurup kolaylikla dogurup evimize getirip buyutmeyi nasip et..
Amiin amiin Burda hep güzel haftalarda güzel doğumlar duyalım inşallah ya cebellato ile aynı gün doğurmanız yok mu

maviilale ay ben de çok merak ediyorum hatunu ya, nasıl doğurdu şimdi nasıllar falan falan, merak içindeyim biz babylovee ile aynı gün doğururmuyuz bilmiyorum çünkü kendisi aşırı dikkatli bir gebe ben dikkatli değilim o sanırım 44. Haftada doğuracak şaka bir yana inşallah geliştiği son yere kadar kalsın bebişler

sano canım açıkçası ben ağdaya devam ediyorum annem yardımcı oluyor yapamadığım yerde, temiz bildiğin güvendiğin bir yer varsa dışarda da olabilir, jilette alternatif tabiki, bana yardımcı olan birisi olduğu için başvurmadım ama olmasaydı jiletle alırdım kullan atlardan değil de bu gillette jelli olanlardan tahriş etmediği için tabi hemen temizleyeceksin oralar aşırı ıslaklığı ve sabunu sevmez biliyorsun

babylovee kanki tokluk o kadar çıktı yani iki kere ölçtüm acaba makine mi hatalı veriyor yoksa ben fıkfık korkusu yüzünden mi böyle düşük çıkmaya başladı ama mutsuz yemekler yiyorum…

Ama jiletlerde sürekli çıkmaz mı eve ağdacı cagırsam dıkıslere sıkıntı olur mu

Evet sık sık yapmak gerekiyor ama ben ağdayla çok geriliyorum o yüzden böyle devam bende bu konuda hassasım ama yapacak bir şey yok

Evet sık sık yapmak gerekiyor ama ben ağdayla çok geriliyorum o yüzden böyle devam bende bu konuda hassasım ama yapacak bir şey yok
Ayyy o günlere geleyım de rabbım sagsalım kucağımıza almayı nasip etsin benım bır kaybım var korkularım da var

nisan97 oha nasıl bir mesaj bu heyecansız kadın canııımmmmm hayırlı olsun yavrun ay çok heyecanlandım ilk defa bir insan doğurdu burda tanıdığım ayyy
Bebeğimi yoğun bakıma aldılar da biraz hissiz bi mesaj oldu ama çok şükür iyi yavrum tedbir amaçlı dediler başka hastaneye sevk ettiler üstelik

Bebeğim yoğun bakıma alındı dua edin bize lütfen
Canım tedbir amaçlı olduğunu söylüyorsun çok bilmiyorum ama gelişimini tamamlamış mükemmel şirin bir bebekten bahsediyoruz inşallah en kısa sürede sağ salim kucağına alacaksın minik kuş ne böyle karalar bağlamışsın kendine gel ulik, hepimiz senin için dua ediyoruz sen de neşeni topla bebeğinin sana ihtiyacı var dobaarlaaannn!!!!!!!!

Hayır canım olmaz yani ben ayda bir muhakkak yapıyorum bir şey olmadı henüz çok şükür dışarıyla alakasız bir dikiş bu deri gerdirmesiyle etkilenecek bir şey değil, tabi karnına bastırmayacak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…