Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlatsın peki aynı gün taburcu oldunmu yoksa bir gün falan kaldınmı hastanede benim doktorum Konya’da ben şehir dışından gidicemde yanıma pijama falan almam gerekiyormu ya da ne bileyim önereceğin her hangi birşey bunuda yanına al dediğin birşey varmı ?

Aynıyız yaa.. bende odadan odaya birde wc ye. O kadar. Haftada 1 de duş.
Ay iyi cesaret etmissin gebe okulu icin. Bende gitme hayali kuruyordum ama yok gidemem geçti o.
Ben gecen yastık kılıfı taktim sadece ve kollarım belki 1 saat ağrıdı. İnanılmaz kas zayıflığı var napalim saglik olsun be canım.
Ay hadi sağlıkla gelsin inşallah
Benimde nasipse Aralık doğum tarihimiz, Kasımda da olursa sağlıkla gelir Allahımin izniyle diyorum hep

Ben bir gece yattım canım. Ertesi gün evime geçtim. Yanina pijama al. Rahat birsey olsun. Ben alt tarafima birsey giymeden öylece yatmistim ama üst tataf üşüyor. Hatta hastaneler garip sekilde birazda serin oluyor. Omuzlarina cekmek icinde birseyler alabilirsin. Esin kalacaksa yaninda o da ustune ortmeye birseyler alsin hastanede yoksa eger. Gerci devlette mi ozelde mi olacaksin islemi bilmiyorum ama.
Sarj aleti lazim oluyor özellikle birde. Bide yaniniza yiyecek birseyler de alın baska şehre gidiyormussunuz hem.
Sen yastik al mutlaka giderken de donerken de arka koltukta yatarak git gel. Arabayi kullanan da yavas kullansin sarsmasin.
Tavsiyem altina etek giyebilirsin. Donerken de rahat olur ic camasir giymek bana zor gelmisti ben eve gecerken sadece etegimi giymistim.
Simdilik aklıma gelenler bunlar canım

Allah sizden razı olsun devletde olucam her ihtimale karşı dediğiniz her şeyi alıcam yanıma çok teşekkür ederim inşallah kolay bir şekilde atlatırım bu sürecide

Allah sizden razı olsun devletde olucam her ihtimale karşı dediğiniz her şeyi alıcam yanıma çok teşekkür ederim inşallah kolay bir şekilde atlatırım bu sürecide
Canım benim ne demek elimizden gelen birbirimize burda destek olmaya çalışmak. Aklindaki kalbindeki bir soruna dahi iyi geldiysem ne mutlu
Allah yardımcın olsun. İşlem kolayca olsun bitsin. Sağlıkla çık ameliyattan. Bebisinde saglikla dogacagi gune kadar beklesin karninda hic acele etmesin gelmeye
Sen tedbirli git canim en fazla lazim olmaz aldiklarin geri getirirsin. Dualarım seninle

Aynen öyle duş da sınırlı, doktor her gün girebilirsin dedi de bende o güç de yok gebe okuluna da 31.haftada gittim kuzum doktoruna sorarsın izin verirse katılırsın sen de oh inşallah 39lara kadar zorlasınlar bizi sonra gelsinler hadi diye dua edelim

Hersey sınırlı gerçekten
Bende de sürekli duş almaya enerji yok. Saçlarımı taramak zor geliyor en cokta.
Dr muhtemelen gidebilirsin der de ben gitmem yaa. Vallahi evin icinde bile az aktif oldum da hemen açıklık var gibi fln dedi dr. Hic riske atamam kuzum..
Ayy amin aminnn 39 olalım da ay hadi be yavrum doğ artikk sağlıkla diye dualar edelim

Ahh sorma o saçı taramak kurutmak bile zor hiç güç kalmamış bir şekilde geçip gidecek bu günler gülerek hatırlayacağız inşallah

Çok teşekkür ederim gerçekten o kadar rahatladım ki sizinle konuştuğum için güzel dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim Allah razı olsun sabahtan beri dokunsalar ağlayacak gibiyim biraz daha içim rahatladı inşallah yarın her şey güzel geçsin yazıcam sizede

Ahh sorma o saçı taramak kurutmak bile zor hiç güç kalmamış bir şekilde geçip gidecek bu günler gülerek hatırlayacağız inşallah
Ay su an öksürmekten kasıklarım ağrıyor artik gerçekten cok huzursuz hissediyorum yaa..
Saclarimi vallahi uzaniyorum da esim tariyor. Ben dustan sonra o gücü bulamıyorum bilee
Ay amin yaa bir an önce bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alalım 9 ayları dolsun da.. sonra ben bugünleri hatirlamak dahi istemiycem galiba

Senin ilk gebelik mi canım

Anlıyorum seni,hepimiz geçtik o yollardan bu gruptaki arkadaslarla. Kolay bir psikoloji degil. Allahım kolaylık versin. Stres yapma kalbini ferah tut. Bebisine güven..
Güzel haberler ver bekliyoruz

Aynen canım ilk gebelik benim, senin? Valla ben de hiç bu kadar zorlanacağımı düşünmüyordum kısalık olayı dengemi bozdu

15. Haftada Serklaj oldum ben, işin garibi şeker yüklemesi yapılmadı bana, ama doktor suya bakarak şekeri kes dedi, meyve olarak ne tüketiyorsunuz siz

Aynen canım ilk gebelik benim, senin? Valla ben de hiç bu kadar zorlanacağımı düşünmüyordum kısalık olayı dengemi bozdu
Benim bir kaybim olmustu canım. Karnimdaki yavruma Allahım uzun ömürler nasip etsin vaktinde dogsun yavrum
Evet ya kisalma durumu gerçekten çok can sıkıcı oldu ya herseyi kafaya takar oldum..

15. Haftada Serklaj oldum ben, işin garibi şeker yüklemesi yapılmadı bana, ama doktor suya bakarak şekeri kes dedi, meyve olarak ne tüketiyorsunuz siz
Genelde şeker yüksek olunca suyu artıyormus bebegin ve kilosu. O nedenledir.
Bi baktir istersen yine de sekerine en azindan açlık tokluk şeklinde.
Meyve olarak cok secenek yok malesef ya. Şeftali,nektarin yiyorum bide muz yiyorum ama muz yasak aslında da bebegin gelişimi açısından yiyorum. Yanında yogurt veya kefir ile genelde. Simdi mandalina da ekleyecegim artik. Zaten yaz boyu kavun karpuz incir üzüm hepsi yasaktı hicbirini yemedim.

22. Haftam bitmiş olacak nasip olursa inşallah benim doktorum normalde de detaylı gibi bakıyor sağolsun her seferinde

Kuzum ben en çok kabızlıktan sorun yaşadım. Öksürük ara ara oluyordu. Yani hiç kurtulmaya çalışmadım da , bi şey olmayacağına inandım, kendimi zorlamadım
Doktorum bana 28.haftayı görmek ilk hedef daha ileri haftalar biraz mucize gibi dedi rahim ağzı dokusu çok yumuşakmış bende. Ama sizin yazdıklarınızı okudum dün bana moral oldunuz 39+2 de doğum yapmışsınız maşallah inşallah bizde ileri haftaları görebiliriz. Bende de kabızlık sorunu var. Kefir,üzüm,erik suyu ne varsa deniyorum ama tamamen kurtulamadım maalesef. Afedersiniz tuvaletten sonra da kasıklarımda bir süre ağrı oluyor tedirgin oluyorum. Mümkün olduğunca tuvalette az oturuyorum ve çok ıkınmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…