Bi zamanlar içimde beni tekmeliyor bu ayaklarnisan97 ay allahım korusun maşallah anasına kızına çok güzelsini kızlaaarrr motivasyonumuzu aldık şimdi banyo yapabiliriz bir gecede hava nasıl bu kadar soğumuş olabilir titreyerek uyandım yarın kışlıklar çıkıyor kızlar kışın bütün kıyafetlerim bol olduğu için hiçbir almama gerek kalmayacak çünkü alt göbeğim hep vardı onu saklıyordum şimdi neyseki bebekvar babylovee @maviilale
Oyyyyyyerim minnak parmaklariii suna bakk maşallah annesiii. Hemde ne guzel bit motivasyon
Evet kiloluyum diye abartıyor bence çok da iyi ama dinlemiyorVay hileci vaayy simdi bebegi göbeginin icine sakliyor
Ya git sen kilolu degilsin zaten abartiyosun zaten
Kanka 60 70 i verirsin ya zor olan 12 kiloyu vermişsin ya yeterEvet kiloluyum diye abartıyor bence çok da iyi ama dinlemiyor
Ben de 12 kilo verdim kaldı geriye 60 70 daha verdim mi tamamdır
Nasıl 12 verdim derken ben şokEvet kiloluyum diye abartıyor bence çok da iyi ama dinlemiyor
Kac kilosun allah aşkına yaEvet kiloluyum diye abartıyor bence çok da iyi ama dinlemiyor
Askom wc cikmadiysan, su cok ictiysen icerisi cis kaka doluysa e birazda yemek cok kactiysa caydir corbadir derken aksam yuksek cikabilirsin normal. Merak etmeNasıl 12 verdim derken ben şokyok yok her gün bir kilo akşam çıkıyor ertesi sabah yine80 çıkıyorum korkmayın babylovee yani ama dün akşam 83 çıktım sabah 80 çıktım bence bu tartı yanlış ne olmuş olabilir gece
Dimi ya ne kaldı şunun şurasındaKanka 60 70 i verirsin ya zor olan 12 kiloyu vermişsin ya yeter
Ben çok yüksek kilolardan olduğum için çabuk gidiyor bi de zaten doğum kilosu çoğu ödem ve içimden 3 buçuk kilo bebek çıktı normalNasıl 12 verdim derken ben şokyok yok her gün bir kilo akşam çıkıyor ertesi sabah yine80 çıkıyorum korkmayın babylovee yani ama dün akşam 83 çıktım sabah 80 çıktım bence bu tartı yanlış ne olmuş olabilir gece
Kac kiloooğsuuunnnnnDimi ya ne kaldı şunun şurasında
Ben çok yüksek kilolardan olduğum için çabuk gidiyor bi de zaten doğum kilosu çoğu ödem ve içimden 3 buçuk kilo bebek çıktı normal
Kız ben 108 kiloyla hamile kaldım 132 kiloyla doğuma girdim sakladığım bişey değildi sormadınız hiç kaç kilosun diyeKac kilosun allah aşkına yagörende 200 kg sanacak.
Bi söyle artik su kilonu sanki gelip evinin duvarlarina nisan 200 kg yazacaz
Askom wc cikmadiysan, su cok ictiysen icerisi cis kaka doluysa e birazda yemek cok kactiysa caydir corbadir derken aksam yuksek cikabilirsin normal. Merak etme
Onemli olan sabah kilosu.
Hatta wc ciktiktan sonra olculen ac karnina kilosu önemli bence.
Dimi ya ne kaldı şunun şurasında
Ben çok yüksek kilolardan olduğum için çabuk gidiyor bi de zaten doğum kilosu çoğu ödem ve içimden 3 buçuk kilo bebek çıktı normal
Millet bana yüzün hiç almamış kilo bebeğe gidiyor dedikçe ben kendimi tutamıyoum yiyorumKız ben 108 kiloyla hamile kaldım 132 kiloyla doğuma girdim sakladığım bişey değildi sormadınız hiç kaç kilosun diye
Çok güzel kız tam doğurmak üzere olan göbek vücudu
Doğum kilolarından 12 kilo kaldı benimde işte az kaldıMillet bana yüzün hiç almamış kilo bebeğe gidiyor dedikçe ben kendimi tutamıyoum yiyorumnerden biliyorlarsa ben de kilo vermek istiyorum doğurduktan sonra hamile kalmadan önce hergün -1 olmaya başlamıştım
İçimde bir dünya taşıyordum kocamandı karnım neresi güzel bu göbeğinÇok güzel kız tam doğurmak üzere olan göbek vücudu
Yok canım gerçekten gerekiyor ben de olsaydım keşke çok iyi yapmışsın sen. Bebiş doğduktan sonra da faydasını görürsünGrip aşısı olmadin dimi sen canım
Keske olsaydın.
Gecmis olsun
Bende hic alakasizcs ateslenecek kadar beter hastalanmistim eşimden kaptım mesela.
Hani bazen burda konusu geciyor calismiyorum disari cikmiyorum aşıya gerek yok diye falan ama iste dışarı gidip gelen bir eşimiz var sonucta ve onun temas kurduklari hasta olunca otomatikman eve de geliyor hastaliklar. Ben 1 ay cektim o hastaliktan hala da geniz akintisi ve kuru öksürük var..
Yani kuzum düşününce 108 kg üstüne 24 kilo almissin yani normalde de bir hamilenin alacagi kilolarKız ben 108 kiloyla hamile kaldım 132 kiloyla doğuma girdim sakladığım bişey değildi sormadınız hiç kaç kilosun diye
Bencede gerekiyor kuzum. Çünkü eşim disardan gelecek, birde misafir kabul etmeyecegim 40 gün ama o 40gun ailelerimiz yine gelir gider.Yok canım gerçekten gerekiyor ben de olsaydım keşke çok iyi yapmışsın sen. Bebiş doğduktan sonra da faydasını görürsün
Doktorum diyor ki 2 sene gebelik yok 20 kilo vereceksin bilmiyor ki zaten gebelikte 24 kilo aldımYani kuzum düşününce 108 kg üstüne 24 kilo almissin yani normalde de bir hamilenin alacagi kilolar
ya bence hamile kalmadan kilomuzu vereydik iyiydi. Bende kilolu hamile kaldim. Sonra seker meker cikinca hamilelikte kilo vermek zorunda kaldim istemeden.
Cok tatlısın ama
Aşko benim anam bile beni zorbaliyor kilo almadin hic diyeMillet bana yüzün hiç almamış kilo bebeğe gidiyor dedikçe ben kendimi tutamıyoum yiyorumnerden biliyorlarsa ben de kilo vermek istiyorum doğurduktan sonra hamile kalmadan önce hergün -1 olmaya başlamıştım
Doktora bakma sen ne zaman istersen yeniden hamis olDoktorum diyor ki 2 sene gebelik yok 20 kilo vereceksin bilmiyor ki zaten gebelikte 24 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?