Kuşum 27+2 bugün gelişimi falan gayet iyi dedi doktor haftalık kontrole devam edelim dedi benim stres seviyem yüzündenYa canım benim olumsuz bir haber olmamasina çok çok sevindimcankuşlarimiz saglikla gelsinler yerim ben onlariii 
Annesi daha ilerleyecek merak etme sen.. kac haftaliksiniz simdi
İnşallah canım her şeye bebişler için sabrediyoruzİnşallah göreceksin o haftaları canım az kaldı İnşallah sağlıcakla kucağına alacaksın yavrunu
Canım Haftan çok iyi Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz korkmana gerek yokEvet 26.haftada acil serklaj yapıldı. Dün kontrolüm vardı daha fazla dayanamıcak dedi açılmam başlamış yine . Tansiyonumu düşüremiyorlar günde 3 kez ilaç kullanıyorum 6 Kasım da mecbur Sezeryan olacağız Salı günü 2 doz daha ciğer geliştirici olucam . Yok doğumun olduğu gün 36+4 olacağız yanlış yazmışımşuan 35+4 
Canım hiç endişe etme bence doktorun da seni ve bebeği en rahat şekilde kavuşturmak istiyordurEvet 26.haftada acil serklaj yapıldı. Dün kontrolüm vardı daha fazla dayanamıcak dedi açılmam başlamış yine . Tansiyonumu düşüremiyorlar günde 3 kez ilaç kullanıyorum 6 Kasım da mecbur Sezeryan olacağız Salı günü 2 doz daha ciğer geliştirici olucam . Yok doğumun olduğu gün 36+4 olacağız yanlış yazmışımşuan 35+4 
Açılmam başlamış derken dikişlerde mi yoksa hunileşme olarak mı açılman başlamış?Evet 26.haftada acil serklaj yapıldı. Dün kontrolüm vardı daha fazla dayanamıcak dedi açılmam başlamış yine . Tansiyonumu düşüremiyorlar günde 3 kez ilaç kullanıyorum 6 Kasım da mecbur Sezeryan olacağız Salı günü 2 doz daha ciğer geliştirici olucam . Yok doğumun olduğu gün 36+4 olacağız yanlış yazmışımşuan 35+4 
Amin inşallah çok teşekkür ederimCanım Haftan çok iyi Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz korkmana gerek yok
Dikişlerde daha önce 2 cm olduğu için olmuştum serklaj bebeğin damarlarını gördüm demişti doktorum muayane sırasındaAçılmam başlamış derken dikişlerde mi yoksa hunileşme olarak mı açılman başlamış?
Canım hiç endişe etme bence doktorun da seni ve bebeği en rahat şekilde kavuşturmak istiyorduray sen şimdi nasıl heyecanlısındır hazır mısın 
Yaa peki şey açılma sende ağrı sancı yalıyor mu hissediliyor mu yani. Ama senin Haftan güzel bir hafta gelişimi de guzelse Allah'ın izniyle evinize beraber dönersinizDikişlerde daha önce 2 cm olduğu için olmuştum serklaj bebeğin damarlarını gördüm demişti doktorum muayane sırasında
Çok sancım oldu doğuruyorum sandım hatta benYaa peki şey açılma sende ağrı sancı yalıyor mu hissediliyor mu yani. Ama senin Haftan güzel bir hafta gelişimi de guzelse Allah'ın izniyle evinize beraber dönersiniz
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canımÇok sancım oldu doğuruyorum sandım hatta bendoktoruma da söyledim şikayetimi vajinal muayane etti orda gördü daha fazla dayanamıcak haftaya alıcam artık dedi . Tansiyonum da çok sıkıntılı benim malesef . Doktor herşey yolunda dedi daha önce 4 doz ciğer geliştirici vurulmuştum 2 doz daha yapıcam dedi. Amin inşallah 
