Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Sağım yapıyorum süt gelmiyor canım acıtıyor evet kantaron yağı sürdüm eve gelince kuru kuru sağmak acıtıyordu memnun muyum bişey diyemeyeceğim anlamadım çünkü süt falan çıkmayınca

Anladım canım normal ama daha zamanı vardır yani bunları takma illaki gelecektir yani streste olduğun için olabilir

Canim tabi herkesin kendince bir plani var ama bizi hep diken üstünde beklettikleri icin biz ekstra bisey almamaya özen gösterdik. Yani bu dabizim suçumuz degil.
Ama simdi bak mesela bizde aralik grubundakilerle ayni haftalardayiz. Yani onlarin yaptigi alisverisleri bizim yapmamiza engel bir durum yok. Aslinda once kendimizi ikna etmemiz lazim. ve bebislerimizin eksiklerini almamiz lazim.
Sende biraz daha ferahla canım benim..
Öyle tabi bende ayni sen gibi diyorum şeker önemli degil yavrum iyi olsun da

Canım bestlak diye bir damladan bahsediyorlardi ondan al.
Birde anne çayı diyorlar ya bitki çayı gibi süt arttirici birseyler. Onlardan al.
Komposto yap dut kurusu kuru üzüm kuru incir bunlari kaynat ic Canım.
Bide aslinda masaj yapan makinelerden almak lazim galiba alınca. Seninkinde var mi bilmiyorum tabi.

Anladım canım normal ama daha zamanı vardır yani bunları takma illaki gelecektir yani streste olduğun için olabilir
Çoğu kişide 3 4 günde anca geliyormuş yarından ümitliyim inşallah yarın gelir de gitmişken bebeğimi de emziririm o bahaneyle kucağıma alırım yavrumu

Yarın eczaneye bakacağım damla için canım

Hoşaf yaptım kuru meyveleri karıştırdım ne bulduysam koydum içiyorum dünden beri

Makinenin masaj özelliği var canım her sağımda masajla başlıyor önce sonra sağıma geçiyor

O zaman anca gelecektir canim ya. Bide bebisin olsa mesela o daha güçlü emecek sonra sen ona o sana dokundukca hormonlar daha aktif calisacak..

Kime benziyor bebiskooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…