Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Duymuştum bunu

Dene kız denemekten zarar gelmez ay bak ne anlatıcam ben oğlum aşırı babacıydı peşinden çok ağlardı bana dediler ki cuma ile sela arasında babasının ayakkabısıyla çocuğun ağzına dokun 3 kez valla bıçak gibi kesildi o ağlama hurafeciniz geldi haaanım

Ay kıyamam canım ya.. gercekten tenimiz canımız cok hassas. Ben lif sürerken tenime karnim ve cevresi öyle bir agriyor aciyor ki. Anlatamam.. haklisin yani..
Sifa olsun ilaclarimiz canim. Bende cuma yada cumartesi son dozu icicem bitecek
Bana da kültür ver demisti bakalim cumartesi belki veririm kültürde.
Ama sarı akıntı geliyor biraz hala

Aaa ilk kez duyuyorum ay ihtiyacimiz olmasin tabi de aklimda kalsin bakalim. Cocugumu yumurtaya una bulayip yiyebilirim

maviilale babylovee nisan97 canlarım bebeklerim hepinize hellolar diliyorum yavru ceylanımdan size selam getirdim tabiki yine enfeksiyon çıktı yine antibiyotik kullanacağım bugün nstye bağladı doktorum bizi hiçbir sorun çıkmadı çok şükür çok garip bir histi kalp atışları dinledik bol bol, Vajinal fitil yazdı enfeksiyon için üç gün kullanıcam, bide Endol yazdı 5 günlük enfeksiyonu komple bitirmek için aslında Endol istemiyordum ama kısa süreli kullanıcaksın enfeksiyon istemiyoruz dedi özetle napalım ilaç delisi olduk bile, yavrucuğum 1.5 hafta önden gidiyormuş 40.6 cm, 1850 Gr olmuş midesi en önde giden bölgesiymiş renkli değil ama şöyle bir fotoğrafımız da var teyzeler

Eklentiler

• image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 16
V
Evet ver canım muhakkak enfeksiyon önemli

Ay maşallah güzel haberlerle geldin yesinler onu ya boylu poslu olacak ayy bu enfeksiyon şişirdi bizi

Yaaa yerum onuuu tombik olacak baksana nanaklara maşallah cimcime büyümüş annesi hic korkma artik
Aşko şekere dikkat et amman diyim guzumm amann.. biraz diyetli beslen bu hafta biraz haftasiyla uyumlu gitsin kilosu dikisleri de zorlamazsiniz hem.
Ay yine mi antibiyotik yaaa endol kötü bir ilac miydi yaa.
Bide nst ye baglama karari oylesine mi cikti yoksa bir sebepten dolayi mi bagladilar. Nasil bisey ooo. Ayy ben hic bilmiyorum

Evet canım haklısın doktor da 6 kilo mu olsun istiyorsun dikkat et dedi Endol kötü bir ilaç değil kasılmalar, sancı, enfeksiyon için falan ama sorun biraz suyu azaltıyor yan etki olarak o yüzden ben daha önce sorun yaşamıştım ama enfeksiyonum geçmediği için sanırım çokta sıkıldım bu durumdan ama elden ne gelirki nst kararını alt taraflarımda ağrı var uzanınca kalkmakta zorlanıyorum falan şeyler dedim, doktor da bir bakalım bebeğin hareketleri alt tarafa baskı yapıyor mu, kasılmaların var mı bir kontrol edelim dedi, nst odası diye bir yerde yan tarafta monitör var bebeğin kalp atışı ve altta sancı sıklığı görünüyor (sancı sıklığı 100 olunca doğuruyoruz işte maksimum 15 gördüm ben ordan tekmelerken) bir buton tutturdu elime her hareket hissettiğinde buna basacaksın dedi) nabız sesi duyuluyor ekranda da anne sütünün önemiyle ilgili bir video izledim 15 dklık, sonra çıktım kuşum, doktor ultrasonla muayene ederken şiddetli tekmeler atıyordu doktor onu da hissetti hiç korkma şiddetli tekme severiz dedi
Şu doğumlar hayırlısıyla zamanında gerçekleşse bunkadar takmayacaz enfeksiyonu
Kız ben hayatımda bu kadar idrar kabı görmedim bir sonraki gebeliğe kadar da kan tahlili zor veririm heralde ben enfeksiyonumla mutluyum dlclflclf

Ayy nst öyle birsey mi ben ilk defa duyuyorum nasil yapildigini da.
Sanci cikmadi yani güzel benimde oluyor o agrilar. Nst ye sokacak mi bakalim doktor.
doktor haklı çiçeğim. Senin az bi sekeri kacirman bebiktoyu sisiriyor.
Bak benim son gunlerde açlık sekerim 100 üzeri hep.
Bu haftalarda diger gruptaki herkesin de sekeri yuksekmis dikkat et bebisim

Merhabalar hanımlar; dikişler alındıktan sonra normal doğum mu yaptınız? Bana doktorum eğer normal doğum yaparsan rahim ağzın daha da kötüleşebilir ve bir sonraki gebeliğinde sıkıntı yaşayabilirsin dedi, bakmamız lazım dedi. Bunu diyen bi perinatolog. Size böyle bir şey söylendi mi? Ben normal istiyorum ama bugünki duyduklarımdan dolayı korktum biraz

Kızlar sizin ailenizde falan şeker var mı ya da rutin şeker yüklemesinde mi öğrendiniz yani ben oğlumda yaptırmamıştım zaten böyle bir durum yok diye doktor da ısrar etmemişti ama şimdiki doktorum garantici olduğu için sanki yapmak istiyor cebellato

İyiyim canım ne olsun ağırlaştım iyice bütün gün yatmaca sen nasılsın

Ayy Salı günü bende sancı 70lere çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…