İnşallah ulaşırsın içini ferah tut bizde 26.haftadan beri bu haftaları görebilecek miyiz diye bekledik çok şükür nasip oldu , seninde olur inşallah . Ciğer geliştirici vurulunca %50 etkiliyormuş iyi yani yapmaları doktorum öyle demişti . Amin inşallahİnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canımbenim doktorum da her ihtimale karşı haftaya ciğer geliştirici vuracak ama inşallah senin haftalarına ulaşırım bende 
Baya da geç olmuş serklajın ama maşallah güzel dayanmışİnşallah ulaşırsın içini ferah tut bizde 26.haftadan beri bu haftaları görebilecek miyiz diye bekledik çok şükür nasip oldu , seninde olur inşallah . Ciğer geliştirici vurulunca %50 etkiliyormuş iyi yani yapmaları doktorum öyle demişti . Amin inşallah
Baya da geç olmuş serklajın ama maşallah güzel dayanmış
Kuzum yükselirse hemen ilac ismi söyleyecek alıp icmeye baslayacaksin. Benimkide oyle yapti takip et yukselirse yaz dedi yükselince söyledim direkt ilac başladı.Tansiyon için yine ilaç vermedi beni deli edecek adamgünlük ölçüme devam yükselince hemen beni ara dedi napacaksa uzaktan bana bu hafta çok sinirliydim diye yüksek çıkmış olabilirmiş eşim beni ispiyonladı, enfeksiyon için de sulcid verdi canım, Aksef işe yaramadı bana, evet eşime direkt böyle demiş artık korkmanıza gerek yok diye dedimki kasımdaki ara tatilde adanaya gidebilir miyim dediki gidebilirsin sancın gelirse orda bir hastanede doğurursun nstden korktum tansiyon yüksek çıkınca ama sancı vs hiç yokmuş inşallah sen de mükemmel duyacaksın bebişinin kalbini sancı falan da çıkmayacak bu enfeksiyon niye çıldırıyor anlamıyorum daha ne yapayım ya eşim de diyorki hocam iki günde bir domestos bitiriyoruz sebebi ne doktor dediki her şey olabilir biz zaman kazanmaya oynuyoruz artık 
Canım öncesini cok okumadım da, bu mesajina istinaden yazıyorum, benim doktorum bana planli dogum tarihi olarak gün verdi ve bende 36+3 te fln dogum yapcam.Evet 26.haftada acil serklaj yapıldı. Dün kontrolüm vardı daha fazla dayanamıcak dedi açılmam başlamış yine . Tansiyonumu düşüremiyorlar günde 3 kez ilaç kullanıyorum 6 Kasım da mecbur Sezeryan olacağız Salı günü 2 doz daha ciğer geliştirici olucam . Yok doğumun olduğu gün 36+4 olacağız yanlış yazmışımşuan 35+4 
Olacakta zaten buna inan kuzucumm. Sen hic merak etmeKuşum 27+2 bugün gelişimi falan gayet iyi dedi doktor haftalık kontrole devam edelim dedi benim stres seviyem yüzündenşimdiki hedef 30.hafta inşallah çok daha ilerisi olur 
İçim biraz daha rahatladı mesajdan sonra . Çevremde hep 40 haftayı bekleyen ya da en erken 38.hafta da doğum yapan olunca panikledim açıkçasıCanım öncesini cok okumadım da, bu mesajina istinaden yazıyorum, benim doktorum bana planli dogum tarihi olarak gün verdi ve bende 36+3 te fln dogum yapcam.
Sakin ol yani hepimiz icin mümkün olan bir tarih
Yok ya yatıyorsun sol tarafına doğru karnına iki tane şey bağlıyorlar iple sancına bebeğin kalp atışına bakıyorlar seviyordum ben bebişkonun kalp atışlarını hareketlerini duymayı falanKuzum yükselirse hemen ilac ismi söyleyecek alıp icmeye baslayacaksin. Benimkide oyle yapti takip et yukselirse yaz dedi yükselince söyledim direkt ilac başladı.
Insallah simdiki ilacin sifa olsun kuzum
Ay senin bu adana sevdan beni bitirdiotur kız oturdugun yerde napcan adanada 
Ay bu nst benide strese heyecana sokuyor. Öyle stresli birsey degil dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?