Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Doktora bakma sen ne zaman istersen yeniden hamis ol
Ama dikis yerlerimiz falan bi iyilessin hemende düşünme

Bide kilo verip hamile kalmak daha dogru gerçekten ben keske hamile kalmadan bu kafaya erseymisim de verseymisim diyorum
Ben çok çabaladım kilo vermeye ama olmadı şimdi nasıl olacak deneyip göreceğiz artık çok dikişim var benim büyük bir ihtimalle onun inşallah dedi 2 sene diye

Çok doğru söylemiş valla canım keşke beni de yönlendirseydi doktor olurdum mutlaka

Ben çok çabaladım kilo vermeye ama olmadı şimdi nasıl olacak deneyip göreceğiz artık çok dikişim var benim büyük bir ihtimalle onun inşallah dedi 2 sene diye
Aslinda paketli gıdadan beyaz ekmekten uzak durunca veriliyormus. Ben simdi hamilelik boyu diyet yapinca anladim. Bogazini tutucaksin yataga da aç gireceksin. Cok zor ama mecburum dedim mesela hamileyim bebegim icin dedim yaptim. Ve ben hamile kaldigim kilodan kilo verdim su an.
O yüzden isteyince oluyormus. Yoks abenfe hamilelik öncesi denedim ama verememistim
Neden çünkü 3 gun diyet 4.gün abur cubur

Çok doğru söylemiş valla canım keşke beni de yönlendirseydi doktor olurdum mutlaka
Olsun canım sende bunda sonra saglikli beslenirsin. Napalim. Elinden geleni yapsrsin. Adacayi ile gargara yapip iyi gelenler vardi bir arastir istersen bogsz agrisi icin

Yok kız ben ameliyat da oldum tüp mide aylarca bişey yemedim yine veremedim benim bünye çok saçma bi sürü spor yaptım günlük 3 saat aktif spor yaptım kardio yaptım yine yok diyetisyen değiştirdim yieiyeceksin yemeyecek kilo veremezsin dedi zorla yemek yedim ekmek yemeye çalıştım o zaman kilo vermeye başladım sonra da bu işler çıktı işte

Olsun canım sende bunda sonra saglikli beslenirsin. Napalim. Elinden geleni yapsrsin. Adacayi ile gargara yapip iyi gelenler vardi bir arastir istersen bogsz agrisi icin
Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama midem nasıl yanıyor anlatamam sana csyır cayır sizin de öyledir mutlaka. O yüzden sapsade makarna yedim az önce 1 tabak iyi gelsin diye

Ay garipmis gercekten tüp mideye ragmen mi gitmedi kilolar ne inatcilarmis bacım. Ne desem şaştım

Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama midem nasıl yanıyor anlatamam sana csyır cayır sizin de öyledir mutlaka. O yüzden sapsade makarna yedim az önce 1 tabak iyi gelsin diye
Yaa kıyamam son haftalarda iyice artiyor galiba bu durum dimi
Afiyet olsun canım ya. Yogurt yesen . Bide soguk süt ve sbaahlari aç karnına 1 kaşık tahin. Bir dene. Son haftalsrin belki rahat edersin

Yaşasın gün sayıyorum doğurmaya
Aşko benim anam bile beni zorbaliyor kilo almadin hic diye e napim bacım diyet ye insülin kullan anca bu kadar
Ya boşver kilonun bir faydası yok bebek Besleniyorsa alma nolacak önemli olan o

Yaşasın gün sayıyorum doğurmaya

Ya boşver kilonun bir faydası yok bebek Besleniyorsa alma nolacak önemli olan o
Aynen öyle bebisim bende kilo alma taraftarı degilim zaten. Sadece annem daha büyük bir karın daha tombik bir kız hayal ediyordu olamadım

Aynen öyle bebisim bende kilo alma taraftarı degilim zaten. Sadece annem daha büyük bir karın daha tombik bir kız hayal ediyordu olamadım
Ay sen kaç kilosun ki ben evlendiğimden beri zorbalanıyorum kilom yüzünden bir de benim kocam baya boylu poslu benim yanımda açık hedefim yani

Bugün doktorlarıma gittim geldim tiroid için 5 gün 50lik 2 gün 25likle devam edicez bir süre. Bebiş de gayet iyi şu anda bir dahaki kontrolü 10 gün sonraya verdi. Şeker yüklemesi için ısrar etmiyorum sende olduğunu sanmıyorum dedi. Alttan bakmadı bu kez hunileşmede artış yok gibi dedi cebellato babylovee nisan97 nergiscicegi6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…