- 19 Aralık 2023
- 2.111
- 1.280
- 53
Doktorun öyle demesine takılma canım, bana da doktor çok ciddi uyarılarda bulunmuştu çok üzülüyordum ama onlar da sanırım tedbiri elden bırakmayalım diye böyle söylüyorlarAslinda benim bebişim uzun zamandir başı asagidaydi belki ilk defa ayaklar asagida uzun zaman sonra.
Simdi dr 28 haftayi bir gecsek deyip duruyor bir yandan ona takıldım.
Bir yandan aksi gibi hasta oldum öksürük var ona takıldım.
Hic rahat degilim içsel olarak
Merhaba yeni gördüm mesaji, bende de seker çıktı gebelik diyabeti. Genelde suyu artiriyormus. Ben erken haftalardan beri diyet yapiyorum bu nedenle.Merhaba, 28 haftalık serklajlı gebeyim. Geçen hafta kontrolde bebeğin suyu çok çıktı, doktor şekeri bırak dedi. Sizin de başınıza geldi mi böyle birşey
Canımsın yaaDoktorun öyle demesine takılma canım, bana da doktor çok ciddi uyarılarda bulunmuştu çok üzülüyordum ama onlar da sanırım tedbiri elden bırakmayalım diye böyle söylüyorlarben de kendime 28i geçeyim pasta kesicem diyordum ama geçiyor bir şekilde rahat olmaya çalış
Umarım kısa sürer mandalina çıktı şekeri diğer meyvelere göre az ve c vitamin deposu ara ara onu ye istersen inşallah iyileşirsin hamilelikte zor grip olmak serklajlı çok daha zor o kadar iyi anlıyorum ki seniCanım cok sağolbende surekli her öksürük geldiginde su yudumluyorum. Bazi anlarda artik bogazim gıcıktan gecemiyor ve mecburen öksürüyorum. Ayıptır söylemesi bal.gm cikarma istegi geliyor o zorluyor. Diger yandan göz nezlesi oldum gozlerim burnum ayri akiyor. Oy oyyy..
Benim biraz daha kısa sürse bari.
Yaa öyle mi demisti gercekten dikislere baski oluyor mu peki kuzu ?
Normali 2.5mm olması gerekiyorken benimki 1.49 mm dedi perinatoloji 16 haftalık gebeyim peki genel anestezi bebeğe zarar vermiyor muMerhaba bende genel anestezi ile oldum. Her iki yöntemle olanlar da var.
Kac mm olmus rahim ağzı?
Genel anestezi bebeğe zarar vermiyormu peki ?Merhaba canım ben genel anesteziyle oldum ama belden aşağı uyuşup olanlar da varmış değişiyor sanırım
Yok yok hiç kurma hedef koymak seni geriyorsa hiç takılma günlereCanımsın yaamoral oldunuz vallahi. Dünden beri neler neler kuruyorum...
Ister istemez stres oluyor insanda. Dikisler tutuyor bir 28i gorseydikkk falan deyince dr.
Rahat olmaya calisiyorum da basarabilirsem
Hep yatiyor musun kuzu senn
Valla Allah korusun zarar vereceği ihtimali olsa hiçbir doktor bu riski almaz. Ki verilen anestezi çok az çünkü işlem kendisi kısa sürüyor. Sezaryeni de genel anesteziyle olanlar var öyle düşününGenel anestezi bebeğe zarar vermiyormu peki ?
Her zaman olamıyordum tabii ki senin gibi kaygılanıyordum, ama güzel pozitif hikayeler bulup okumak bana hep iyi geliyordu , inş sen de gelirsin, canını sıkma çok az kalmış sadece kritik haftaları da geçmeneHamileliginde de böyle pozitif olabiliyor muydun kuzum ya
Simdi bide hastayim diye ekstra galiba kendimi huzursuz hissediyorum.
Dedigin gibi oluyor 28 i bi gecelim demeye basladim bende 2 gündür. Normalde de hic saymazdim kac günlük olduk kac haftalik olduk diye.
Bilmiyorum herkese mi yapiyorlar ama bana baya bi 28.hafta baskısı oldu resmen
Ahh umarım ki durur o haftalara kadar. 38 39lari görmek hedefim zaten. Duam o yönde hep
Benim bebegimde başı asagidaydi hep bu hafta ayaklar asagi dönmüş. Ama doktorum 5 dk sonra bile pozisyon degistirir simdi ona cok takilma dedi.
