Haklısın aslında yani maksimum maksimum 7klık bir yatak alıcam bende o minik beşiklerden almak istemiyorum 9 ay kullanıp kaldırmak istemiyorum yani 2 yaşına kadar falan rahatlıkla yatsın isterim, gidip incelemek istiyorum aslında kasımda bir Adana turu daha mı yapsam yaBebisin pozisyonu kaynakli iste heralde. Kafa asagida olunca çatı agrisi diyorlar ya o oluyor bizde bence. O yüzden agriyor. Benim o agri hic gecmiyor ama. Ben artik onun geçeceğine pek inanamiyorum nedense 1 ay olacak heralde
Kuzu ya bende diyorum ki, bak simdi bazi markalsrda indirimler var ty de hb de falan, onlardan birinden alalim çünkü dün esimle annem ebebeke gittiler ikisinin de ortak fikri, pahalisi da ucuzuda ayni. Yani hicbi fark yok. Iste birinde dönence alt acma şeyi faln var digerinde o yok . Onun dışında hersey birebir ayni dediler.
Bende aslinda hep buna inaniyordum gidip teyit etmis oldular.
Ek olarak benim düşüncem kenar korumalik alabiliriz bebisler kenarlara köşelere gelmesin diye. Onuda 3 aydan sonra alırız baslangicta gerek yok.
Ben icine de reflü yatagi alcam zaten. Onda yatar. Kraftin bazi modelleri indirime girmis, pregonun da öyle. Bunlardan birini alsak olur bence.
Sadece mesela ben diyorum dönencesi olsun diye alt acmasi da olsa da olur olmasa da. Yani beklentine bagli.
HelalYok kuzum ben direkt beşik aldım o günden beri de kurulu duruyor yatak odasında ikinci ha oldu olacak derken
Ya 7 k ya bile gerek yok bence. Sen bilirsin de. Mesela 4.500 yada 5.000 civari su an baya donanımlı park yataklar. Sen bilirsin tabi.Haklısın aslında yani maksimum maksimum 7klık bir yatak alıcam bende o minik beşiklerden almak istemiyorum 9 ay kullanıp kaldırmak istemiyorum yani 2 yaşına kadar falan rahatlıkla yatsın isterim, gidip incelemek istiyorum aslında kasımda bir Adana turu daha mı yapsam yaburda ebebek yok lanet
Haklısın canım ben de öyle tercih edeceğim büyük ihtimalleYa 7 k ya bile gerek yok bence. Sen bilirsin de. Mesela 4.500 yada 5.000 civari su an baya donanımlı park yataklar. Sen bilirsin tabi.
4 yaşa kadar kullanılabilir yazıyor.
Evet kuzum 37 gibi alırız demişti, benim kız kendi seçti gelme şeklini ben karışmadım ters geliyor cimcimeHaklısın canım ben de öyle tercih edeceğim büyük ihtimalle
nergiscicegi6 iyi canım sevindim sezeryan ha ben de niye dikişleri almadı doktor diyorum normalde 37de mi alınıyor nişan bacının 37de alınmıştı sanırsam
Şimdi odaya gitmeye üşendim birde içi doludur kesinHelalbeşik dediğin yani o küçük boylu olanlardan mı canım
Ay az kaldı hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah canımkızlar geldim kontrolden, her şey yolunda ağrılar da normal dedi doktor dikişlerin olduğunu biliyorsun o yüzden ona yoruyorsundur dedi. Ağırlık kaynaklı olduğunu söyledi gerçekten de öyle oluyor oturduğum anda ya da yattığımda geçiyordikişlere bakmadı bile bu sefer artık sona yaklaştık strese sokmayalım seni dedi. 38 buçuk haftada sezaryen olacak gibiyiz bakalım
Ben de yapı olarak kontrol manyağı olduğum için planlar hoşuma gidiyorAy az kaldı hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah canımben böyle planlı şeylerde daha bir heyecanlı oluyorum ya
Çok güzel canım bu mavi dediğinden alınca ana kucağına gerek kaldı mı yine de yoksa o bebişi durduruyor muŞimdi odaya gitmeye üşendim birde içi doludur kesinyatak odasında duran beyaz olana benziyor ölçüsü de yanlış hatırlamıyorsam 60x120 idi biz hemen hemen 3.5 yaşına kadar kullandık. Bir de şu grinin mavi renkli olanından var bende ama şimdi fiyatını görünce ben şok ama aşırı memnun kalmıştım 3 pozisyona geliyor buna benzer bir şey alın hem kendi kendine bırakıp iş yapabiliyorsun hem sürekli yanında taşıyabiliyorsun
Yok kuzum bu ana kucağı gibi de oluyor hatta hafif titreşim modları da var gaz için iyi oluyorÇok güzel canım bu mavi dediğinden alınca ana kucağına gerek kaldı mı yine de yoksa o bebişi durduruyor muben park yatağı oraya parkedicem ama salonda çocuğu neyse uyutucam onu düşünmeye başladım
nergiscicegi6 bakalım bizm yavrular nasıl gelecek tam gün olarak kaçı oluyor peki burcu ne yavrunun
Peki ne bunun adı ne yazarsam bakabilirim canımYok kuzum bu ana kucağı gibi de oluyor hatta hafif titreşim modları da var gaz için iyi oluyor
Tiny love ben baktım ama tydaki fiyatı delilikPeki ne bunun adı ne yazarsam bakabilirim canım
Kızzzz sen de zenginlerdenmişsin üzdün şimdi beniTiny love ben baktım ama tydaki fiyatı delilik
27si oluyor canım aşağı yukarıÇok güzel canım bu mavi dediğinden alınca ana kucağına gerek kaldı mı yine de yoksa o bebişi durduruyor muben park yatağı oraya parkedicem ama salonda çocuğu neyse uyutucam onu düşünmeye başladım
nergiscicegi6 bakalım bizm yavrular nasıl gelecek tam gün olarak kaçı oluyor peki burcu ne yavrunun
AHahaha Allah seni iyi etsin kız ben bunu 6 yıl önce 400tlye aldım ne zenginiKızzzz sen de zenginlerdenmişsin üzdün şimdi beniAllah seni yok etmeye kız bu ne
Benim kız kardeşlerim akrep hiç tarif edilen akreplere benzemiyorlar herkesin oluruna giderler bence bir başak olarak ben onlardan daha sorunluyum27si oluyor canım aşağı yukarıakrep kızı geliyor var mı aramızda akrep olan
Ohhh iyi canım ben de akrep burçlarına bi önyargılıyım ama tabi iyi örnekler mutlu ediyorBenim kız kardeşlerim akrep hiç tarif edilen akreplere benzemiyorlar herkesin oluruna giderler bence bir başak olarak ben onlardan daha sorunluyumakrep iyidir ya
Beyfendi vakitli gelirse oğlak ya da kova olacak çok sınırdayızOhhh iyi canım ben de akrep burçlarına bi önyargılıyım ama tabi iyi örnekler mutlu ediyorseninki ne olacak canım burç olarak
Yok canım ben oğlağım27si oluyor canım aşağı yukarıakrep kızı geliyor var mı aramızda akrep olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?