Endokrin uzmanıyla karar veriyorsunuz dimi hoff ya doktorlarım birbirine uzak mesafede öyle olunca akşama pertim çıkıyor ama mecburen endokrine gidicemCanım ben tiroid için kullanıyorum, gebe kalmadan önce de ilacımı düzenlemiştim çok yüksek olduğu için, bence o vesile olmuş bile olabilirhaftada iki 75mg, kalan 5 gün 50 mg kullanıyorum benim de değerim ilacıkullanmama rağmen o civar çıkınca doktor dozumu arttırdı gebelikte değerin değişmesi normalmiş
Normal birine göre değer gayet iyi ama gebelikte 2.5 altını isteriz dedi doktor bakalım artıkGeçmiş olsun enfeksiyon için kullandığın ilaçları önceden kullanmıştım iyi gelmişti sana da şifa olsun inşallahtiroid ilk zamanlar çok düşmüştü dahiliyeye yönlendirmişti beni doktorum hamilelikte oynama beklediğimiz bir şey takip edelim demişlerdi daha sonra düzeldigi için gerek görmedi doktor ilaç için
Benim 0.81 mi ne gelmişti ilk zamanlar sonra normal düzeye geldi doktor demişse dogrudurr inşallah ilacın etkisi olur iyi gelirNormal birine göre değer gayet iyi ama gebelikte 2.5 altını isteriz dedi doktor bakalım artık
Evet canım dahiliye doktoru da ayarlayabilir ama benim doktorum endokrinoloji uzmanına gönderiyor beni ve bizimki de maalesef uzaktaEndokrin uzmanıyla karar veriyorsunuz dimi hoff ya doktorlarım birbirine uzak mesafede öyle olunca akşama pertim çıkıyor ama mecburen endokrine gidicem
Göbeğim yukarıda kız ben de o yüzden biraz daha zaman var diyorum sancı da olmuyor ama bu bebişlere de belli olmuyor bizim Kasım grubu başladı doğumlaraKuzuuu nergissss sen grubumuzun ikinci anası olacaksındoğurmaya niyetin yok heralde ne diyorsun bebiş
Yaaa ben de ara sıra cengaverlik yaptım bu hafta yemek falan yaptım ayaklandımIste suçlu bulunduuukendini yorduysan ondan olmustur. Ben ne zaman ki her zamanki gibi yapmayıp ayakta fazla dolastiysam muayenede doktor mük seyler söylemedi
Haberdar et canım. Güzel haberlerle gel inşallah
Hem de nasıl başladı yarısı doğurmuş bileGöbeğim yukarıda kız ben de o yüzden biraz daha zaman var diyorum sancı da olmuyor ama bu bebişlere de belli olmuyor bizim Kasım grubu başladı doğumlara
Olabilir canım. Zaten cok degisken tsh hamilelikte. Benim son testte cok düşük gelmis. Bundan 1 2 ay once nerdeyse 3 lerde gelmisti. Doktor ilacı ona göre ayarliyor. Benim perinatologum kendi direkt dozu ayarliyor. Onun icin yeniden yeniden endokrine yada dahiliyeye göndermiyor.Bende 25lik kullanıyorum canım muhtemelen 50lik kullanmaya başlarım bir süre. Ya bu Demir değeri beni deli ediyor ilacı içiyorum ama sabitledi kendini artmıyor bir türlü hoca günde ikiye çıkardı yine yukselmezse iğne ya da seruma geçeriz dedi
Araliktakiler kasımda biz yine de aralikta doguruyormusuz aşkoHem de nasıl başladı yarısı doğurmuş bilearalık grubunda da kasımda doğuran çok olacak gibime geliyor ama sanki forumda sezeryan doğuracak olan çok az var gibi ya bana mı öyle geliyor acaba herkes normal doğum bekliyor gibi sanki
Aferin aferin şekerimYaaa ben de ara sıra cengaverlik yaptım bu hafta yemek falan yaptım ayaklandıminşallah canım güzel haberlerle dönerim haberdar ederim sizi
Heralde öyle olacak gibime geliyorAraliktakiler kasımda biz yine de aralikta doguruyormusuz aşko
Ay elleme kapali olsun da bebisler vaktinde dogsunHeralde öyle olacak gibime geliyorbizde çıkışlar kapalı şimdi bebişin kafası aşağıdaysa mı ağrı yapıyor altlara yoksa ayakları aşağıdaysa mı acaba,,, perşembe günü ne dicek bakalım doktorcuk bana korkmaya başladım doğumdan
