Amin canım inşalahÇook teşekkür ederim inşallah yaa sağlıkla huzurla kucağımıza alalım yavrularımızı
Canım ben sabah 10.30 -11 arası bir tane akşam 22.30-23.00 arası bir tane içiyorum öyle yap istersen aynı anda iki tane içiliyor mu bilmiyorum çünkü
İşte gün içinde alırsam çarpılır mıyım hiç ağızdan almamıştımCanım ben sabah 10.30 -11 arası bir tane akşam 22.30-23.00 arası bir tane içiyorum öyle yap istersen aynı anda iki tane içiliyor mu bilmiyorum çünkü
Kuzu benim seker aclik tokluk verdigimde yüksek cikmisti daha ilk haftalarda. Doktorumda diyetisyene yolladi bende diyet listesiyle ilerledim. Sonra şeker yükleme haftasi gelince de yükleme yapmaya gerek yok zaten yüksek cikar sen bi açlık tokluk ver yine dedi. Verdim ve bingo yüksek çıktı. Sonra 1 hafta evde takip yaptim. Doktorum sonuclari yüksek buldu ve insüline başladım.Kızlar sizin ailenizde falan şeker var mı ya da rutin şeker yüklemesinde mi öğrendiniz yani ben oğlumda yaptırmamıştım zaten böyle bir durum yok diye doktor da ısrar etmemişti ama şimdiki doktorum garantici olduğu için sanki yapmak istiyorcebellato
Ayy yaklaşmış iyice dogum annesiii normal degil mi ağırlasmaaan. Ben bile nasil yuvarlaniyorum daha simdidenİyiyim canım ne olsun ağırlaştım iyice bütün gün yatmacasen nasılsın
Kasıklarda batma olabilir canım gazdan kaynaklı veya enfeksiyon kaynaklı. Bide bağlar geriliyor rahim büyüdükçe o da baskı batma yapabilir. Benim batmalar bildiğin vajina derininden geliyor aşırı rahatsız edici, sen de ayaklanmaya geç başla benim gibi o zaman bu yan etkiyi geç hissedersinYa mesela ben uyurken çok hareket etmem hele şimdi çok daha pimpirikli uyuyorum ya sabaha kadar dönmeden soluma yatıyorum resmen öyle olunca Bebek oraya toplaniyor galiba bugün sol kısımda ara ara batma oldu belki enfeksiyonda yapmış olabilirAllahtan doktor her hafta bakıyor ya daha uzun süre bekleyemezdim bu gerilimle
Evet evet galiba bebek hareketi de çıkıyor sancı olarak nstdeCanım ben hastanede yatarken yanımda bir kadın doğuruyorduonu bağlamışlardı 100 olduğu zaman çığlık atıyordu tabi bilmiyorum tam olarak nasıl oluyor diye
İnşallah canım bence göreceksin bence hepimiz zorla doğuracağız inşallahbenim doktorum da bu gidişimizde eşime artık korkmana gerek yok süreyi uzatıyoruz rahatlıkla kucağınıza almanız için demiş Allah hayırlısını versin ben kasım sonu diyordum doktor kasımı geç diyor ilk dikiş zamanı bana ekime bir gel de konuşuruz diyordu normalde çok pesimist bir doktor en kötüyü söylüyor bence sen de 38i göreceksin
Ay gece boyu bir yerde yatsam nolur bana acabaon kere dönerim en az ama her dönüşümde komşular uyanır ah uh seslerime
Tabiki sorarım canım30 ekimde tekrar buraya bekliyorum seni diğer bacılar da sorarlar hiç merak etme, rahme zararı olan hiçbir şeyi hiçbirimiz yaptırmayız çoğumuzun ilk bebişi bu Allah korusun daha doğuracağız kız inşallah
Yuvarlanıyorum valla hiç sormaAyy yaklaşmış iyice dogum annesiii normal degil mi ağırlasmaaan. Ben bile nasil yuvarlaniyorum daha simdiden
Şükür iyiyim kuzum su enfeksiyondan kurtulalım da bi
Ben sadece aclik tokluk verdim canim ama benim zaten seker yüksek geliyordu o nedenle gerek yok dedi doktorum ki haklı da çıktı insülin kullaniyorum su an.Kızlar meraba serklajlıyken şeker yuklemesı yaptırdınız mı
Yaa peki ne dedi kuzum tansiyona ve idrarda proteine. Yapacak bisey var miymis onaCanım bu kontrolde şeker değil de tansiyon beni biraz korkuttu 14.8 çıktı bir de idrarda protein çıktı doktor enfeksiyon kaynaklı dedi ama yine takip edeceğim şeker için bir şey demedi açıkçası ama yine dikkat edeceğim ona
Merhabalar canım henüz dikişi alınmadı ama bugün doktora sordum biz normal doğumu bekleriz ama aralığın başındaki kontrollerde daha net konuşabiliriz bebeği sıkıntıya sokacak seni tehlikeye sokacak bir şey yapmayız dedi ama senin dediğin gibi bir şeyden bahsetmedi hiç de duymadım onu
İşte o yüze çıkınca doğuruyorsun sanırım
Ben yaptirmadim aşko. Açlık tokluk bakıldı bana. Ama yapalim dese de yaptiracaktim.Selam canım benim doktorum istemedi yaklaşık on gün düzenli takip yaptım günde en az dört kere ölçtüm ama arkadaşlar yaptırdılarbabylovee
Bir iki saat içinde uçuyorsun yarım saat 1 saat uyuyunca kendine geliyorsun ama herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş bende fenaİşte gün içinde alırsam çarpılır mıyım hiç ağızdan almamıştım
Kuzu neden pes pese iciyorsun ya. Birini sabah birini aksam ic bari. 2 tane de gece icip yatmak bilemedim riskli bence uykuda rahatsiz bile olsan bilemezsin ki. Birini sabah ici birini aksam bence mantiklisi bu
Kuzu idrarda çıktı ya. Kanda da crp 14 cikti gerci orda da var biseyler belliki. Antibiyotik kullanıyorum simdi, iste kültür verecegim bakalim temiz gelir umuyorum kiYuvarlanıyorum valla hiç sormaenfeksiyon nerde var canım idrar mı
Ay canım ya vajina kemikleri ağrısı sende ne zaman başladı. Bende cok var yaa. Bildigin saga sola dönerken agriyor ayaga kalkarken ayaktayken her sekilde agriyorYuvarlanıyorum valla hiç sormaenfeksiyon nerde var canım idrar mı
Hiç bilmiyorum canım antibiyotik başladım işte ChatGPT alçağı beni korkuttu sonra doktor da okuma bana güven dedi bıraktım okumadım gebelik zehirlenmesi falan amaaaann bıktım yav saldımBen sadece aclik tokluk verdim canim ama benim zaten seker yüksek geliyordu o nedenle gerek yok dedi doktorum ki haklı da çıktı insülin kullaniyorum su an.
