• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ay cok iyi o zaman oraya bakarsiniz bulunur kolayca 😍 ay gercekten artik alacaklarini tamamla caniko. Çünkü Kasım indirimi havasina millet yüklenmeye baslamis bile siparislere. Bazi siparisler 15 gun sonra teslimat gosteriyor.

Ya evet epey tamamlar gibi oldukk. Ana kucagini almadik daha, bide bikac belirgin eksik daha var onlari da artik bizde kasim indirimi yakalariz belki diye biraktik.
Sürekli alıyoruz ama bitmiyor sanki😁
Ben de ana kucağınıza yeni aldım daha benim kız sallanmaya çok seviyor uyurken bile sallanmak istiyor o yüzden elektrikli almak zorunda kaldım günlerdir beşik başı beklemekten kurtuldum çok şükür

Gebelikte probiyotik denedim ben doktoruma danışıp kullanmaya başladım kanama yaptı bende bıraktım sonra kabızlıktan dolayı tekrar kullanmaya başladım yine kanama yaptı ya tesadüf ya da probiyotik kanama yaptı anlamadım
Hadi yaa ilk kez duydum bunu 😳

Pompayı al mutlaka ben iyiki almışım dedim bebeğim yoğun bakıma girince sağım yapmak zorunda kaldım sütüm gelsin diye inşallah siz bu sebepten kullanmak zorunda kalmazsınız sütünüz çok olur o yüzden kullanırsınız ama yine de yanınızda bulunsun birde pompaların flanş ucu oluyormuş meme ucu büyüklüğüne göre onu araştır ben bilmiyordum benşm pompanın ucu büyük geliyor meme ucuma sütü verimli sağamıyorum süt var gelmiyor
Güzel önerilerin için çok teşekkür ediyorum canım çiçeğim🥰🥰 alıcam ah benim bu erteleme huyum😥😥😥

Kızlar böyle bir şeye denk geldim benimkine benziyor bu tarz bir şey alabilirsiniz sizi baya götürür cebellato cebellato babylovee babylovee
Büyük kurtarıcı bunun sayesinde bugün sarma sardım 😅

Hanımlar 1 haftadır giremedim sayfaya. Biraz terslikler oldu. Serklajdan sonra taburcu oldum. Eve geldiğimde kanamam oldu doktor gel bakalım dedi. Ertesi gün tekrar yatışım yapıldı kanamam kontrol altına alındı. Rahim ağzında yara varmış o kanıyor dedi. Bebek iyi çok şükür. Taburcu oldum iki tane antibiyotik kullandım. Biraz tedirgin oldum ama yapacak bir şey yok. Hastanede grip oldum üstüne üstlük. Bir haftadır yatıyorum. Bakıma muhtaç yaşıyorum resmen. Annem bakıyor sağ olsun. Demin gene kanamam olduğunu farkettim. Off inşallah ciddi bir şey yoktur. Bu günler de geçecek inşallah.

Back
X