Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

AHahaha Allah seni iyi etsin kız ben bunu 6 yıl önce 400tlye aldım ne zengini ablamda var aynısı eşime fiyatı söyledim onlarınkini ödünç alalım bizimkini satalım altın bu kadar kâr etmedi diyor
Bak ciddi bir soru sorucam bunun gibi bebek kendi kendine sallanabiliyor mu yoksa ben mi sallamam gerekir

Lohusalıkta gelen misafirlere deli oluyorum ya lohusa perişan Bebek Küçük bir durunda 40 çıksın ne bu acele inşallah o da hemen geçer canım sen şimdi bebekle ilgilenmekten kendine de tam bakamiyorsun
Gelen misafirler sağolsun bebekle ilgilendi ben kendime bakabildim birazdan olsa arkadaşım kaldı yanımda 4 5 gün çok yardımı oldu en son gün de ailesi onu almaya geldi sağolsunlar çok faydaları oldu kimseden görmediğim desteği onlardan gördüm

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer

Ben baya düzeldi çok şükür şimdi de eşim hastalandı ev halkı sıradan geçiyor inşallah sıra kıza gelmez zaten tam bi sinir küpü hanımefendi

Geçmişler olsun taze mommy ne hastalığı bu ya, kim hapşırdı yanında hemen söyle keselim hesabını,,, nasıl gidiyor bakalım bebekli hayat seni çok özledik……………….
Bebekli hayata alışmaya çalışıyorum uyuyunca uyanmıyor uyanınca uyumuyor öyle bi döngü içerisindeyiz kucakta uyumak istiyor yatağa bırakınca yıkıyor ortalığı baba da hastalanınca tüm yük bana kaldı napacağımı şaşırdım telefona hiç bakamaz oldum

İşte bazen akrabanın yapmadığını 7kat el yapıyor en azından iyi arkadaşlar edinmişsin canım umarım hastalıkta evden bir an önce uzaklaşır

İşte bazen akrabanın yapmadığını 7kat el yapıyor en azından iyi arkadaşlar edinmişsin canım umarım hastalıkta evden bir an önce uzaklaşır
Evet gurbet elde olmak çok zormuş lohusalıkta bunu en derinde hissettirdiler maalesef ama bu günlerde geçecek o zaman herkese yapmadıklarını ödettireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…