Kızzz doğurdun muuuCanım o zaman bence büyümeyle alakalıendişelenme dinlenince rahatlıyor mu bu önemliymiş doktorum bu bizim kriterlerimizden biridir demdemişti
AMİN inşallah sizinde başınız sagolsun. Şükür ki bazı zorlu süreçleri atlatmışsınız her doktorun görüşü farklı olmakla birlikte her kadının vücut yapısı da farklı. Bugün tekrar ameliyat günü için gittim. Kafamda farklı sorularla geri döndüm. Çarşamba serklaj dikişi olucam. Gerekmedikçe kendimi yormadan özellikle 27 lı haftalara kadar kendimi çok yormayı düşünmüyorum. Bakanınız varsa kendinizi kesinlikle yormayın. Sonuçta normal hamile değiliz. Normal gebeler gibi davranamayız. Lakin oglumu emanet edecek kimsem yokRabbim sağlıkla kavuştursun inşallahdaha bugün doktordaydim her doktorun serklaja yaklaşımı farklı benim 2 kaybım olduğu için ve rahim ağzım çok yumuşak olduğu için kesinlikle hareketlerimi kısıtlamamı ve doğuma kadar yatmamı istedi tabi ki takdir Allah'tan ama ben sağolsun bakanım da olduğu için doktoruma güvenmeyi seçtim çunku başarısız bir serklaj olmuştum o zaman bana 2-3 gün sonra ayaklan dediler ve işler benim için pek iyi gitmedi. Allah hepimizi evlatlarımıza sag salim ve ileri haftalarda kavuştursun inşallah
Kızzz doğurdun muuu
Normal hamilelere o kadar özendim kii ama olmadı benimde 13 haftalık olunca dikiş atılacak yazdıklarınızı okuyorum çok zor bir süreç gerçekten rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAMİN inşallah sizinde başınız sagolsun. Şükür ki bazı zorlu süreçleri atlatmışsınız her doktorun görüşü farklı olmakla birlikte her kadının vücut yapısı da farklı. Bugün tekrar ameliyat günü için gittim. Kafamda farklı sorularla geri döndüm. Çarşamba serklaj dikişi olucam. Gerekmedikçe kendimi yormadan özellikle 27 lı haftalara kadar kendimi çok yormayı düşünmüyorum. Bakanınız varsa kendinizi kesinlikle yormayın. Sonuçta normal hamile değiliz. Normal gebeler gibi davranamayız. Lakin oglumu emanet edecek kimsem yok
Bugün bende aynı şeyi düşündüm. Wc ihtiyacımızda bile acaba bişey olacak mı diye korkuyoruz. Ama normal hamileler maşallah tatile bile gidiyorNormal hamilelere o kadar özendim kii ama olmadı benimde 13 haftalık olunca dikiş atılacak yazdıklarınızı okuyorum çok zor bir süreç gerçekten rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aminnn öyle yapcam ne yapalım benim birde tüp bebekBugün bende aynı şeyi düşündüm. Wc ihtiyacımızda bile acaba bişey olacak mı diye korkuyoruz. Ama normal hamileler maşallah tatile bile gidiyorhiç korkmayın ameliyattan sonrasında tedbir alırsanız dinlenirseniz inşallah bişeycik olmaz. Amin inşallah
Oyyy maşallah.. Allah analı babalı büyütsün kaçıncı haftada doğum oldu?Doğurdum valla pırt dedi gitti
Oyyyyyy maşallahDoğurdum valla pırt dedi gitti
İnşallah sag salim kucagına alırsın. Tüp bebek olanlar normal hamilelikten daha zor. Galiba sizinle haftlarımız hemen hemen aynı. Ben şuan 11+2 deyimAminnn öyle yapcam ne yapalım benim birde tüp bebek
35. Haftada canımOyyy maşallah.. Allah analı babalı büyütsün kaçıncı haftada doğum oldu?
Çok teşekkür ederiz teyzesiiOyyyyyy maşallahay ağladım ben nıye ağladım
AyyyDoğurdum valla pırt dedi gitti
Ay ciddi ciddi doğurmuş hayırlı uğurlu olsun canım benim çok sevindim iyisiniz dimi ikiniz de nasılsın annelik nasıl bi duyguymuşDoğurdum valla pırt dedi gitti
Nasıl oldu nasıl doğurdun dikiş vardı nasıl çıktı ne oldu anlat kız anlatDoğurdum valla pırt dedi gitti
Aminn inşallahÇok teşekkür ederiz teyzesiiben de arada bebeğe bakıp ağlıyorum nasıl oldu bu iş diye Allah herkesi en doğru zamanda bebeğiyle buluştursun inşalah
Ben 9+2 yim dahaİnşallah sag salim kucagına alırsın. Tüp bebek olanlar normal hamilelikten daha zor. Galiba sizinle haftlarımız hemen hemen aynı. Ben şuan 11+2 deyim
Maşallah canım , Allah analı babalı büyütsünDoğurdum valla pırt dedi gitti
Cebellatoşşş gözün aydın olsunnn35. Haftada canımevimize geldik Allahın izniyle hepiniz teker teker kucağınıza alın evinize dönün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?