Ben çok çabaladım kilo vermeye ama olmadı şimdi nasıl olacak deneyip göreceğiz artıkDoktora bakma sen ne zaman istersen yeniden hamis ol
Ama dikis yerlerimiz falan bi iyilessin hemende düşünme
Bide kilo verip hamile kalmak daha dogru gerçekten ben keske hamile kalmadan bu kafaya erseymisim de verseymisim diyorum
Çok doğru söylemiş valla canım keşke beni de yönlendirseydi doktor olurdum mutlakaBencede gerekiyor kuzum. Çünkü eşim disardan gelecek, birde misafir kabul etmeyecegim 40 gün ama o 40gun ailelerimiz yine gelir gider.
40dan sonra da diger misafirlerden gelenler olur. Kış günü ne kadar koruyabilirsek iyidir.
Evet bebise de geciyormus antikorlar. Doktorum o yüzden istedi zaten. Serklajlisin bebegin daha cok ihtiyaci var korunmaya dedi
Aslinda paketli gıdadan beyaz ekmekten uzak durunca veriliyormus. Ben simdi hamilelik boyu diyet yapinca anladim. Bogazini tutucaksin yataga da aç gireceksin. Cok zor ama mecburum dedim mesela hamileyim bebegim icin dedim yaptim. Ve ben hamile kaldigim kilodan kilo verdim su an.Ben çok çabaladım kilo vermeye ama olmadı şimdi nasıl olacak deneyip göreceğiz artıkçok dikişim var benim büyük bir ihtimalle onun inşallah dedi 2 sene diye
Olsun canım sende bunda sonra saglikli beslenirsin. Napalim. Elinden geleni yapsrsin. Adacayi ile gargara yapip iyi gelenler vardi bir arastir istersen bogsz agrisi icinÇok doğru söylemiş valla canım keşke beni de yönlendirseydi doktor olurdum mutlaka
Yok kız ben ameliyat da oldum tüp mide aylarca bişey yemedim yine veremedim benim bünye çok saçma bi sürü spor yaptım günlük 3 saat aktif spor yaptım kardio yaptım yine yok diyetisyen değiştirdim yieiyeceksin yemeyecek kilo veremezsin dedi zorla yemek yedim ekmek yemeye çalıştım o zaman kilo vermeye başladım sonra da bu işler çıktı işteAslinda paketli gıdadan beyaz ekmekten uzak durunca veriliyormus. Ben simdi hamilelik boyu diyet yapinca anladim. Bogazini tutucaksin yataga da aç gireceksin. Cok zor ama mecburum dedim mesela hamileyim bebegim icin dedim yaptim. Ve ben hamile kaldigim kilodan kilo verdim su an.
O yüzden isteyince oluyormus. Yoks abenfe hamilelik öncesi denedim ama verememistim
Neden çünkü 3 gun diyet 4.gün abur cubur
Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama midem nasıl yanıyor anlatamam sana csyır cayırOlsun canım sende bunda sonra saglikli beslenirsin. Napalim. Elinden geleni yapsrsin. Adacayi ile gargara yapip iyi gelenler vardi bir arastir istersen bogsz agrisi icin
Ay garipmis gercekten tüp mideye ragmen mi gitmedi kilolarYok kız ben ameliyat da oldum tüp mide aylarca bişey yemedim yine veremedim benim bünye çok saçma bi sürü spor yaptım günlük 3 saat aktif spor yaptım kardio yaptım yine yok diyetisyen değiştirdim yieiyeceksin yemeyecek kilo veremezsin dedi zorla yemek yedim ekmek yemeye çalıştım o zaman kilo vermeye başladım sonra da bu işler çıktı işte
Yaa kıyamamSağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama midem nasıl yanıyor anlatamam sana csyır cayırsizin de öyledir mutlaka. O yüzden sapsade makarna yedim az önce 1 tabak iyi gelsin diye
Yaşasın gün sayıyorum doğurmayaİçimde bir dünya taşıyordum kocamandı karnım neresi güzel bu göbeğinama çıkınca hepsi birden kesiliyor diyorlardı ya öyle oluyor o şeker düşmeleri bitti kusmalar bitti mide yanmaları hepsi bir an da bitti
Ya boşver kilonun bir faydası yok bebek Besleniyorsa alma nolacak önemli olan oAşko benim anam bile beni zorbaliyor kilo almadin hic diyee napim bacım diyet ye insülin kullan anca bu kadar
Evet tüp mideye rağmen gitmedi neler neler yaptımAy garipmis gercekten tüp mideye ragmen mi gitmedi kilolarne inatcilarmis bacım. Ne desem şaştım
Aynen öyle bebisim bende kilo alma taraftarı degilim zaten. Sadece annem daha büyük bir karın daha tombik bir kız hayal ediyordu olamadımYaşasın gün sayıyorum doğurmaya
Ya boşver kilonun bir faydası yok bebek Besleniyorsa alma nolacak önemli olan o
Kilolarin sana aşık bebegim böyle düşünEvet tüp mideye rağmen gitmedi neler neler yaptım
Yaşasın gün sayıyorum doğurmaya
Ya boşver kilonun bir faydası yok bebek Besleniyorsa alma nolacak önemli olan o
O beni böyle emmeye devam ederse benden geriye bişey kalmayabilirKilolarin sana aşık bebegim böyle düşünsenden vazgecemiyor. Kızçen ile birlikte kilo verirsin belki onun pesinde dolasirken
Ayy aminnn amiiinnnn emsin seni bolca kilo da alsin seni de zayiflatsin
O beni böyle emmeye devam ederse benden geriye bişey kalmayabilir
Götürdük çok şükür iyi dedi doktor bi sorun yokAyy aminnn amiiinnnn emsin seni bolca kilo da alsin seni de zayiflatsin
Bebiskoyu kontrole götürdünüz mü hic kuzu
Ayy bayılırım Bebek ayaklarına
Oy maşallah seveyim onu beeen. Kime benziyor degisti mi ilk dogdugundan beriGötürdük çok şükür iyi dedi doktor bi sorun yok
Amiiin aminnn aminnnAyy bayılırım Bebek ayaklarınaAllah bize de böyle fotoğraflar atmayı nasip etsin
Ay sen kaç kilosun kiAynen öyle bebisim bende kilo alma taraftarı degilim zaten. Sadece annem daha büyük bir karın daha tombik bir kız hayal ediyordu olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?