Valla hiç bilmiyorum canım etrafımdaki ilk gebe benim yani nolacak kız içersin işte bira gibi kokuyorsa da dik kafaya lok lok iç kafan iyi olmaz zatenAz kaldı kız geçecek merak etme uzak değil haşa doğmuyor diyeceğin günler gelecek
Evet ebebekte gördüm acaba içebilir miyim bilmiyorum bira gibi mi kokuyor acaba o öyleyse içemem gibi geliyor
Ya ben almamıştım açıkcası hatta yakın arkadaşım benden 2.5 ay önce doğum yaptı sütü gelmeyince kocası kocası nöbetçi eczaneden koştur koştur almış muhakkak al hatta bazen yeterince emmiyo rahatsız olunca sağıyosun demişti sallamamıştımzaten ben de öyle olacağım gibime geliyor yani annem beni tanıdığı için onunla oynayamazsın her dakika diyorişte her şeye özeniyorum annem süt sağma pompasını da saçma görüyor onlar dümdüz geçirmişler diye beni hep durduruyor kızıyorum ona
Kız göbeği daha tatlı oluyor bence ya bende hep futbol topu varmış gibi gezdimAynama bakmayın çıkmayan izlernerde göbek fotoğrafları hadi yamuk prenses yamuk vücut kız göbeği +9 kilo
maviilale nisan97 babylovee sevdabaks
Eki Görüntüle 3653847
Alıcam ya annem diyorki bebek zaten yanında ne için sağacaksın ya belki yavrum yoruldu emmekten (sanki 6 kilo süt çıkacak gündeYa ben almamıştım açıkcası hatta yakın arkadaşım benden 2.5 ay önce doğum yaptı sütü gelmeyince kocası kocası nöbetçi eczaneden koştur koştur almış muhakkak al hatta bazen yeterince emmiyo rahatsız olunca sağıyosun demişti sallamamıştımbizde nöbetçi eczaneden almak zorunda kaldık ve ben 1 yaşına kadar nadiren de olsa kullanmak zorunda kalmıştım
Kız cehalet değil bu sanki kim biliyordu bu siteyi heleCehalet zor bir şey
Kız öyle deme bazen çok emmek istemiyorlar öyle bir şişiyorsun ki mastit olma raddesine geliyorsun o zamanda ağrıdan duramıyorsun he ama şu yabancı inek annelerden nasıl 5 litre süt çıkıyor hala anlamıyorumAlıcam ya annem diyorki bebek zaten yanında ne için sağacaksın ya belki yavrum yoruldu emmekten (sanki 6 kilo süt çıkacak günde)
Ben öyle daha iyi olur diye düşünmüştüm aslında sanki benim karnım böyle büyümicek gibi geliyorduKız göbeği daha tatlı oluyor bence ya bende hep futbol topu varmış gibi gezdim
Valla ben de anlamıyorum öyle videolara çok gülüyorum bideKız öyle deme bazen çok emmek istemiyorlar öyle bir şişiyorsun ki mastit olma raddesine geliyorsun o zamanda ağrıdan duramıyorsun he ama şu yabancı inek annelerden nasıl 5 litre süt çıkıyor hala anlamıyorum
Ben 2800 doğmuşum bir de zor doğummuş yaşamaz bu demişler benim için kendimde 56 kiloyla doğum yaptım maşallah toplu doğdu oğlum benden beklenmeyen bir performans sergiledimBen öyle daha iyi olur diye düşünmüştüm aslında sanki benim karnım böyle büyümicek gibi geliyorduannem aşırı kilo almış ben küçücük doğmuşum onun için hep korktum
Hiç o kadar sütüm olmadı 1 hafta biriktirmem gerekti muhtemelenValla ben de anlamıyorum öyle videolara çok gülüyorum bideneyiyorsunuz be kardeşim
Yarın bi bakayım deneyeyim kafa yapsa şu ara daha iyi gelecek gibiValla hiç bilmiyorum canım etrafımdaki ilk gebe benim yani nolacak kız içersin işte bira gibi kokuyorsa da dik kafaya lok lok iç kafan iyi olmaz zaten
Ay bi de kiloluyum diyordu bu dolandırıcı bu mu kiloAynama bakmayın çıkmayan izlernerde göbek fotoğrafları hadi yamuk prenses yamuk vücut kız göbeği +9 kilo
maviilale nisan97 babylovee sevdabaks
Eki Görüntüle 3653847
Çok zor doğurdum her yere yazmam herkese söylemem lazım doğurdum diye tabiiKız cehalet değil bu sanki kim biliyordu bu siteyi helenisan97 bu kızın ilk yaptığı iş doğurduğunu işaretlemek olmuş ilahi bizde inşallah 38+larda işaretleriz
Katılıyorum valla maşallahın varAy bi de kiloluyum diyordu bu dolandırıcı bu mu kilotaş gibisin maşallah benim kızda yamuk duruyordu hep
Ara sıra şey yap "anayım ben ana"Çok zor doğurdum her yere yazmam herkese söylemem lazım doğurdum diye tabiiherkes bilsin ben doğurdum 40 küsürleri bile görebilirsiniz bence çıkmıyorrr dediğiniz günler gelecek
Hayırlı olsun canımÇok zor doğurdum her yere yazmam herkese söylemem lazım doğurdum diye tabiiherkes bilsin ben doğurdum 40 küsürleri bile görebilirsiniz bence çıkmıyorrr dediğiniz günler gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?