AHahaha Allah seni iyi etsin kız ben bunu 6 yıl önce 400tlye aldım ne zengini ablamda var aynısı eşime fiyatı söyledim onlarınkini ödünç alalım bizimkini satalım altın bu kadar kâr etmedi diyor
Beyfendi vakitli gelirse oğlak ya da kova olacak çok sınırdayız iki burç hakkında zerre bilgim yok oğlum aslan Burcu aman aman diyorum inşallah aranızda aslan yoktur
Lohusalıkta gelen misafirlere deli oluyorum ya lohusa perişan Bebek Küçük bir durunda 40 çıksın ne bu acele inşallah o da hemen geçer canım sen şimdi bebekle ilgilenmekten kendine de tam bakamiyorsun
Gelen misafirler sağolsun bebekle ilgilendi ben kendime bakabildim birazdan olsa arkadaşım kaldı yanımda 4 5 gün çok yardımı oldu en son gün de ailesi onu almaya geldi sağolsunlar çok faydaları oldu kimseden görmediğim desteği onlardan gördüm
Geçmiş olsun canım yaa. Bebise geçmemis en azindan iyi tarafindan bak. O öksürük zaten yapışıyor zor geçiyor ben haftalardır hala aniden gelen öksürük krizleriyle devam ediyorum düşün.
Bebiş nasıl? Senin dikisler nasıl ?
Ben antibiyotik kullanıyorum bu ara enfeksiyon çıktı idrarda. Onun dışında yatmaya devam
Doktorumla görüştüm şimdi kültür ver sonra antibiyotik başlayalım dedi monurol + piyeloseptyl bir de ben tiroid ilacı kullanıyorum ama değerim 2.98 çıkmış sanırım endokrin doktorumla da görüşmem lazım sizde kullanan oldu mu kızlar tiroid ilacı cebellatonisan97nergiscicegi6@sevdabaks
Geçmişler olsun taze mommy ne hastalığı bu ya, kim hapşırdı yanında hemen söyle keselim hesabını,,, nasıl gidiyor bakalım bebekli hayat seni çok özledik……………….
Bebekli hayata alışmaya çalışıyorum uyuyunca uyanmıyor uyanınca uyumuyor öyle bi döngü içerisindeyiz kucakta uyumak istiyor yatağa bırakınca yıkıyor ortalığı baba da hastalanınca tüm yük bana kaldı napacağımı şaşırdım telefona hiç bakamaz oldum
Gelen misafirler sağolsun bebekle ilgilendi ben kendime bakabildim birazdan olsa arkadaşım kaldı yanımda 4 5 gün çok yardımı oldu en son gün de ailesi onu almaya geldi sağolsunlar çok faydaları oldu kimseden görmediğim desteği onlardan gördüm
Evet gurbet elde olmak çok zormuş lohusalıkta bunu en derinde hissettirdiler maalesef ama bu günlerde geçecek o zaman herkese yapmadıklarını ödettireceğim