İnşallah canım dua edelım zamanında alalım bebeklerimizi kucaklarımızaAmin canım ınsallah hepimiz sağlıkla güzel haftalarda alalım bebişlerimizi kucaklarımıza
Senin doktorun benimkinden bile pimpirikli sanki ya o yüzden senin için rahat olsun canımBeni ilk yatırdığında hunileşme baslamıs bi kaç gün takip edelim dedi. Daha sonraki muayenede ilerliyor gördü biraz bırakmadı. Ciğer geliştirici vuruldu o sırada yine yatışa devam dedi doktorum ne derse korkuyla bekliyorum elimden bişey gelmiyor. Ama burda kötü bi sonuc olmadığını aslında beklemen birşey olduğunu görüyprum hep o yuzden bende cok algılayamadım.
Bende tekerlekli sandalye kullanıyorum doktor öyle istedi 34ten sonra kalkabilirsin dicem diyoAy banada tam tersi tekerlikli sandalye kullandıttıruyor sürekli wc dısında kalkmıyorum zaten de. Senın onlem amaclı serklajdı dımı acil olmadığı için daha rahat olabilirler sende
İnşallah canım valla günler kaldı beni bir korku saldı
Kız senin burda bize moral verip aldığın dualar yeter inşallahİnşallah canım valla günler kaldı beni bir korku saldı
Evet riske atmamak gerek ya ayağa ne kadar kalkarsak o kadar yük biniuormus gibi geliyor banaBende tekerlekli sandalye kullanıyorum doktor öyle istedi 34ten sonra kalkabilirsin dicem diyo
Ayy tatlış son günler keyfini cıkarmaya calısİnşallah canım valla günler kaldı beni bir korku saldı
Seninle aynı haftalardayız canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızıSelam kızlar umarım hepimiz evlatlarımıza vaktiyle ve sağlıkla kavuşuruz. Bende sizler gibi serklajlı gebeyim çok sık girip yazamıyorum ama sürekli okuyorum, bazen çok iyi geliyor okuduklarım bazen tedirgin oluyorum… ilk bebeğimi 19 haftalık kaybettim. 2. Bebeğimi 37+5 Te sezeryanla şükürler olsun kucağıma aldım. Şuan 29 haftalık yine serklajlı bir şekilde sürecimi tamamlayamaya çalışıyorum. Benim için işler birazcık daha zorlu geçiyor bebeğim 15 aylık eşim işte olduğu için tüm gün birlikteyiz dikkat etmeye çalışıyorum olabildiğince ne kadar olursa artık… benim sizlere bir sorum olacaktı, diğer hamileliğimde de bunda da hangi doktora sorarsam sorayım asla cevap alamamamdan kaynaklı iyiden iyiye merak ettiğim bir şey bu. Serviks uzunluğa max 38 lerde, 28 e düştüğü de oldu. Bunun normali nedir yani bizimki tamam kısa ama normal gebelerde ortalama bir ölçüsü vardır diye düşünüyorum neden söylemiyorlar anlamıyorum. İllede 50 desinler 60 desinler demiyorum ama bize kısa dediklerine göre ortalaması hakkında bir duyumu olanınız varmı acaba
Amiin inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz. Diğer serklajımı ne siz sorun ne ben söyleyeyim benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmezdi o derece… olabildiğince özetlemeye çalışarak söyleyeyim, diğer serklajımın asla ama asla bir vasfı yoktu gören asistan doktorlar bile şok oluyorlardı “bu nasıl bir işlem diye” o derece. Bilindik bir hastanede bu konularda tecrübesini araştırarak güvenip yaptırmıştım tedbir amaçlı. Ama sonrasında gören bütün doktorlar rahimde kısalma olursa serklajım var deme bebeğini kaybedeceksin diyorlardı. Ay hatırladıkça kalbimde bir sızıSeninle aynı haftalardayız canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızıdiğer serklajın nasıl geçti çokta ara yokmuş 2.serklajla çoğu doktor uzunluktan ve hunileşmeden bahsetmiyor bile gebeler strese girmesin diye ki belki de en iyisi odur mesela ben her duyduğumda iyi mi yani kötü mü ikileminde kalan evhamlı biriyim bilmemek doktora güvenmek belki de çok daha rahat bir süreç sağlar bilemiyorum maşallah bak çok güzel bir haftada doğum yapmışsın inşallah bizlerde görürüz o haftaları
