Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Merhaba kızlar 3 hafta kadar önce yazmıştım. Serklajim atilacakti. Bu haftaya kadar birçok şeyle uğraştım ve yarın gebeliğim sonlandirilacak
Cok üzüldüm canım … Allah sabır versın , gecen sene bu zamanlar bende aynı acıyı yasamıstım. Allah tekrar nasıp eder en kısa zamanda inşallah

Cok üzüldüm canım … Allah sabır versın , gecen sene bu zamanlar bende aynı acıyı yasamıstım. Allah tekrar nasıp eder en kısa zamanda inşallah
Amin canım 3 haftadır bebeği kurtarmak için uğraştık ama malesef yarın ilaçla düşük başlatılacak çok korkuyorum

Amin canım 3 haftadır bebeği kurtarmak için uğraştık ama malesef yarın ilaçla düşük başlatılacak çok korkuyorum
Neden oldu canım pekı ? Benımde ılacla dusurmuslerdı cok kısa surdu sonra bayıltmıslardı , Allah yardım edıyor korkma canım. Ve tekrar guzel kapılar açılacaktır

Neden oldu canım pekı ? Benımde ılacla dusurmuslerdı cok kısa surdu sonra bayıltmıslardı , Allah yardım edıyor korkma canım. Ve tekrar guzel kapılar açılacaktır
Bebekte megasistis yani mesanesi cok buyuk idrar deliginin olmadığı saptandı ve serkilaj ertelenip bebek plesentasindan kan alındı genetik için ama malesef benim kanimla Bebek kanı karışmış sonuç vermedi. Arayıp beni çağırdılar karnından su alalim diye. Bebeğin mesanesinide boşaltalım rahatlasın . Neyse gittik onuda yaptık. En son kontrol pazartesiydi ve boşalttıklari mesane yine dolmuş ve iki katı daha büyük idrarı bobreginede geçmiş ve suyu azalmış

Merhaba kızlar 3 hafta kadar önce yazmıştım. Serklajim atilacakti. Bu haftaya kadar birçok şeyle uğraştım ve yarın gebeliğim sonlandirilacak
Allah sabır versin canım.. bende kızımı 16 haftalıkken ilaçla düşürdüm.. umarım yakın zamanda sağlikli bir hamilelik geçirirsin

Benımde benzer olmustu suyu azalmıs 2 hafta ıcınde asagı dusmustu fark etmemıslerdı bıle suyunun azaldıgını. Omurlerı o kadarmıs tevekkül edecegız kuzum, elımızden baska bırsey gelmıyor , dua edıp hayırlısını ısteyecegız

Allah sabır versin canım.. bende kızımı 16 haftalıkken ilaçla düşürdüm.. umarım yakın zamanda sağlikli bir hamilelik geçirirsin
Travmalarinizi tetiklemis gibi olmiyim ama süreç nasildi rahim ağzı yetmezligim olduğu için kolay olacağını düşünüp kendimi teselli etmeye calisiyorum ama nafile

Travmalarinizi tetiklemis gibi olmiyim ama süreç nasildi rahim ağzı yetmezligim olduğu için kolay olacağını düşünüp kendimi teselli etmeye calisiyorum ama nafile
Canım benim ilk kaybımdı zaten kasıklarım çok ağrıyordu gittiğimde ebe hemen doktorumu aradı panikle muhtemelen rahim açılmıştı doktor gelene kadar da kalbi durdu sonra vajinal bir ilaçla doğumu hizlandirdilar tam doğururken anestezi verdiler doktor bebeği almış kürtajı yapmıştı. Küçük olduğu için çok ciddi bir sancı olmuyor. Her şey bittiğinde onun gitmiş olması sarsıcı tabi ki. Ama Melek oldular inşallah bize şefaatçi olacaklar

16 haftalık nereye kacacagimi bilmiyorum

Benım yarın detaylı ultrason kızlar dua edın
Güzel haberlerle gel şenlendir bizi şekerim

İnşallah en yakın zamanda en güzel haberleri yeniden alırsın canım Allah sabır, sağlık versin yaşadığın son acı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…