Yaa peki ne dedi kuzum tansiyona ve idrarda proteine. Yapacak bisey var miymis ona
Ben yaptirmadim aşko. Açlık tokluk bakıldı bana. Ama yapalim dese de yaptiracaktim.
İçiyim tuvaletim gelirse duvara kafamı vururumBir iki saat içinde uçuyorsun yarım saat 1 saat uyuyunca kendine geliyorsun ama herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş bende fena
Şimdi bir içip sabah bir tanede kahvaltıdan sonra içerim bu arada unutmuşum magnezyumu 2ye çıkardı kas ağrıları içinKuzu neden pes pese iciyorsun ya. Birini sabah birini aksam ic bari. 2 tane de gece icip yatmak bilemedim riskli bence uykuda rahatsiz bile olsan bilemezsin ki. Birini sabah ici birini aksam bence mantiklisi bu
Evet canımSerklaj yaptıran hanımlar gerçekten hamileliğiniz uzun sürüyor mu doğurabiliyor musunuz? Sorum biraz tuhaf oldu biliyorum ama 2 kere düşük yaptım artık sürekli düşük yapacakmışım gibi bi korkum oldu.
Sen her gittiğinde nstye giriyor musun canım ne diyor doktor doğumla ilgili gün verdi miEvet evet galiba bebek hareketi de çıkıyor sancı olarak nstdeyoksa baya acı çekmem gerekirdi o sancıyla
Canim tansiyom falan takip et bari stres olmazsan. Gerci ilacta vermis ama kullan iste hepsini , gerisini de Allaha biraktik zaten...Hiç bilmiyorum canım antibiyotik başladım işte ChatGPT alçağı beni korkuttu sonra doktor da okuma bana güven dedi bıraktım okumadım gebelik zehirlenmesi falan amaaaann bıktım yav saldım
İçiyim tuvaletim gelirse duvara kafamı vururum
Şimdi bir içip sabah bir tanede kahvaltıdan sonra içerim bu arada unutmuşum magnezyumu 2ye çıkardı kas ağrıları için
Evet canımnisan97 bu kadını zorla doğurttular 40ıncı haftada doğurdu maşallah her yere yazıcam her yereeee nergiscicegi6 bu bacı da bizden önde 37de maşallah bizde 31 deyiz yani gidiyoruz işte gittiği yere kadar sen kaçıncı haftadasın canım
Canım yine de bir sor çünkü ben doktora sormadan üç gündür falan iki tane içiyordum açıkçası biraz daha rahatladım en azından doğrulurken kanım çekilmiyor ağrıdanCanim tansiyom falan takip et bari stres olmazsan. Gerci ilacta vermis ama kullan iste hepsini , gerisini de Allaha biraktik zaten...
Aaa bende tekrar hatirlatayim belki bana da 2 tane ic der magnezyumu. Ama benimki kas agrisi degil ki. Bildigin kemik agrisi. Vajina kemigi ağrısı. Icerden dışardan her türlü ağrıyor. Dokununca bile resmen dayak yemis gibi agriyoe
Temiz gelir inşallah canım benim, çıkıyor idrarda malesef ama kültür gerçek sonucu gösteriyor. Sen bol suyunu iç 2 içiyorsan 3e çıkarKuzu idrarda çıktı ya. Kanda da crp 14 cikti gerci orda da var biseyler belliki. Antibiyotik kullanıyorum simdi, iste kültür verecegim bakalim temiz gelir umuyorum ki
Normal kuzucum bende o ağrıdan olmadı ama arkadaşım yaşıyor uzun zamandır, hatta şu an o 38 haftalık yürümekte bile zorlanıyorAy canım ya vajina kemikleri ağrısı sende ne zaman başladı. Bende cok var yaa. Bildigin saga sola dönerken agriyor ayaga kalkarken ayaktayken her sekilde agriyornormal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?