• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Aaa kız ben düşündüm bunu ama bazıları da bebek hiç durmuyor diyor benim önüme de hep onlar çıktı ilk defa şimdi sen kullandım beğendim diyorsun kafamı karıştırdın🥴🥴

Çok geçmiş olsun canım🙏🏻 serklaj sonra kanama normal kabul ediliyor diye biliyorum antibiyotiği önleyici olarak kullanmış olabilir doktorun💖 inşallah hemencecik biter ve rahat olursun🥰🌸🙏🏻
Benimki bundan değil elektrikli ana kucağı ama çok rahat ettim gerçekten inşallah böyle devam eder içinde durmaya

İnşallah biter enfeksiyonun canım zaten serklaj bizi yoruyor bir de bu enfeksiyon belası can sıkıyor 😪 ya ben ne zaman girdim hiç hatırlamıyorum detaylıya benim doktorum hep detaylı gibi baktığı için😅
Evet cnm içim dışım ılaç oldu🥹 her şey onlar için yeter ki sağlıkla gelsinler dunyaya🙏🏻🧿

Benimde Perşembe günü bugün idrar kültürü için hoca yine monurol ve piyeloseptyl verdi çok ciddi bir enfeksiyon değil ama kullanalım bitsin dedi ☺️ inşallah ikimizde güzel haberler alırız 🤲🏻🥰🥰
Canim ikimizde güzel mükemmel haberlerle gelelim 🙏🙏🥰🥰
Olsun iyi olmus canım antibiyotik kullanmak gerekiyorsa kullan temizlensin hastalık enfeksiyon gitsin 🙏

Canım ben enfeksıyon ıcın bugun tekrar test verdim daha ayrıntılı bır test yapmak ıstedıler pcr plarak , yıne baktı hunılesme devam servıks uzunluk aynı , 28 e ulasmayı nasıp edıyorum 🙏🏻🧿 dua edın kızlar 🙏🏻 ayrıntılı ultrason perşembe 20.haftadayım acaba 1 hafta daha beklesem mı ne dersınız?
Canım ben 22.haftada girmistim detaylıya. 20 bence erken gibi 1 hafta daha bekle istersen

Teyzeler, canlarım merhaba🥰 Yaklaşık bir haftadır alt tarafımda ağrılarla uğraşıyordum doktorum normal diyordu bebişin kafası aşaıda olduğu için baskı yapar diyerek, (yürürken, oturup kalkarken, yatakta dönerken vs.). İki gün önce gecenin bir vakti pembemsi bir akıntım oldu, ama sabaha kadar devam etmedi. Sabah hiçbir şey yoktu, akşamüstü ise hafif bir ıslaklıkla birlikte tuvalete gittiğimde kırmızı bir kanama fark ettim ama aktif değildi. Hemen doktoruma yazdım, “ gel” dedi, ben de koşa koşa gittim 😅Neyse ki bebiş çok iyiydi, hiçbir sorun yoktu dikişler vs iyiydi, sadece kafasını dikişin oraya dayamış yaramaz kızım, bir de utanmadan oynatıp duruyor🤣 Doktorum doğuma dönüşmesin diye önlem alalım dedi. 2 gündür hastanedeydim; 24 saat magnezyum serumu, bir doz ciğer geliştirici, antibiyotik serum ve Nidicart kullandım. NST’de hiç sancı çıkmadı 💖Yarın taburcuyuz inşallah 🌸♥️ Her şey çok yolunda enfeksiyonum bile bitmiş🤣🙏🏻✨endişelenmeyin diye güzel neticeleri bekleyip yazmak istedim bana kızmaaayıınnn

Teyzeler, canlarım merhaba🥰 Yaklaşık bir haftadır alt tarafımda ağrılarla uğraşıyordum doktorum normal diyordu bebişin kafası aşaıda olduğu için baskı yapar diyerek, (yürürken, oturup kalkarken, yatakta dönerken vs.). İki gün önce gecenin bir vakti pembemsi bir akıntım oldu, ama sabaha kadar devam etmedi. Sabah hiçbir şey yoktu, akşamüstü ise hafif bir ıslaklıkla birlikte tuvalete gittiğimde kırmızı bir kanama fark ettim ama aktif değildi. Hemen doktoruma yazdım, “ gel” dedi, ben de koşa koşa gittim 😅Neyse ki bebiş çok iyiydi, hiçbir sorun yoktu dikişler vs iyiydi, sadece kafasını dikişin oraya dayamış yaramaz kızım, bir de utanmadan oynatıp duruyor🤣 Doktorum doğuma dönüşmesin diye önlem alalım dedi. 2 gündür hastanedeydim; 24 saat magnezyum serumu, bir doz ciğer geliştirici, antibiyotik serum ve Nidicart kullandım. NST’de hiç sancı çıkmadı 💖Yarın taburcuyuz inşallah 🌸♥️ Her şey çok yolunda enfeksiyonum bile bitmiş🤣🙏🏻✨endişelenmeyin diye güzel neticeleri bekleyip yazmak istedim bana kızmaaayıınnn
Ya benim aklıma geldi ama biliyor musun gerçi ben acaba doğurdu mu diye düşündüm 😅 iyi olmanıza çok sevindim canım🥰 az kaldı biraz daha dayan Reyhan hanım anneciğini de yorma😘 dualarımız sizinle kuşum 🤲🏻😘😘

Ya benim aklıma geldi ama biliyor musun gerçi ben acaba doğurdu mu diye düşündüm 😅 iyi olmanıza çok sevindim canım🥰 az kaldı biraz daha dayan Reyhan hanım anneciğini de yorma😘 dualarımız sizinle kuşum 🤲🏻😘😘
Çok teşekkür ederiz mavi teyzemiz🥰🥰 yok kız doğurmadım daha minik bir heyecan yaşadık sancısız😂

Ah cebomm.. saglikla gelsin kuzularımız 🙏 biraz daha büyüsün bebeklerimiz vaktinde gelsinler🙏💗

Kuzu bu arada tansiyon ilacı fayda etti mi daha iyi misin
Kuzum sagol sorduğun için 🙏🥰
Valla fayda etti diye umuyorum. Şöyle ki mesela, 13 8 falan çıkıyor en azindan bu benim icin iyi birsey diyorum. Bazen 14 8 de görüyorum hala. Ama o anlarda genelde gerginlik stres vs oluyor üzerimde.
Dün cok zor bir gün gecirdim ama 😐
Böyle başım kafam heryerim agriyordu sersem gibiydim sanki aksama kadar dayak yemis gibi yattim. Beynim bulanıkti falan.. bu durum beni gerdi biraz.

Back
X