Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Anladım cnm. Artık ne yapacağımı sasırdım kafam cok karısık. Korkuyorum da halıyle

maviilale işte uyandırmakta geçer mi acaba ne zaman kendisi acıkıp uyanacak bi insan acıktığını da bilir be kardeşim iki saatte bir emzirmek gerekiyormuş ben 1 saatini uyandırmaya harcıyorum

-sel- korkma canım çünkü ne yaparsak yapalım bebişler kendi istedikleri zaman dayanıyorlar kapıya biz sadece tedbir alabiliyoruz son hastaneye gidişimde ilk önce sancıyı durdurmaya çalıştılar baktılar kızım kapıya dayanmış doğuma döndüler sen 38leri gör inşallah istirahat çok önemliymiş ben babylovee beybiyi dinlemedim çok şükür sıkıntı olmadı ama sancılar kasılmalar hafif ağrılar normal endişe etmeye gerek yok unutma düzenli ve artarak gelmediği sürece bebiş nasıl dışarı çıkabileceğini öğrenmeye çalışıyor

Oy kıyamam ayaklarini acitmislar minnosunn. Kiz masallah acelesi neymis 2 ayda ne bu acele

Suçunu bilen biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…