Bu arada park yatak markasina karar verdin mi aşko ? Ben bu hafta onu halledeyim diyorumHeralde öyle olacak gibime geliyorbizde çıkışlar kapalı şimdi bebişin kafası aşağıdaysa mı ağrı yapıyor altlara yoksa ayakları aşağıdaysa mı acaba,,, perşembe günü ne dicek bakalım doktorcuk bana korkmaya başladım doğumdan
Benim doktorumda endokrin uzmanı istiyor mutlakaEvet canım dahiliye doktoru da ayarlayabilir ama benim doktorum endokrinoloji uzmanına gönderiyor beni ve bizimki de maalesef uzakta
Benim doktorumda endokrin uzmanı istiyor mutlakaEvet canım dahiliye doktoru da ayarlayabilir ama benim doktorum endokrinoloji uzmanına gönderiyor beni ve bizimki de maalesef uzakta
Benim iki gün önce mesela çok ağrım oluyordu ayağa kalkmaya çalışırken felaket oluyordum bugün gayet rahatım hiç ağrım yokAy elleme kapali olsun da bebisler vaktinde dogsun
Valla kafasi asagidaysa baskı oldugu icin daha cok ağrı yapıyor bence. Iste vajina kemiklerine falan ağırlık oldugu icin.
Ayaklar asagidaysa,dikislere vuruyor bebiskolar o zamanda dikislerde anlik agrilar batmalar dikenlenmeler falan oluyor. Bide bizi hoplatiyor.
Bakalim ne diyecek doktorun bende merak ediyorumm
Ya çok muzdarip bir konum buBu arada park yatak markasina karar verdin mi aşko ? Ben bu hafta onu halledeyim diyorum
Endokrin daha iyi canım işin uzmanı onlar benim endokrin doktorum 20 dakika bana açıklama yapıyor çok tatlı bir adamBenim doktorumda endokrin uzmanı istiyor mutlaka
Ne güzel doktorlara denk gelmişiz maşallahBenim iki gün önce mesela çok ağrım oluyordu ayağa kalkmaya çalışırken felaket oluyordum bugün gayet rahatım hiç ağrım yok
Ya çok muzdarip bir konum bukarar veremedim nasıl karar vereceğime bile karar veremedim kesin park yatak alcam yani beşik falan değil ama önerilere açığım yani ortasının çökmemesi dayanıklı olması falan çok önemli holmer var sana bahsetmiştim alman markası ona bir yükseliyorum ama işte bilmiyorum inanki sen ne düşünüyorsun
Endokrin daha iyi canım işin uzmanı onlar benim endokrin doktorum 20 dakika bana açıklama yapıyor çok tatlı bir adam
Canım sen ilk bebişte park yatak almış mıydın memnun muydunNe güzel doktorlara denk gelmişiz maşallahBenim doktorum da şeker gibi bir kadın gerçekten
Bebisin pozisyonu kaynakli iste heralde. Kafa asagida olunca çatı agrisi diyorlar ya o oluyor bizde bence. O yüzden agriyor. Benim o agri hic gecmiyor ama. Ben artik onun geçeceğine pek inanamiyorum nedense 1 ay olacak heraldeBenim iki gün önce mesela çok ağrım oluyordu ayağa kalkmaya çalışırken felaket oluyordum bugün gayet rahatım hiç ağrım yok
Ya çok muzdarip bir konum bukarar veremedim nasıl karar vereceğime bile karar veremedim kesin park yatak alcam yani beşik falan değil ama önerilere açığım yani ortasının çökmemesi dayanıklı olması falan çok önemli holmer var sana bahsetmiştim alman markası ona bir yükseliyorum ama işte bilmiyorum inanki sen ne düşünüyorsun
Endokrin daha iyi canım işin uzmanı onlar benim endokrin doktorum 20 dakika bana açıklama yapıyor çok tatlı bir adam
Yok kuzum ben direkt beşik aldım o günden beri de kurulu duruyor yatak odasında ikinci ha oldu olacak derkenCanım sen ilk bebişte park yatak almış mıydın memnun muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?