Zor oluyor dimi son haftalar bir de dikiş varAyy Salı günü bende sancı 70lere çıktı
Canım bu kontrolde şeker değil de tansiyon beni biraz korkuttu 14.8 çıktı bir de idrarda protein çıktı doktor enfeksiyon kaynaklı dedi ama yine takip edeceğim şeker için bir şey demedi açıkçası ama yine dikkat edeceğim onaAyy nst öyle birsey mi ben ilk defa duyuyorum nasil yapildigini da.
Sanci cikmadi yani güzelbenimde oluyor o agrilar. Nst ye sokacak mi bakalim doktor.
doktor haklı çiçeğim. Senin az bi sekeri kacirman bebiktoyu sisiriyor.
Bak benim son gunlerde açlık sekerim 100 üzeri hep.
Bu haftalarda diger gruptaki herkesin de sekeri yuksekmis dikkat et bebisim
Merhabalar canım henüz dikişi alınmadı ama bugün doktora sordum biz normal doğumu bekleriz ama aralığın başındaki kontrollerde daha net konuşabiliriz bebeği sıkıntıya sokacak seni tehlikeye sokacak bir şey yapmayız dedi ama senin dediğin gibi bir şeyden bahsetmedi hiç de duymadım onuMerhabalar hanımlar; dikişler alındıktan sonra normal doğum mu yaptınız? Bana doktorum eğer normal doğum yaparsan rahim ağzın daha da kötüleşebilir ve bir sonraki gebeliğinde sıkıntı yaşayabilirsin dedi, bakmamız lazım dedi. Bunu diyen bi perinatolog. Size böyle bir şey söylendi mi? Ben normal istiyorum ama bugünki duyduklarımdan dolayı korktum biraz
İşte o yüze çıkınca doğuruyorsun sanırımAyy Salı günü bende sancı 70lere çıktı
Canım benim babam şeker hastası ama doktor şeker yüklemesi yapmadı yaklaşık on gün evde takip ettim sonra endokrinolojiye 3 gün daha takip ettim beslenmeye dikkat ettiğimde sorun çıkmadı o yüzden bana ekstra ilaç vermedi ama babam insülin kullanıyor yaniKızlar sizin ailenizde falan şeker var mı ya da rutin şeker yüklemesinde mi öğrendiniz yani ben oğlumda yaptırmamıştım zaten böyle bir durum yok diye doktor da ısrar etmemişti ama şimdiki doktorum garantici olduğu için sanki yapmak istiyorcebellato
Kızlar meraba serklajlıyken şeker yuklemesı yaptırdınız mı
Yarın kontrol var bakalım ne diyecek çünkü geçen şey dedi normalde ailede yoksa ve kişi zayıfsa şeker çok olmuyor ama bir hastam hem zayıftı hem ailede yoktu kızda şeker çıktı dedi yani bir çıtlattı gibi bana sanırım isteyecek şeker yüklemesiCanım benim babam şeker hastası ama doktor şeker yüklemesi yapmadı yaklaşık on gün evde takip ettim sonra endokrinolojiye 3 gün daha takip ettim beslenmeye dikkat ettiğimde sorun çıkmadı o yüzden bana ekstra ilaç vermedi ama babam insülin kullanıyor yani
yani ben iki doktor kontrollü gidiyorum, perinatalog olan böyle söyledi, gidişata göre bakmamız lazım gibi dedi, ben de araştırmaya başladımCanım bu kontrolde şeker değil de tansiyon beni biraz korkuttu 14.8 çıktı bir de idrarda protein çıktı doktor enfeksiyon kaynaklı dedi ama yine takip edeceğim şeker için bir şey demedi açıkçası ama yine dikkat edeceğim ona
Merhabalar canım henüz dikişi alınmadı ama bugün doktora sordum biz normal doğumu bekleriz ama aralığın başındaki kontrollerde daha net konuşabiliriz bebeği sıkıntıya sokacak seni tehlikeye sokacak bir şey yapmayız dedi ama senin dediğin gibi bir şeyden bahsetmedi hiç de duymadım onu
İşte o yüze çıkınca doğuruyorsun sanırım
Canım bana kalsaydı ben şeker yüklemesi yapardım şimdiki aklım olsaydı, çünkü boşu boşuna stres oldum kaç hafta yani aldaydım insülin biter giderdi sanki ilaç delisi olmadımYarın kontrol var bakalım ne diyecek çünkü geçen şey dedi normalde ailede yoksa ve kişi zayıfsa şeker çok olmuyor ama bir hastam hem zayıftı hem ailede yoktu kızda şeker çıktı dedi yani bir çıtlattı gibi bana sanırım isteyecek şeker yüklemesi
O da var doğru diyorsun ay bakalım ne diyecek doktor yarın umarım hunileşme devam etmiyordurCanım bana kalsaydı ben şeker yüklemesi yapardım şimdiki aklım olsaydı, çünkü boşu boşuna stres oldum kaç hafta yani aldaydım insülin biter giderdi sanki ilaç delisi olmadımbi o eksikti yani alsaydım madem
Bilemiyorum canımyani ben iki doktor kontrollü gidiyorum, perinatalog olan böyle söyledi, gidişata göre bakmamız lazım gibi dedi, ben de araştırmaya başladım
İnşallah canım ama benimki artık doğru düzgün dikişle bakmıyor bile ağzında tek laf Kasım geçsin istediğin zaman doğurO da var doğru diyorsun ay bakalım ne diyecek doktor yarın umarım hunileşme devam etmiyordur
Bana kesin yaptır dedi annem seker hastası ondan sanırımYarın kontrol var bakalım ne diyecek çünkü geçen şey dedi normalde ailede yoksa ve kişi zayıfsa şeker çok olmuyor ama bir hastam hem zayıftı hem ailede yoktu kızda şeker çıktı dedi yani bir çıtlattı gibi bana sanırım isteyecek şeker yüklemesi
