Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Saatimi bekliyorum ben de alınmak için . İnşallah benim de ilki gibi olmaz

Saatimi bekliyorum ben de alınmak için . İnşallah benim de ilki gibi olmaz
İnşallah sizde rahat atlatırsınız bende son 3 gün aynı şeyi yaşadım korkudan yatamadım hep acıyı düşündüm. Şükür hem serum fazla verdiler hemde suntanın takılmasının büyük etkisi var. Ameliyattan sorunsuz çıkmanız dileğiyle sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah

Sunta nedir ilk defa duydum ?

Geçmiş olsun enfeksiyon için muhtemelen bir süre antibiyotik verirler ben hem hastane aldım hemde eve geçince bir kutu kullandım. Enfeksiyon bizim için çok sıkıntı. Sende evde kızılcık suyu icebilirsin çok iyi geliyor canım ya da dut kurusu kaynatıp içebilirsin o da enfeksiyona iyi geliyor 2 hafta sonra falan bir tahlil ver bence en azından enfeksiyon bitene kadar ara ara tahlil ver çünkü bazı doktorlar(kendimden biliyorum) takibi iyi yapmıyor antibiyotik kullandın geçmiştir diyip sallıyor

Çok teşekkür ederim aldım antibiyotik ama. Sanki kanamam çok. Korkmaya başladım. Sizlerin nasıldı? Acaba antibiyotik aldım diye mi oluyor? Dut ve kızılcık denerim. Doktorum enfeksiyondan çok korkuyor. Çok üzerine düştü. Ama ilerleyen zaman ne gösterir bilemeyiz.

Bana serklajdan sonra tampon takılmıştı sabah serklaj oldum akşam hem tampon hem sonda çıkarıldı o yüzden mi bilmiyorum kanamam leke gibi sadece o gece belli belirsiz gelmişti. Ama kanaması olanlar oluyormuş

Bana serklajdan sonra tampon takılmıştı sabah serklaj oldum akşam hem tampon hem sonda çıkarıldı o yüzden mi bilmiyorum kanamam leke gibi sadece o gece belli belirsiz gelmişti. Ama kanaması olanlar oluyormuş
İlk serklajda da kanamam olmuştu ama sanki bu kadar değildi. Lekelenme şeklindeydi. Bunda biraz geldi bana

Canım uyuşturdular mı belden

Canım uyuşturdular mı belden
CAnım belden istemedim. Benden önceki hasta belden yapmışlar sıkıntı olmuş korkmuş ben genel anestezi istedim. Sorun yaşamdım çok agrım olmadı. Sadece ameliyat sonrası öncesi toplam 20 saat bişey yiyemedim o beni etkiledi

Ayyyy

cebellato maşallah doğum yapmışsınız sağlıkla , kolaylıkla büyütün inşallah

Serklaj sonrası çalışmaya devam eden var mı peki aranızda ?
Çok teşekkür ederim canım amin hepimiz büyütelim inşallah ben dışarda çalışmadım ama ilk bir aydan sonra aktiftim tabi iyi bir şey değil bu daha dikkat etseydim daha iyi olurdu canım yorulmayacağım bir iş ise doktorunla görüşerek durumu değerlendirebilirsin
Harika çok şükür kız bebeklerinin sarılık yatkınlığı daha az zaten anneciği onu bol bol emzirir misler gibi kilosunu alır
Yenidoğan bebeklerin niye uyanması bu kadar zor be kardeşim her uyanması beş dakika sporla oluyor yok mu bir formülü yoruluyor emerken yaramaz köfte
Evet canım ilk hastanede sonra 5 gün sonra sağlık ocağında aldılar topuk kanını kanata kanata çığlık attırdılar çocuğuma kız eltim hamileymiş bugün söyledi sürpriz daha iki ay oldu evleneli eşimde diyorki maşallah ne aceleniz var
Canım benım cok tesekkurler , Allah Insallah senın haftanda dogum yapmayı nasıp etsın banada bırde tedavı olarak neler kullanmıstın ? bebısınle bırlıkte saglıklı gunler dılerım
Canım 24 saat magnezyum tedavisi, ciğer geliştirici, damardan antibiyotik, boş sıvı serum bunlar 1 hafta işe yaradı bende ama açılmam olmuş yani ben doğru bir tedavi örneği değilim canım

Benim oğlumda yoruluyordu çok bir de ilk doğumda süt şakır şakır gelmiyor ya bebişkolar getirene kadar yoruluyor ilk zamanlar 2-3 haftaya alışır ama annem bana o durdukça burnunu falan oynaki uyumasın emsin derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…