Yaa maşallahAmiin inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz. Diğer serklajımı ne siz sorun ne ben söyleyeyim benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmezdi o derece… olabildiğince özetlemeye çalışarak söyleyeyim, diğer serklajımın asla ama asla bir vasfı yoktu gören asistan doktorlar bile şok oluyorlardı “bu nasıl bir işlem diye” o derece. Bilindik bir hastanede bu konularda tecrübesini araştırarak güvenip yaptırmıştım tedbir amaçlı. Ama sonrasında gören bütün doktorlar rahimde kısalma olursa serklajım var deme bebeğini kaybedeceksin diyorlardı. Ay hatırladıkça kalbimde bir sızıne günler yaşadım ya ben allahım kimselere yaşatmasın her gün ama her gün ağlıyordum ben… neyse şükürler olsun ki ne kısalmam olmadı nede o dikişlere ihtiyacım kalmadı kızıma planlı bir sezeryan tarihi ile kavuştum. bu gebeliğimi kızım 8 aylıkken öğrendim hani normal süreçler yaşayan insanlar bile şok olup bir tedirgin olurken benin ne derece korktuğumu sizler çok daha iyi anlarsınız eminim. Ve elimde küçük bir bebek ve etrafımızda destek olabilecek hiçkimsemiz yok. İkimizin aileleri de farklı şehirlerde. Yani zoraki durumlarda annem geliyor yine sağolsun olabildiğince kimsenin düzenini bozmamaya çalışıyorum. Kızımın doğumuna 3 gün vardı annemin gelmesine müsaade ettim temizlik hariç her işimi yapıyordum yemek ütü çamaşır doldurma vs. (Yaptığım asla doğru değil kimse yapmasın benim yaptığımı) tamamen yapı meselesi asla önüne geçemiyorum bu huyumun. Şimdi birde evde fıtı fıtı yürüyen bir civciv var ne kadar zorlandığımı anlatamam ama o benim umudum şimdiki dikişlerim çok iyi diyorlar bakalım bu haftaya kadar bir sıkıntı yaşamadık bundan sonra da Allah’ın izniyle sıkıntı olmayacak inşallah
İnşallah Rabbimden tek dileğim duam bu Rabbim kolaylaştırsın inşallahYaa maşallahkötü dikişle bile güzel haftaya gelmişsin bu dikişin ile de rahat geçirirsin inşallah
Tüp bebek mı benım tüp bebek dikiş atılacak banada agda işini nasıl yapcaz ya atılan dikiş ip falan bıraz sarkıyor dedıler dışarıyaBana vajınal baktı cnm
Alıştık canım benim, emzirme zorluydu biraz hafif de sarılığımız vardı şimdi daha iyiyiz. Sen nasılsınCanımlar kontrolleriniz ne zamancebellato babylovee -sel- sen nasıl oldun taze anne alıştınız mı birbirinize minnoşunla nergiscicegi6
İlk çocukta emzirmek biraz zorlu başlıyor cidden daha iyi olun inşallahAlıştık canım benim, emzirme zorluydu biraz hafif de sarılığımız vardı şimdi daha iyiyiz. Sen nasılsın
Sende oyle bir mesaj yazmışsın ki kankaKız bütün site doğurdum sanmış ilahiamin kuşum vakitlice gelsinler yetti gari
Darısı sizin de 30dsn geriye saymanıza olsun inşallahAyy tatlış son günler keyfini cıkarmaya calıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?