Kız öyle dediysem zayif degilim ama annem baya kocaman göbüş olacak diye bekliyordu benden ondan bir tık bana dargınAy sen kaç kilosun kiben evlendiğimden beri zorbalanıyorum kilom yüzünden bir de benim kocam baya boylu poslu benim yanımda açık hedefim yani
Ayy haberler güzel daha ne olsuuunBugün doktorlarıma gittim geldim tiroid için 5 gün 50lik 2 gün 25likle devam edicez bir süre. Bebiş de gayet iyi şu anda bir dahaki kontrolü 10 gün sonraya verdi. Şeker yüklemesi için ısrar etmiyorum sende olduğunu sanmıyorum dedi. Alttan bakmadı bu kez hunileşmede artış yok gibi dedicebellato babylovee nisan97 nergiscicegi6
Ben 51 kiloyumKız öyle dediysem zayif degilim ama annem baya kocaman göbüş olacak diye bekliyordu benden ondan bir tık bana dargınbide evde hep bol pijana esofmanla duruyorum haliyle göbegim belli olmuyor. Anca dar giyince daha net ortada oluyor
Canım 93 ile hamile kaldım. Su an 86.5 kiloyum.
son kontrolde 87 gördük gibi oldu ama bu hafta belli olacak bakalim kilo durumum
sen kac kilosun bebiş
Ayy haberler güzel daha ne olsuuunalttan muayene gıcık bisey yaa benim doktorum hic yapmiyor alttan muayeneyi. Ay yapmasin da
Iyi olmus tiroid icin de duzenlemis ilacını.
Hadi bakalim sağlıkla gecsin her muayenemiz
Kız o neee o kadar kilo mu olurBen 51 kiloyumben oğlumda 56yla doğuma girdim 14 kilo almıştım keşke hepsi kalsaydı bende voleybol topu saklamışım karnımda gibi geziyorum bu niye büyümüyor ya diye isyandayim ama daha büyür herhalde
endokrin doktorum bana bugün göbeğin aşağıda doğuma az mı kaldı dedi aman hocam ağzınızı hayra açın zaten zor tutuyoruz 25 hafta yeni bitti dedim aman sakın kalkma hep yat diyo
Bende kilo alamıyorum maalesefKız o neee o kadar kilo mu olurbaya zayifmissin sende. Daha büyür canım dur daha. Haftan da küçük anca
Ay dur deseydin doktor bey amcaaminnos bebislerimiz büyüsünler biraz daha
Oh iyi canım çok sevindimBugün doktorlarıma gittim geldim tiroid için 5 gün 50lik 2 gün 25likle devam edicez bir süre. Bebiş de gayet iyi şu anda bir dahaki kontrolü 10 gün sonraya verdi. Şeker yüklemesi için ısrar etmiyorum sende olduğunu sanmıyorum dedi. Alttan bakmadı bu kez hunileşmede artış yok gibi dedicebellato babylovee nisan97 nergiscicegi6
Kendi doktorum da öyle dedi daha yukarı anca çıkmaya başlar sakın onları düşünme sen dedimaviilale gözün aydın canım gördün mü öyle huni huni deme artık iyisin o doktora da söyle çok konuşmasın karnın aşağıdaysa bebek aşağıda rahattır o kadar birkaç haftaya nefes borunu sıkıştırsın da görürsün
nisan97 ya caniko sen artık sütçü kadınsın önüme nezaman öyle bir video çıksa aklıma sen geliyorsun dua et instagramdan takiplemiyoruz yoksa seni reels delisi yapardım
Annem bana kendi kendine double xxxxxl hamile pantolonu yapmış size göstereyim durunbabylovee sanki bir ara birisi sağlık ocağına giderken fotoğraf atacaktı yıllar önce unutturdu bize sonra pencere pozu da karnımın toparlaklığına bakın diye
Ay çok tatlı olmuşsuuun
Ya o senin tatlılığın minik kuşummmmAy çok tatlı olmuşsuuun
Dediklerini yapayım canım tahin hem bebişlere de kilo aldırıyormuşYaa kıyamamson haftalarda iyice artiyor galiba bu durum dimi
Afiyet olsun canım ya. Yogurt yesen . Bide soguk süt ve sbaahlari aç karnına 1 kaşık tahin. Bir dene. Son haftalsrin belki rahat edersin
15 kilo aldım muhtemelen 16 da olmuşturBende kilo alamıyorum maaleseferkek göbeği biraz sivri oluyor şöyle tombalak bir hamile olmak isterdim
Aman belli bir yastan sonra aliyor bu yaslarda kilo alamayanlar. Merak etme son yillarin seninde muhtemelen zayif gecen. Hic dert etme bak hepimiz seni kiskaniriz emin olBende kilo alamıyorum maaleseferkek göbeği biraz sivri oluyor şöyle tombalak bir hamile olmak isterdim
AhhshahProgestanı sürekli ağızdan kullanan aslan parçası var mı Allah ona sabır vermiş helal be
Bu ne güzellik haaanimefendiii yerim göbekin icindeki kızçeyiiii. Allahimm tatlim benimmm. Bidaha kendine kilolu deme seni döverim
Ay evet bende tahin yiyip duruyorum. Bitane varmis daha iyisi ondan siparis verdim hatta tahin bugun bizim grupta konusuldu. Kilo aldirsin yavruma diye habire yiyorum her aksamDediklerini yapayım canım tahin hem bebişlere de kilo aldırıyormuşbazen o kadar kötü oluyor ki hayattan soğuyorum gece kalkıp gaviscon içiyorum sizin de az kaldı başlar yakında midede yanmalar bebişler tekmeledikçe oraları sıkıştırıyorlar
Annem bana kendi kendine double xxxxxl hamile pantolonu yapmış size göstereyim durunbabylovee sanki bir ara birisi sağlık ocağına giderken fotoğraf atacaktı yıllar önce unutturdu bize sonra pencere pozu da karnımın toparlaklığına bakın diye
Ya valla bir kere dene progestanı 200lük at böyle bir şey olamaz bütü gün kafamı kaldıramadımnasil bisey olacagini hayal ettiyse 8xl almis kadin benim annemde oyle cok sisecegimi düşünüyor hala
Ay dogru yaaa ben foto atacaktim demidur bu defa atcam ilk çıkışta
Senin icin bi kere agizdan alcam proyuYa valla bir kere dene progestanı 200lük at böyle bir şey olamaz bütü gün kafamı kaldıramadımşimdi bayılmadan yatağıma gitmeye çalışıyorum yemek yemeden duramıyorum peynir delisi olmuşum allahım nasıl hoşuma gidiyor annem öngörülü heralde çok şişmanlayacağım şimdi ben kiloluyum demiyorum ama aranızda en çok şu anlık ben almış durumdayım son baktığımda 10 civarıydı ama bugün iki kilo peynir yedim dkckdkckd senden foto bekliyoruz artık biz kandırmaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?