Salı günü atabilirim sağlık ocağına giderken çekerim unutmazsamAynama bakmayın çıkmayan izlernerde göbek fotoğrafları hadi yamuk prenses yamuk vücut kız göbeği +9 kilo
maviilale nisan97 babylovee sevdabaks
Eki Görüntüle 3653847
At nolurSalı günü atabilirim sağlık ocağına giderken çekerim unutmazsammaşallah maşallah çok güzel göbegin
Pazar günleri göstermiyorlarmış maalesefKuzum
Ara sıra şey yap "anayım ben ana"kuzum kızçeyi görmeye gittin mi bugün
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım
Sağım yapıyorum süt gelmiyor canım acıtıyor evet kantaron yağı sürdüm eve gelince kuru kuru sağmak acıtıyordu memnun muyum bişey diyemeyeceğim anlamadım çünkü süt falan çıkmayınca
Anladım canım normal ama daha zamanı vardır yani bunları takma illaki gelecektir yani streste olduğun için olabilirSağım yapıyorum süt gelmiyor canım acıtıyor evet kantaron yağı sürdüm eve gelince kuru kuru sağmak acıtıyordu memnun muyum bişey diyemeyeceğim anlamadım çünkü süt falan çıkmayınca
Canim tabi herkesin kendince bir plani var ama bizi hep diken üstünde beklettikleri icin biz ekstra bisey almamaya özen gösterdik. Yani bu dabizim suçumuz degil.ya hepımız acil serklaj lafını duyunca çok korktuk kendi adıma söyleyeyim eşime dedim ki 30. Haftaya kadar hiç bir şey almayacağım onları görüp ben çok üzülürüm dedim gene dayanamadım eşimin arkadaşlarının bebekleri oldu onlara alırken kendime de bir kaç zıbın aldım başka da yok yani annemle de konuşmuştum yeterki sağlıklı gelsin ben onu yatıracak yer bulurum demişti hani ondan kendimi 30 lardan sonraya şartladım Allah korusun erken doğursam yenidogan yogun bakım servisinde kalacak o yüzden 2 kg geçtikten sonra almaya başlayayım dedim zaten alcaklarım hepsi kayıtlı 2 kg geçti lafını duymayı bekliyorumbebeğimiz iyi olsun biz iyi olalım bende kulanırım ama değerlerim iyiydi hani netleşsin gerekirse kullanırım bu güne geldik ya çok çok şükür 2-3 ay daha dayanırım diyete şekere iyi olalım yeter ki
Dolandırıcılar kralı seniii. Sismana bak sismanaAynama bakmayın çıkmayan izlernerde göbek fotoğrafları hadi yamuk prenses yamuk vücut kız göbeği +9 kilo
maviilale nisan97 babylovee sevdabaks
Eki Görüntüle 3653847
Canım sağol iyiyim şükür
Canım bestlak diye bir damladan bahsediyorlardi ondan al.Sağım yapıyorum süt gelmiyor canım acıtıyor evet kantaron yağı sürdüm eve gelince kuru kuru sağmak acıtıyordu memnun muyum bişey diyemeyeceğim anlamadım çünkü süt falan çıkmayınca
Yarın pijamalı da atarım kız sen yeterki isteDolandırıcılar kralı seniii. Sismana bak sismana
Mis gibisin ne sikayetleniyorsunnn
Sen iyi giyinmissin yine ben hep picamalıyım bebisim foto cekecek kadar datlu giyinemiyorum
Çoğu kişide 3 4 günde anca geliyormuş yarından ümitliyim inşallah yarın gelir de gitmişken bebeğimi de emziririm o bahaneyle kucağıma alırım yavrumuAnladım canım normal ama daha zamanı vardır yani bunları takma illaki gelecektir yani streste olduğun için olabilir
Yarın eczaneye bakacağım damla için canımCanım bestlak diye bir damladan bahsediyorlardi ondan al.
Birde anne çayı diyorlar ya bitki çayı gibi süt arttirici birseyler. Onlardan al.
Komposto yap dut kurusu kuru üzüm kuru incir bunlari kaynat ic Canım.
Bide aslinda masaj yapan makinelerden almak lazim galiba alınca. Seninkinde var mi bilmiyorum tabi.
Tamam biraz modum yerine gelsin ben pijamali sen böyle hazirlanmis gidiyorsunYarın pijamalı da atarım kız sen yeterki iste
O zaman anca gelecektir canim ya. Bide bebisin olsa mesela o daha güçlü emecek sonra sen ona o sana dokundukca hormonlar daha aktif calisacak..Yarın eczaneye bakacağım damla için canım
Hoşaf yaptım kuru meyveleri karıştırdım ne bulduysam koydum içiyorum dünden beri
Makinenin masaj özelliği var canım her sağımda masajla başlıyor önce sonra sağıma geçiyor
Bana benziyor sıpam babasına çeksin diye 9 ay dua ettim inatcı keçi bana benzemişO zaman anca gelecektir canim ya. Bide bebisin olsa mesela o daha güçlü emecek sonra sen ona o sana dokundukca hormonlar daha aktif calisacak..
Kime benziyor bebiskooo
Oyy sevsinleeeerBana benziyor sıpam babasına çeksin diye 9 ay dua ettim inatcı keçi bana benzemiş
Hadi inşallah güzel annenin güzel prensesini görürsünÇoğu kişide 3 4 günde anca geliyormuş yarından ümitliyim inşallah yarın gelir de gitmişken bebeğimi de emziririm o bahaneyle kucağıma alırım yavrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?