Amin inşallahİnşallah hızlı ilerler bir avazda kurtulursun
İyi iyi çok şükürŞimdi doktordan çıktım çok şükür bir sıkıntı yok mantara bağlı tahrişten sebep minik bir kan lekesi gelmiş haftaya Perşembe tekrar kontrolüm var
Amiin insallahİyi iyi çok şükürAllahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım nasılsın simdiiii.Doktor baktı sabah bebeğin başı geliyor dedi açılma 1 cm hala sancı az da olsa var
Canım benim cok sevindim ya. Önemli bir sorun olmamasınaŞimdi doktordan çıktım çok şükür bir sıkıntı yok mantara bağlı tahrişten sebep minik bir kan lekesi gelmiş haftaya Perşembe tekrar kontrolüm var
Kanki naptın fırlattın mıSabah belli olacak geliyor mu gelmiyor mubana kalsa sancı var nst de çıkmadı aktif sancı
Evet herkes bir şey söylüyor çok sinir bozucuAy gece gec uyuyup sabahta uyanip 9 da gune nasil baslayacaksak... sabah uykusuyla gun icindeki uyku bir miymis hiccc
off yaa.. beynim yandi bu aşılar yuzunden gerçekten her kafadan ses çıkıyor. Benim doktorum ısrarla yenidoganı korumamiz amacimiz diyor. Ki benim doktorum varya o kadar kıt ilac kullandirir ki anlatamam sana. Antibiyotik benim istedigim onun yazmadigi olmustur. Tek ilac parol. Ama bu konuyu aşırı aşırı önemsiyor. Bide başta olma demisti sonra olmani istiyorum bu grip ağır bir grip dedi. Kafam cok karisti.
Ki gerçekten de dogru agir bir grip, ben hala hastayim
Çok şükür caniko merak etme sen de evham kuşu olmaŞimdi doktordan çıktım çok şükür bir sıkıntı yok mantara bağlı tahrişten sebep minik bir kan lekesi gelmiş haftaya Perşembe tekrar kontrolüm var
Amin canım baya bir panikledim akşam akşamCanım benim cok sevindim ya. Önemli bir sorun olmamasınahadi bununla gecmis olsun. Dinlenmeye devam et sen. Allahım hepimize sağlıklı günler geçirmeyi nasip etsin
Allah'tan hoca sık sık kontrole çağırıyor da rahatlıyorum arayı azıcık açınca hocam geleyim ya diyorum
Hemde ne sinir bozucu..Evet herkes bir şey söylüyor çok sinir bozucumide ağrısı için de bana ilaç yazmış koruyucu gibi yani, kültür sonucu ne acaba merak ettim,
Peki benim ölçümün ilk günü 12de uyanmamya ver bana insülinimi beni rahat bırak be adam ya
Namım yürüsün bee
Normal canım yaa neyseki onemli birsey yokmus.Amin canım baya bir panikledim akşam akşam
AhshahAllah'tan hoca sık sık kontrole çağırıyor da rahatlıyorum arayı azıcık açınca hocam geleyim ya diyorum
Ben de iki haftada bir üşenmeye başladım gitmeye inanır mısın artık ultrasonda ne olduğu da belli olmuyor omurga görüyorum sadeceAllah'tan hoca sık sık kontrole çağırıyor da rahatlıyorum arayı azıcık açınca hocam geleyim ya diyorum
Şimdi bak açlık tokluk şöyle 88-106,, yani bazen çıldırıyor bazen normal kalıyorHemde ne sinir bozucu..
Miden agriyor mu ki senin ?
Ahahshtam senden bekledigim performaaaans
ya iste versin kurtul gercekten. Aha ben yaziyorum mesela gidiyorum bi doz daha arttiralim diyor geliyom vuruyom
Namım yürüsün bee
Sen bence sakıncalı birseyler yiyorsunŞimdi bak açlık tokluk şöyle 88-106,, yani bazen çıldırıyor bazen normal kalıyor
Aşkım sen bizim eve kamera mı yerleştirmişsinSen bence sakıncalı birseyler yiyorsuno zamanlar yüksek çıkıyor
Ve beni çok güldürüyorsunSen bence sakıncalı birseyler yiyorsuno zamanlar yüksek çıkıyor
Tamaaamen hislerimAşkım sen bizim eve kamera mı yerleştirmişsin
Ve beni çok güldürüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?