- 12 Ekim 2023
- 1.758
- 1.491
- 63
- 27
Fitil olarak canım evet aşırı gaz sorunu olmuştu bende ve ishale dönmüştü maalesefEndolu nasıl aldın canım? Bana fıtıl olarak verdı 2 kez kullanabıldım midemi bozdu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fitil olarak canım evet aşırı gaz sorunu olmuştu bende ve ishale dönmüştü maalesefEndolu nasıl aldın canım? Bana fıtıl olarak verdı 2 kez kullanabıldım midemi bozdu![]()
İşte aynısı bende de oldu 2 gun kullanabıldım , cunku kullandıktan hemen sonra wc ye gıtmek zorunda kalıyordumFitil olarak canım evet aşırı gaz sorunu olmuştu bende ve ishale dönmüştü maalesef![]()
Canım yarım saat kadar sabredip öyle gidersen daha iyi olur ilaçtan da verim alamayabilirsin, doktorunla paylaş mutlaka bu durumu çünkü o dozları ya da kullanım yolunu ona göre değiştirebilir belkiİşte aynısı bende de oldu 2 gun kullanabıldım , cunku kullandıktan hemen sonra wc ye gıtmek zorunda kalıyordumacaba yan etkı mı ?
Ben ağız yolu ile olanı kullanıyorum siz hiç öyle kullandınız mıCanım yarım saat kadar sabredip öyle gidersen daha iyi olur ilaçtan da verim alamayabilirsin, doktorunla paylaş mutlaka bu durumu çünkü o dozları ya da kullanım yolunu ona göre değiştirebilir belki
Hayır canım ben hep fitil olarak kullandımBen ağız yolu ile olanı kullanıyorum siz hiç öyle kullandınız mı
Zaten oyle soyleyınce bıraktırmıstı bana sımdı kullanmıyorum ama kullanmak durumunda kalırsam agız yolunu tercıh ederım dıye dusunuyorum tabı doktorun takdırı.Canım yarım saat kadar sabredip öyle gidersen daha iyi olur ilaçtan da verim alamayabilirsin, doktorunla paylaş mutlaka bu durumu çünkü o dozları ya da kullanım yolunu ona göre değiştirebilir belki
Bu endol nst de sancı çıkınca falan mı veriliyor çunku ben ilk hamileliğimde de sancı hissetmemiştim nst de çıkmıştı18-21 haftalar arasında günde 4 kere hastanede yatarken kullandım, geçen hafta da günde 2 kere 5 gün kullandım canım
Evet canım söylemekte yarar var ben zorlanmadım bu konuda etkileri farklı olabilir tabikiZaten oyle soyleyınce bıraktırmıstı bana sımdı kullanmıyorum ama kullanmak durumunda kalırsam agız yolunu tercıh ederım dıye dusunuyorum tabı doktorun takdırı.
Onu bilemiyorum canım çünkü benim geçen kontroldeki nstde sancı çıkmamış demişti ama kasık vajina ağrılarım çoktu ve enfeksiyon vardı, enfeksiyon için antibiyotik vermişti endolü de o zaman vermişti beş gün daha, ilk kullandığımda da aynı şekilde ağrılarım ve enfeksiyonum vardı ozaman bana nst yapılmadı hiç ama kullanmıştımBu endol nst de sancı çıkınca falan mı veriliyor çunku ben ilk hamileliğimde de sancı hissetmemiştim nst de çıkmıştı
Yarin süper haberler bekliyorum senden debenim de yarın kontrolüm var kuzular yarın bayağı konuşacağız heralde çok kontrolü olan arkadaşımız var![]()
Bir aksilik olmazsa 2de randevum
Teşekkür ederim. Umarım güzel geçer. Daha önce çok küçük haftalarda düşük olmuştu. Bana histereskopi yapan doktor önermişti 12. haftada serklaj olsun diye. Rahim ağzı genişmiş. Serklajı yapan doktor da 1 cm açıklık vardı dedi. İyi ki olmuşum.Geçmis olsun canım inşallah çok güzel bir sureç geçirirsin hayırla ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsındaha önce kaybın mı vardı
Teşekkür ederim. Umarım hepimiz güzel bir süreç geçiririz.Hoşgeldin canıminşallah sakin huzurlu bir süreç geçirirsin
