Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Canım yine de bir sor çünkü ben doktora sormadan üç gündür falan iki tane içiyordum açıkçası biraz daha rahatladım en azından doğrulurken kanım çekilmiyor ağrıdan
Geçen haftaki kontrolde olabilir demişti kuzu, bide Geçen haftaki muayenede bas asagi duruyordu bebişim, bu hafta baskı artabilir daha fazla ağrın olabilir demisti zaten. Ama magnezyum demedi hic. Bence benimki kas agrisi değildir diye hic magnezyum artırmak düşünmedi bile doktorum ama yine hatirlatayim kuzum teşekkür ederim
Dün bi duş aldım ama varyaa ne kadar zorlandım, karnım sertlesiyor bir yandan asagi baski oluyor bir yandan onun agrisi ayri, valla oyle bir zorlandim ki. Haftalar ilerledikce kendi başıma duş alma olayi bitecek gibi duruyor

Temiz gelir inşallah canım benim, çıkıyor idrarda malesef ama kültür gerçek sonucu gösteriyor. Sen bol suyunu iç 2 içiyorsan 3e çıkar
Ay kültür temiz çıksın yaa bende onu takiyorum kafama şimdi hafiften kaşıntı seziyorum psikolojik degilse eger... suyu da zorla içiyorum artik zaten sorma ya
Normal kuzucum bende o ağrıdan olmadı ama arkadaşım yaşıyor uzun zamandır, hatta şu an o 38 haftalık yürümekte bile zorlanıyor bebiş ağırlaştıkça yük biniyor ondan
Ay cidden mi yaa bende de bu durum öyle olacak galiba. Ben su an bile yürürken zorlanıyorum gercekten ki. Ama neyse en azindan anormal bir durum degil bunu ogrendim su an. Sagol kuzumm

Hiç takma kafana bende bir kez normal idrar tahlilinde bir sürü lokosit vs vardı sonra doktorum bu kadarı olamaz kültür bakalım dedi kültür temiz geldi kış geldi su içmek zorlaşıyor sen de haklısın ama sürekli idrara çıkmak kurtarıyor enfeksiyondan 2 kez idrar 1 kez de vajinal enfeksiyon oldum bu arada

Ağrı kısmını yine doktoruna söyle belki bir çözümü vardır bizim bilmediğimiz, yatarken bacak arasına yastık koymayı dene bir de belki işine yarar canım baskıyı azaltır

Ay antibiyotik mi kullandin peki o enfeksiyonlarda sende. Vajinal enf.hızlı gecti mi ? Bende hafif kaşıntı olunca bende bi acaba mi diyorum ama
Haklisin ya suyla kurtulurum anca. Bugun daha fazla iceyim bari suyu...

Gecen hafta söyledim olabilir dedi agri icin sonra iste muayenede pozisyon bas asagi olunca daha fazla agriyabilir bu hafta dedi. Yine gittigimde sorcam kuzum.
Yastik koyuyorum bu arada kuzum geceleri bacak arama göbegimin altina fln destek full ama pek ise yaramiyor gibi

Evet evet 2 kez o suya katılandan içtim idrar yolu için, bir kez de serklajdan sonra huylandım akıntımın şekli değişmişti söyledim doktora da fitil kullandım o da öyle geçti. vajinal enf da çabuk geçti 3lü bi fitildi galiba gün aşırı kullandım. Başımıza gelebiliyor malesef evden çıkmıyoruz dikkat ediyoruz ama yine de olabiliyor canım

Ay ne değişik şeyler var

Dikiş biraz sorun teşkil etmiyor normal doğum için normalden biraz daha geç başlayabiliyor doğum sadece

İçtin mi

39 da doğurdum kız yanlış bilgi verme insanlara ama güzel doğurdum be

nisan97 ay allahım korusun maşallah anasına kızına çok güzelsini kızlaaarrr motivasyonumuzu aldık şimdi banyo yapabiliriz bir gecede hava nasıl bu kadar soğumuş olabilir titreyerek uyandım yarın kışlıklar çıkıyor kızlar kışın bütün kıyafetlerim bol olduğu için hiçbir almama gerek kalmayacak çünkü alt göbeğim hep vardı onu saklıyordum şimdi neyseki bebekvar babylovee maviilale

Gercekten bu sasirtici dimi bir yere de gitmiyoruz hep evdeyiz ama yine de enfeksiyon oluyoruz.. ah ahh.. napalım canimiz sagolsun.

Vay hileci vaayy simdi bebegi göbeginin icine sakliyor
Ya git sen kilolu degilsin zaten abartiyosun zaten

Aynen canım benim de bığazım sismis bak bilmiyorum nasıl oldu yani kimseyle de görüşmüyorum
Grip aşısı olmadin dimi sen canım
Keske olsaydın.
Gecmis olsun
Bende hic alakasizcs ateslenecek kadar beter hastalanmistim eşimden kaptım mesela.
Hani bazen burda konusu geciyor calismiyorum disari cikmiyorum aşıya gerek yok diye falan ama iste dışarı gidip gelen bir eşimiz var sonucta ve onun temas kurduklari hasta olunca otomatikman eve de geliyor hastaliklar. Ben 1 ay cektim o hastaliktan hala da geniz akintisi ve kuru öksürük var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…