Hiç sorma canım ya dikişler direkt batmaya başlıyor fazla ayakta kalınca inşallah sizin başınıza gelmezZor oluyor dimi son haftalar bir de dikiş var
Aynen canım 100lere gelmedi ama 70teyken hiçbir şey hissetmedim ben normal muhabbet ediyordum yani anlamadım nasıl olduCanım bu kontrolde şeker değil de tansiyon beni biraz korkuttu 14.8 çıktı bir de idrarda protein çıktı doktor enfeksiyon kaynaklı dedi ama yine takip edeceğim şeker için bir şey demedi açıkçası ama yine dikkat edeceğim ona
Merhabalar canım henüz dikişi alınmadı ama bugün doktora sordum biz normal doğumu bekleriz ama aralığın başındaki kontrollerde daha net konuşabiliriz bebeği sıkıntıya sokacak seni tehlikeye sokacak bir şey yapmayız dedi ama senin dediğin gibi bir şeyden bahsetmedi hiç de duymadım onu
İşte o yüze çıkınca doğuruyorsun sanırım
Doktor benim rahim ağzım için çok yumuşak bir doku demisti en başından beri o yüzden benim çok ileri haftaları muhtemelen görmeyeceğimi düşünüyor ama inşallah en azından 35. Haftayı görürümİnşallah canım ama benimki artık doğru düzgün dikişle bakmıyor bile ağzında tek laf Kasım geçsin istediğin zaman doğur1 aralıkta doğuracam artık bıktım bu lafından hunileşme vs bende serklaj olacağım gün söylendi bana ilk kısalmaya başladığında yoktu sonra hunileşme başlamış dedi şimdi artık hiç bakmıyor dikiş sağlam sıkıntı yok bak burda diyor o kadar çok kafana takma stres bizim düşmanımız
Ya mesela ben uyurken çok hareket etmem hele şimdi çok daha pimpirikli uyuyorum ya sabaha kadar dönmeden soluma yatıyorum resmen öyle olunca Bebek oraya toplaniyor galiba bugün sol kısımda ara ara batma oldu belki enfeksiyonda yapmış olabilirHiç sorma canım ya dikişler direkt batmaya başlıyor fazla ayakta kalınca inşallah sizin başınıza gelmez
Evet olabilir canım aman inşallah sonuclar temiz çıkar bir de diyetle uğraşmazsınBana kesin yaptır dedi annem seker hastası ondan sanırım
Bi daha ki kontrolünde sorabilir misin rica etsem, ben de doktorlarıma güveniyorum ama insanın aklına bi kurt düşüyor yine deBilemiyorum canımnisan97 bu bacımız iki hafta önce doğurdu serklajlı normal doğum çok şükür hiç sıkıntı yok öyle bir şey olsa doktorlar direkt sezeryan konuşurdu bence benim doktorum da profesör ve bu bölgenin en iyi doktoru araştırma hastanesinde bölüm başkanı, o da bana normal doğumu isteriz eğer risk yoksa dedi risk varsa da ısrar etmeyeceğiz sen de ısrar etme dedi
Canım ben hastanede yatarken yanımda bir kadın doğuruyorduAynen canım 100lere gelmedi ama 70teyken hiçbir şey hissetmedim ben normal muhabbet ediyordum yani anlamadım nasıl oldu
İnşallah canım bence göreceksin bence hepimiz zorla doğuracağız inşallahDoktor benim rahim ağzım için çok yumuşak bir doku demisti en başından beri o yüzden benim çok ileri haftaları muhtemelen görmeyeceğimi düşünüyor ama inşallah en azından 35. Haftayı görürüm
Ay gece boyu bir yerde yatsam nolur bana acabaYa mesela ben uyurken çok hareket etmem hele şimdi çok daha pimpirikli uyuyorum ya sabaha kadar dönmeden soluma yatıyorum resmen öyle olunca Bebek oraya toplaniyor galiba bugün sol kısımda ara ara batma oldu belki enfeksiyonda yapmış olabilirAllahtan doktor her hafta bakıyor ya daha uzun süre bekleyemezdim bu gerilimle
Tabiki sorarım canımBi daha ki kontrolünde sorabilir misin rica etsem, ben de doktorlarıma güveniyorum ama insanın aklına bi kurt düşüyor yine de
Çook teşekkür ederim inşallah yaa sağlıkla huzurla kucağımıza alalım yavrularımızıCanım ben hastanede yatarken yanımda bir kadın doğuruyorduonu bağlamışlardı 100 olduğu zaman çığlık atıyordu tabi bilmiyorum tam olarak nasıl oluyor diye
İnşallah canım bence göreceksin bence hepimiz zorla doğuracağız inşallahbenim doktorum da bu gidişimizde eşime artık korkmana gerek yok süreyi uzatıyoruz rahatlıkla kucağınıza almanız için demiş Allah hayırlısını versin ben kasım sonu diyordum doktor kasımı geç diyor ilk dikiş zamanı bana ekime bir gel de konuşuruz diyordu normalde çok pesimist bir doktor en kötüyü söylüyor bence sen de 38i göreceksin
Ay gece boyu bir yerde yatsam nolur bana acabaon kere dönerim en az ama her dönüşümde komşular uyanır ah uh seslerime
Tabiki sorarım canım30 ekimde tekrar buraya bekliyorum seni diğer bacılar da sorarlar hiç merak etme, rahme zararı olan hiçbir şeyi hiçbirimiz yaptırmayız çoğumuzun ilk bebişi bu Allah korusun daha doğuracağız kız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?