Alt tarafa vuruyor benim bebişim cogunlukla. Oraya vurmayi bir birakamadi. Cani sagolsun
Ayy amin amin aminn bizde gelelim bebisimle 38 39 haftalara Allahım noluur
Evet haklısınız biraz tedirginim sadece korkuyorum işlemdende bugün özel hastaneye gitdim lokal anestezi altında yaparız falan dedi açıkçası çekindim kendi doktorumu aradım yarın aç gel anestezi alıcaksın dedide o yüzden biraz tedirgin oldumValla Allah korusun zarar vereceği ihtimali olsa hiçbir doktor bu riski almaz. Ki verilen anestezi çok az çünkü işlem kendisi kısa sürüyor. Sezaryeni de genel anesteziyle olanlar var öyle düşünün
Amin yaa kısa sürede iyi olurum umarım kiUmarım kısa sürer mandalina çıktı şekeri diğer meyvelere göre az ve c vitamin deposu ara ara onu ye istersen inşallah iyileşirsin hamilelikte zor grip olmak serklajlı çok daha zor o kadar iyi anlıyorum ki seni
Ağrım yok şuanlık ama söyledikleri beni de korkuttu 28. Haftaya gün sayar oldumAllahım hepimize sağ Salim doğum nasip etsin en en az 28. Haftayı görelim inşallah
İnanır mısın forumda bu başlığı arastirmaya cekiniyorum kolay kolay güzel hikayeler cikmiyor çünkü.Her zaman olamıyordum tabii ki senin gibi kaygılanıyordum, ama güzel pozitif hikayeler bulup okumak bana hep iyi geliyordu , inş sen de gelirsin, canını sıkma çok az kalmış sadece kritik haftaları da geçmene
Benimki de öyle bir degerdeydi hemen hemen.Normali 2.5mm olması gerekiyorken benimki 1.49 mm dedi perinatoloji 16 haftalık gebeyim peki genel anestezi bebeğe zarar vermiyor mu
Yok yok hedef koymak bana göre degil galibaYok yok hiç kurma hedef koymak seni geriyorsa hiç takılma günlereben hedef koyarak mutlu oluyordum 28 olunca gittim hastane çantamı hazırladım hep umutlu ol içinden bolca dua et kendini sakinleştir ben valla hala yatıyorum doktordan doktora çıkıyorum evden havalar da soğudu allahtan biraz evde durmak biraz keyifli hale geldi
İnşallah canım benim ya bakalım yarın sabah gidicem dikiş için inşallah kolay bir şekilde atlatırım sürecimi peki size şey sorsam dikişten sonraki süreç nasıl oldu kanama enfeksiyon Ağrı’nız falan oldumuBenimki de öyle bir degerdeydi hemen hemen.
Erken farkedilmesi cok iyi olmus. Erken haftalarda atilam dikisler daha iyi oluyor diye soylenti var ama doğruluğunu tam bilemiyorum tabi.
Genel anestezi rahim agzi acikligindan daha az zarar veriyordur muhtemelen. Sağlık olsun. Doktorlar bunun kar zarar hesabini yapıyorlar sen o kısmı düşünme. Sonucunun güzel olacagina odaklan
Siz ne olur ne olmaz yine doktorunuzu dinleyin ona göre gidin, dediğim gibi saatler sürmüyor zaten 20 dakika yarım saat maksimum. Tedirginliğiniz normal ben acilen girmiştim çok korkmuştum ama korktugum gibi olmadıEvet haklısınız biraz tedirginim sadece korkuyorum işlemdende bugün özel hastaneye gitdim lokal anestezi altında yaparız falan dedi açıkçası çekindim kendi doktorumu aradım yarın aç gel anestezi alıcaksın dedide o yüzden biraz tedirgin oldum
Evet öyle yapıcam içimi rahatlardınız çok teşekkür ederimSiz ne olur ne olmaz yine doktorunuzu dinleyin ona göre gidin, dediğim gibi saatler sürmüyor zaten 20 dakika yarım saat maksimum. Tedirginliğiniz normal ben acilen girmiştim çok korkmuştum ama korktugum gibi olmadı
Odadan odaya geçiyorum ben de işte bi de lavaboya gidiyorum canım, geçenlerde gebe okuluna gideyim dedim uzun süre oturmak bile nasıl zor geldi yatmaya alışmış bünye 3 aydırYok yok hedef koymak bana göre degil galibadaha cok gerecek beni sanki.
Zaten muhtemelen bende dedigin gibi olurum 28i gecince hastane cantamizi hazirlarim galiba.
Umudum hep içimde, herseyin yolunda gidip 38leri gorecegimiz günleri bekliyorum
Bende bundan sonra hep yatacagim dedim gercekten. Öncesinde de hep yattim ama dr arada yürü kan dolaşımı icin diyordu artik sadece dikisler tutuyor diye o yürüme islerini de biraktim. Wc icin kalkiyorum yeter.
Doktora da yatarak gidip geliyorum zaten.
Bende dr dışında kalkmiyorum ayaga.
Ay ever havalar sogudu hasta olduk ama iyileşince bende battaniye altinda keyifle yatacagim yavruşumu büyütcem karnımda Allahımin izniyle
Nasipse Kasım annesi misin
Ne demek rica ederimEvet öyle yapıcam içimi rahatlardınız çok teşekkür ederim
Cok normal bilmediginiz bir konuda şüpheli olmak. Bende acil serklaj olmustum düşünme arastirma vs icin ile sadece 2 saatim vardı.İnşallah canım benim ya bakalım yarın sabah gidicem dikiş için inşallah kolay bir şekilde atlatırım sürecimi peki size şey sorsam dikişten sonraki süreç nasıl oldu kanama enfeksiyon Ağrı’nız falan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?