![]()
Benim kanamam ilk gün dışında olmamıştı ama 1 haftaya kadar devam eden oluyormuş. Evet ilk 4 hafta tuvalet dışında kalkma canım yemeği bile uzanmaya yakın pozisyonda ye bol su iç,kabız olmamaya çalış, ilaçlarını zamanında alTecrübeli arkadaşlara sorularım var. Ben salı günü serklaj oldum ve bugün perşembe hala kanamam var. Ne kadar sürmüştü sizlerde? Doktor tuvalet dışında kalkma dedi. Sizler ne zaman ayaklandınız ya da hep mi uzanma pozisyonu olacak![]()
Hadi bakalım sıra sende bebeksuBir aksilik olmazsa 2de randevumgüzel haberlerle gelelim hepimiz
![]()
Ara ara lekelenme gibi olabilir canım yoğun aktif kanama varsa doktoru bilgilendirTecrübeli arkadaşlara sorularım var. Ben salı günü serklaj oldum ve bugün perşembe hala kanamam var. Ne kadar sürmüştü sizlerde? Doktor tuvalet dışında kalkma dedi. Sizler ne zaman ayaklandınız ya da hep mi uzanma pozisyonu olacak![]()
İlk bir ay aşırı dikkat edip sonra doktora ve görüşmelere göre hareket edersin canımTecrübeli arkadaşlara sorularım var. Ben salı günü serklaj oldum ve bugün perşembe hala kanamam var. Ne kadar sürmüştü sizlerde? Doktor tuvalet dışında kalkma dedi. Sizler ne zaman ayaklandınız ya da hep mi uzanma pozisyonu olacak![]()
Ohh ne güzel haberlerle geldin ya maşallahKızlar kuzular biz geldik doktorumuz sabah aldı bizireyhanımız çok şükür iyi bir sorun yok kafası aşağıda olduğu için ağrılar olabiliyormuş, kilosu 2.200 Gr olmuş doktor da güldü iki hafta kadar öndeymiş kilosu
boyu 43,6 cm, enfeksiyonum yine fırlamış nstye girdim sancı çıkmadı çok şükür doktor tahlillerimi inceleyip bana dönüş yapacak, tansiyonum bayağı yüksek çıktı maalesef 15-8di, doktor kritik eşiği atlattık rahat olabilirsiniz artık doğsa bile üç gün var-yok küvöze girer alırsınız kucağınıza endişe edecek bir şey kalmadı demiş eşime
, doğumla ilgili bir şey söylemedi aralığa kadar gün yok sana dedi
normal doğum ister misin diye sordu evet dedim o zaman kasımı geçeceğiz dedi, tansiyon ve enfeksiyon için haber bekliyorum bakalım neyapacağız, ben arada yüksek ölçtüğümü söyledim şimdi haber bekliyorum
![]()
babylovee
maviilale
-sel- A archtect ve diğer arkadaşlar
![]()
İnşallah canım zaten öyle bir duruma geldim ki enfeksiyonun bitti artık yok derlerse içimde bir burukluk olacakOhh ne güzel haberlerle geldin ya maşallahinşallah enfeksiyonun da hemen geçer
![]()
Maşallah Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar kuzular biz geldik doktorumuz sabah aldı bizireyhanımız çok şükür iyi bir sorun yok kafası aşağıda olduğu için ağrılar olabiliyormuş, kilosu 2.200 Gr olmuş doktor da güldü iki hafta kadar öndeymiş kilosu
boyu 43,6 cm, enfeksiyonum yine fırlamış nstye girdim sancı çıkmadı çok şükür doktor tahlillerimi inceleyip bana dönüş yapacak, tansiyonum bayağı yüksek çıktı maalesef 15-8di, doktor kritik eşiği atlattık rahat olabilirsiniz artık doğsa bile üç gün var-yok küvöze girer alırsınız kucağınıza endişe edecek bir şey kalmadı demiş eşime
, doğumla ilgili bir şey söylemedi aralığa kadar gün yok sana dedi
normal doğum ister misin diye sordu evet dedim o zaman kasımı geçeceğiz dedi, tansiyon ve enfeksiyon için haber bekliyorum bakalım neyapacağız, ben arada yüksek ölçtüğümü söyledim şimdi haber bekliyorum
![]()
babylovee
maviilale
-sel- A archtect ve diğer arkadaşlar
![]()