Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Haklısın aslında yani maksimum maksimum 7klık bir yatak alıcam bende o minik beşiklerden almak istemiyorum 9 ay kullanıp kaldırmak istemiyorum yani 2 yaşına kadar falan rahatlıkla yatsın isterim, gidip incelemek istiyorum aslında kasımda bir Adana turu daha mı yapsam ya burda ebebek yok lanet

Ya 7 k ya bile gerek yok bence. Sen bilirsin de. Mesela 4.500 yada 5.000 civari su an baya donanımlı park yataklar. Sen bilirsin tabi.
4 yaşa kadar kullanılabilir yazıyor.

kızlar geldim kontrolden, her şey yolunda ağrılar da normal dedi doktor dikişlerin olduğunu biliyorsun o yüzden ona yoruyorsundur dedi. Ağırlık kaynaklı olduğunu söyledi gerçekten de öyle oluyor oturduğum anda ya da yattığımda geçiyor dikişlere bakmadı bile bu sefer artık sona yaklaştık strese sokmayalım seni dedi. 38 buçuk haftada sezaryen olacak gibiyiz bakalım

Ya 7 k ya bile gerek yok bence. Sen bilirsin de. Mesela 4.500 yada 5.000 civari su an baya donanımlı park yataklar. Sen bilirsin tabi.
4 yaşa kadar kullanılabilir yazıyor.
Haklısın canım ben de öyle tercih edeceğim büyük ihtimalle

nergiscicegi6 iyi canım sevindim sezeryan ha ben de niye dikişleri almadı doktor diyorum normalde 37de mi alınıyor nişan bacının 37de alınmıştı sanırsam

Evet kuzum 37 gibi alırız demişti, benim kız kendi seçti gelme şeklini ben karışmadım ters geliyor cimcime

Helal beşik dediğin yani o küçük boylu olanlardan mı canım
Şimdi odaya gitmeye üşendim birde içi doludur kesin yatak odasında duran beyaz olana benziyor ölçüsü de yanlış hatırlamıyorsam 60x120 idi biz hemen hemen 3.5 yaşına kadar kullandık. Bir de şu grinin mavi renkli olanından var bende ama şimdi fiyatını görünce ben şok ama aşırı memnun kalmıştım 3 pozisyona geliyor buna benzer bir şey alın hem kendi kendine bırakıp iş yapabiliyorsun hem sürekli yanında taşıyabiliyorsun

Eklentiler

• Screenshot_2025-10-14-19-01-10-189_trendyol.com.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2025-10-14-18-58-19-155_trendyol.com.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 5
Ay az kaldı hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah canım ben böyle planlı şeylerde daha bir heyecanlı oluyorum ya

Çok güzel canım bu mavi dediğinden alınca ana kucağına gerek kaldı mı yine de yoksa o bebişi durduruyor mu ben park yatağı oraya parkedicem ama salonda çocuğu neyse uyutucam onu düşünmeye başladım

nergiscicegi6 bakalım bizm yavrular nasıl gelecek tam gün olarak kaçı oluyor peki burcu ne yavrunun

Yok kuzum bu ana kucağı gibi de oluyor hatta hafif titreşim modları da var gaz için iyi oluyor

27si oluyor canım aşağı yukarı akrep kızı geliyor var mı aramızda akrep olan

Kızzzz sen de zenginlerdenmişsin üzdün şimdi beni Allah seni yok etmeye kız bu ne
AHahaha Allah seni iyi etsin kız ben bunu 6 yıl önce 400tlye aldım ne zengini ablamda var aynısı eşime fiyatı söyledim onlarınkini ödünç alalım bizimkini satalım altın bu kadar kâr etmedi diyor

Benim kız kardeşlerim akrep hiç tarif edilen akreplere benzemiyorlar herkesin oluruna giderler bence bir başak olarak ben onlardan daha sorunluyum akrep iyidir ya
Ohhh iyi canım ben de akrep burçlarına bi önyargılıyım ama tabi iyi örnekler mutlu ediyor seninki ne olacak canım burç olarak

Ohhh iyi canım ben de akrep burçlarına bi önyargılıyım ama tabi iyi örnekler mutlu ediyor seninki ne olacak canım burç olarak
Beyfendi vakitli gelirse oğlak ya da kova olacak çok sınırdayız iki burç hakkında zerre bilgim yok oğlum aslan Burcu aman aman diyorum inşallah aranızda aslan yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…