Sen yine bir gün önce aklına gelirse yaz buraya senin için dua edelim hem de heyecanla bekleyelimevet doktorumuz sağolsun elinden geleni yapıyor . çok heyecanlıyım elim ayağıma dolaşıyor 
İnşallah canımKuzum yükselirse hemen ilac ismi söyleyecek alıp icmeye baslayacaksin. Benimkide oyle yapti takip et yukselirse yaz dedi yükselince söyledim direkt ilac başladı.
Insallah simdiki ilacin sifa olsun kuzum
Ay senin bu adana sevdan beni bitirdiotur kız oturdugun yerde napcan adanada 
Ay bu nst benide strese heyecana sokuyor. Öyle stresli birsey degil dimi ya
Rahat ol canım. Her beden her hamilelik farklı. 40a kadar dayanmamiz biraz zor biz serklajlilarin. Istisnalar tabiki vardir ama dikis illa ki zorlanmaya başlıyor. Dikis alındıktan sonra dayananlar da var tabi ama biraz beden vucut işi.İçim biraz daha rahatladı mesajdan sonra . Çevremde hep 40 haftayı bekleyen ya da en erken 38.hafta da doğum yapan olunca panikledim açıkçası
Stresli birsey degil yaniYok ya yatıyorsun sol tarafına doğru karnına iki tane şey bağlıyorlar iple sancına bebeğin kalp atışına bakıyorlar seviyordum ben bebişkonun kalp atışlarını hareketlerini duymayı falan
Ayyy tamam bu iyi oldu. Stres olacak bisey yok nst de yani. Bizimde hersey yolunda olsun Allahın izniyle. Dedigin gibi biraz tatli bisiler de atayim agzima. En cok suyu seviyor ama.Sen yine bir gün önce aklına gelirse yaz buraya senin için dua edelim hem de heyecanla bekleyelimnergiscicegi6 mesela bu kuşumuz hala yazmadı meraktan çıldırdık…. 
İnşallah canımsosyete pazarına ve ebebeğe atıcam kendimi adanada kız doğuracam aralıkta desem ocağın sonuna kadar gidemem dedemleri özlerim 
Nst çok güzel bir şey dambur dumbur kalp sesi dinleyip bebiş tekmelerinde düğmeye basıyorsunhiç stresli değil nst ekranına bakma güzel güzel şeyler düşün bebiş tekme attıkça sesi geliyor tak tuk diye aç karna tahlil yapmicaksan bebişin hareket edeceği sevdiği şeyler ye girmeden beni bugün sabahın köründe çağırdığı için doğru düzgün tekme duyamadım aç gitmiştim çünkü maalesef 
Canım benim vallahi cok merak ettikk. Iyiki yazdin. Tahmin etsekte iyi oldugunuzu yine merak ettik.Doğum güzeldi, hatta tesadüfi yatış yaptığımız gün doğuma girmeden kanamam oldu, doğum sırasında dikişlerim alındı, bizim kız su yutmuş sezaryen sırasında o yüzden hırıltılı nefes alıyordu. Bol bol emzirmen lazım dediler ama memeyi tutmayı çok beceremedi o yüzden de sürekli emzirmeye çalıştım. Bugün itibariyle göğüslerim yara bere içinde… ama geri kalan her şey güzel Rabbim hepinize sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin.
CanımsınızCanım benim vallahi cok merak ettikk. Iyiki yazdin. Tahmin etsekte iyi oldugunuzu yine merak ettik.
Gecmis olsun Allah analı babalı büyütsün
Silikon göğüs ucu seyleri varmis onlardan aldin mi canim. Iyi geliyormus bebek daha kolay yakaliyormus memeyi.
Kiyamam acır hep zaten hassas.
Bebis kime benziyorrr
Kac kilo dogduu son usg ölçümleri ile uyumlu mu kilosu
Sen nasılsın dikislerin agriyor mu
Ayy canım yaa sende bolca kremini sür bide kantaron yagi iyi geliyor bak. Onu da kullanabilirsin. Silmeden emzirme tabi.Canımsınızkuzum memeyi tutturuna kadar onla da denedik sonunda tuttu ama artık memeler çok tahriş oldu tabi size tavsiyem yanınızda mutlaka götürün göğüs ucu kreminizi. Bebişi bana benzetiyorlar 3250 doğmuştu usg ile yakın çıktı ama biraz kilo kaybetmiş 3 günde.. normal dediler ona da dikişler ilk iki gün fenaydı ama yatarken pek sıkıntı olmuyor ayakta tuvalette vs zordu baya. Aslında bugün azalmıştı tam ama kontrole gittik merdiven falan çıktım derken ağrılarım var yine. Sezaryen olursanız ama hiç korkmayın, doğum esnası çok güzel ve hızlı geçiyor hiçbir şey anlayamadan bebiş geliyor 
Evet canım kantaronu da duydum bir de ayva çekirdeğini suya koyup sürmek de iyi geliyormuş.Ayy canım yaa sende bolca kremini sür bide kantaron yagi iyi geliyor bak. Onu da kullanabilirsin. Silmeden emzirme tabi.
