Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ya canım benim olumsuz bir haber olmamasina çok çok sevindim cankuşlarimiz saglikla gelsinler yerim ben onlariii
Annesi daha ilerleyecek merak etme sen.. kac haftaliksiniz simdi
Kuşum 27+2 bugün gelişimi falan gayet iyi dedi doktor haftalık kontrole devam edelim dedi benim stres seviyem yüzünden şimdiki hedef 30.hafta inşallah çok daha ilerisi olur

Canım Haftan çok iyi Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz korkmana gerek yok

Canım hiç endişe etme bence doktorun da seni ve bebeği en rahat şekilde kavuşturmak istiyordur ay sen şimdi nasıl heyecanlısındır hazır mısın

Açılmam başlamış derken dikişlerde mi yoksa hunileşme olarak mı açılman başlamış?

Dikişlerde daha önce 2 cm olduğu için olmuştum serklaj bebeğin damarlarını gördüm demişti doktorum muayane sırasında
Yaa peki şey açılma sende ağrı sancı yalıyor mu hissediliyor mu yani. Ama senin Haftan güzel bir hafta gelişimi de guzelse Allah'ın izniyle evinize beraber dönersiniz

Yaa peki şey açılma sende ağrı sancı yalıyor mu hissediliyor mu yani. Ama senin Haftan güzel bir hafta gelişimi de guzelse Allah'ın izniyle evinize beraber dönersiniz
Çok sancım oldu doğuruyorum sandım hatta ben doktoruma da söyledim şikayetimi vajinal muayane etti orda gördü daha fazla dayanamıcak haftaya alıcam artık dedi . Tansiyonum da çok sıkıntılı benim malesef . Doktor herşey yolunda dedi daha önce 4 doz ciğer geliştirici vurulmuştum 2 doz daha yapıcam dedi. Amin inşallah

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım benim doktorum da her ihtimale karşı haftaya ciğer geliştirici vuracak ama inşallah senin haftalarına ulaşırım bende

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım benim doktorum da her ihtimale karşı haftaya ciğer geliştirici vuracak ama inşallah senin haftalarına ulaşırım bende
İnşallah ulaşırsın içini ferah tut bizde 26.haftadan beri bu haftaları görebilecek miyiz diye bekledik çok şükür nasip oldu , seninde olur inşallah . Ciğer geliştirici vurulunca %50 etkiliyormuş iyi yani yapmaları doktorum öyle demişti . Amin inşallah

Baya da geç olmuş serklajın ama maşallah güzel dayanmış

Evet çok şükür Bebek hareket etmiyor diye doktorumu aramıştım gece yarın muayane için gel dedi . Gittim iyi ki gelmişsin 1 gün daha geciksen erken doğum olucakmış 1 kg bile değildi

Kuzum yükselirse hemen ilac ismi söyleyecek alıp icmeye baslayacaksin. Benimkide oyle yapti takip et yukselirse yaz dedi yükselince söyledim direkt ilac başladı.
Insallah simdiki ilacin sifa olsun kuzum
Ay senin bu adana sevdan beni bitirdi otur kız oturdugun yerde napcan adanada
Ay bu nst benide strese heyecana sokuyor. Öyle stresli birsey degil dimi ya

Canım öncesini cok okumadım da, bu mesajina istinaden yazıyorum, benim doktorum bana planli dogum tarihi olarak gün verdi ve bende 36+3 te fln dogum yapcam.
Sakin ol yani hepimiz icin mümkün olan bir tarih

Kuşum 27+2 bugün gelişimi falan gayet iyi dedi doktor haftalık kontrole devam edelim dedi benim stres seviyem yüzünden şimdiki hedef 30.hafta inşallah çok daha ilerisi olur
Olacakta zaten buna inan kuzucumm. Sen hic merak etme bak ne günlerden geldin buraya şükür

Canım öncesini cok okumadım da, bu mesajina istinaden yazıyorum, benim doktorum bana planli dogum tarihi olarak gün verdi ve bende 36+3 te fln dogum yapcam.
Sakin ol yani hepimiz icin mümkün olan bir tarih
İçim biraz daha rahatladı mesajdan sonra . Çevremde hep 40 haftayı bekleyen ya da en erken 38.hafta da doğum yapan olunca panikledim açıkçası

Yok ya yatıyorsun sol tarafına doğru karnına iki tane şey bağlıyorlar iple sancına bebeğin kalp atışına bakıyorlar seviyordum ben bebişkonun kalp atışlarını hareketlerini duymayı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…