Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

AMİN inşallah sizinde başınız sagolsun. Şükür ki bazı zorlu süreçleri atlatmışsınız her doktorun görüşü farklı olmakla birlikte her kadının vücut yapısı da farklı. Bugün tekrar ameliyat günü için gittim. Kafamda farklı sorularla geri döndüm. Çarşamba serklaj dikişi olucam. Gerekmedikçe kendimi yormadan özellikle 27 lı haftalara kadar kendimi çok yormayı düşünmüyorum. Bakanınız varsa kendinizi kesinlikle yormayın. Sonuçta normal hamile değiliz. Normal gebeler gibi davranamayız. Lakin yakınımda olmalarına rağmen gelip soran bile yok. O yüzden oğlumu kimseye emanet edemiyorum.

AMİN inşallah sizinde başınız sagolsun. Şükür ki bazı zorlu süreçleri atlatmışsınız her doktorun görüşü farklı olmakla birlikte her kadının vücut yapısı da farklı. Bugün tekrar ameliyat günü için gittim. Kafamda farklı sorularla geri döndüm. Çarşamba serklaj dikişi olucam. Gerekmedikçe kendimi yormadan özellikle 27 lı haftalara kadar kendimi çok yormayı düşünmüyorum. Bakanınız varsa kendinizi kesinlikle yormayın. Sonuçta normal hamile değiliz. Normal gebeler gibi davranamayız. Lakin oglumu emanet edecek kimsem yok

Normal hamilelere o kadar özendim kii ama olmadı benimde 13 haftalık olunca dikiş atılacak yazdıklarınızı okuyorum çok zor bir süreç gerçekten rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Normal hamilelere o kadar özendim kii ama olmadı benimde 13 haftalık olunca dikiş atılacak yazdıklarınızı okuyorum çok zor bir süreç gerçekten rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bugün bende aynı şeyi düşündüm. Wc ihtiyacımızda bile acaba bişey olacak mı diye korkuyoruz. Ama normal hamileler maşallah tatile bile gidiyor hiç korkmayın ameliyattan sonrasında tedbir alırsanız dinlenirseniz inşallah bişeycik olmaz. Amin inşallah

Aminnn öyle yapcam ne yapalım benim birde tüp bebek

Çok teşekkür ederiz teyzesii ben de arada bebeğe bakıp ağlıyorum nasıl oldu bu iş diye Allah herkesi en doğru zamanda bebeğiyle buluştursun inşalah
Aminn inşallah çok heyecanlanıyorum zorlu süreçleri tamamlayıp mutlu sona kavuştunuz ne güzel rabbım sağlıklı sıhhatli evlat etsın size inşallah

35. Haftada canım evimize geldik Allahın izniyle hepiniz teker teker kucağınıza alın evinize dönün inşallah
Cebellatoşşş gözün aydın olsunnn doğumdan beri uzun zamandır girmiyordum bi bakayım dedim doğurmuşsun maşallah sana darısı diğer tüm bekleyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…