Bende yanima alacagim kesin kuzu kremimi falan haklisin
Oy maşallah guzel kiloda dogmus. Ama normal dogum sonrasi verirmis bebisler kilo zaten. Endise etme.
Dikislerinde iyi olacak merak etme. Biraz zamana ihtiyacin var. Cok agrimadigi sürece o dikisler güzel kızının sana gelisi sizle kavusmasinin en güzel izi.. hemde sana benziyormus
Ay benim galiba sezeryan gibi duruyor artik o zaman stres yok relax olacagim dogru dimi
Aaaayy nergiissssCanımsınızkuzum memeyi tutturuna kadar onla da denedik sonunda tuttu ama artık memeler çok tahriş oldu tabi size tavsiyem yanınızda mutlaka götürün göğüs ucu kreminizi. Bebişi bana benzetiyorlar 3250 doğmuştu usg ile yakın çıktı ama biraz kilo kaybetmiş 3 günde.. normal dediler ona da dikişler ilk iki gün fenaydı ama yatarken pek sıkıntı olmuyor ayakta tuvalette vs zordu baya. Aslında bugün azalmıştı tam ama kontrole gittik merdiven falan çıktım derken ağrılarım var yine. Sezaryen olursanız ama hiç korkmayın, doğum esnası çok güzel ve hızlı geçiyor hiçbir şey anlayamadan bebiş geliyor 
Kız benim kızım da soğuk suyu seviyor acaba üşüyor mu diye düşünüyorum içince bum bum vuruyorAyyy tamam bu iyi oldu. Stres olacak bisey yok nst de yani. Bizimde hersey yolunda olsun Allahın izniyle. Dedigin gibi biraz tatli bisiler de atayim agzima. En cok suyu seviyor ama.
Kız sosyete pazari mi gezcen bu dikisle. Bacım sen beni deli edecen yaaaa
İnşallah kullandıkların şifa olsun canım benimEvet canım kantaronu da duydum bir de ayva çekirdeğini suya koyup sürmek de iyi geliyormuş.
Tabi kiii sezaryan olacaksan stres yapma ben girerken çok gerilmiştim ama 5-6 dakika dayan hemen bebişi çıkarıyorlar onu görünce korku falan kalmıyor.ilk gün ilk yürüme kısmı zor evet ama yine de sen bir an önce iyi olup bebişe ilgilenmek isteyeceksin çanta yapacak olursan bence pijama tarzı değil gecelik elbise koy. Çünkü depend değişirken veya hemşireler kontrole geldiğinde kolay olsun. 
Hoşbuldum canımm benim amiiinAaaayy nergiisssshoşgeldin arkadaşım Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütsün acısını göstermesin ikinizin de iyi olmasına çok sevindim kız kalkıyorum yatıyorum bu kız nerde diyorum süt kadın oldun demek oh oh bebişler önce ödemi atıyor canım herkes ilk bir hafta veriyor yazmışlar endişe etme, cok cok çok emsin taktiklerin için de teşekkür ederiz şekerim eve geçebildiniz mi rahat mısın arkadaşım, gözünüz aydın sezeryana gitmesen nişan mı ne diyorlar o mu gelmiş kanlı akıntı normale doğru gidicekmişsin heralde 
Nergiiis iyi olmana çok sevindim meraklarda bıraktın bizi çok şükür sağ salim kavuştun yavruşunaDoğum güzeldi, hatta tesadüfi yatış yaptığımız gün doğuma girmeden kanamam oldu, doğum sırasında dikişlerim alındı, bizim kız su yutmuş sezaryen sırasında o yüzden hırıltılı nefes alıyordu. Bol bol emzirmen lazım dediler ama memeyi tutmayı çok beceremedi o yüzden de sürekli emzirmeye çalıştım. Bugün itibariyle göğüslerim yara bere içinde… ama geri kalan her şey güzel Rabbim hepinize sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin.
Ya bunu bende düşünüyorum acaba cocugum üşüyor mu irkiliyor mu diyeKız benim kızım da soğuk suyu seviyor acaba üşüyor mu diye düşünüyorum içince bum bum vuruyorben kesin göğüs ucu kremiyle o silikon uçlardan alayım çünkü benim göğüslerim ağrımaya başladı bile tamam belki gitmem sosyeteye ay nasıl doğurucaz kız düşünmeye başladım bunu arada korku giriyor annem de diyorki zor bir şey olsa dağ taş çocuk olur mu bide gecelik ayarlayayım bide depend alayım ayyy hiçbir şey hazır değil 
Kuzum günde kac kez iciyorsun ki antibiyotik. Onun saatini öğlen 12 -1 gece 12-1 ayarlasaydin ya. Sabahin bu saatinde ilac icmeye mi kalktin kıyamam.Bu saatte uyanıp kahvaltı yapmak zorunda kalmak çünkü antibiyotiği artık daha düzenli kullanıcam çok tırstım çünkü, önceki kullandıklarımda nezaman uyanırsam içiyordum doktor aynı saatlerde al 12 saat olsun arasında dedi, ben bazen 5 saat arayla alıyordumsonra geri uyuyacağım ah bu yavrular bizi ne hale soktular hayırlısıyla doğsunlar da zaten düzen sıfırlanacak heralde 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?