Saatimi bekliyorum ben de alınmak için . İnşallah benim de ilki gibi olmazİyi geceler dün dikiş atıldı bana. İlk serklajdaki gibi çok agrım olmadı. Uzun sürdü ama acı yoktu. Tahminimce sunta takıldı o yüzden çok yanma agrı hissetmedim. İlk te resmen aglamıştım. Yalnız doktor işlemi yaparken içerde çok enfeksiyon var dedi. O senin için tehlike olabilir dedi. Benimde en çok korktuğum enfeksiyon
İnşallah sizde rahat atlatırsınızSaatimi bekliyorum ben de alınmak için . İnşallah benim de ilki gibi olmaz
Sunta nedir ilk defa duydum ?İnşallah sizde rahat atlatırsınızbende son 3 gün aynı şeyi yaşadım korkudan yatamadım hep acıyı düşündüm. Şükür hem serum fazla verdiler hemde suntanın takılmasının büyük etkisi var. Ameliyattan sorunsuz çıkmanız dileğiyle sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah
Klavye hatası olmuş. Sonda ismi. Ameliyatta idrarı dışarı rahat yapmak için takılan torba. Bende ilk serklajda takmamışlardı. İlk idrarı yapana kadar çok ağrı olmuştuSunta nedir ilk defa duydum ?
Geçmiş olsunİyi geceler dün dikiş atıldı bana. İlk serklajdaki gibi çok agrım olmadı. Uzun sürdü ama acı yoktu. Tahminimce sunta takıldı o yüzden çok yanma agrı hissetmedim. İlk te resmen aglamıştım. Yalnız doktor işlemi yaparken içerde çok enfeksiyon var dedi. O senin için tehlike olabilir dedi. Benimde en çok korktuğum enfeksiyon
Aaa bana da takılmamıştıKlavye hatası olmuş. Sonda ismi. Ameliyatta idrarı dışarı rahat yapmak için takılan torba. Bende ilk serklajda takmamışlardı. İlk idrarı yapana kadar çok ağrı olmuştu
Onun etkisi olabilirAaa bana da takılmamıştı
Çok teşekkür ederim aldım antibiyotik ama. Sanki kanamam çok. Korkmaya başladım. Sizlerin nasıldı? Acaba antibiyotik aldım diye mi oluyor? Dut ve kızılcık denerim. Doktorum enfeksiyondan çok korkuyor. Çok üzerine düştü. Ama ilerleyen zaman ne gösterir bilemeyiz.Geçmiş olsunenfeksiyon için muhtemelen bir süre antibiyotik verirler ben hem hastane aldım hemde eve geçince bir kutu kullandım. Enfeksiyon bizim için çok sıkıntı. Sende evde kızılcık suyu icebilirsin çok iyi geliyor canım ya da dut kurusu kaynatıp içebilirsin o da enfeksiyona iyi geliyor 2 hafta sonra falan bir tahlil ver bence en azından enfeksiyon bitene kadar ara ara tahlil ver çünkü bazı doktorlar(kendimden biliyorum) takibi iyi yapmıyor antibiyotik kullandın geçmiştir diyip sallıyor
Bana serklajdan sonra tampon takılmıştı sabah serklaj oldum akşam hem tampon hem sonda çıkarıldı o yüzden mi bilmiyorum kanamam leke gibi sadece o gece belli belirsiz gelmişti. Ama kanaması olanlar oluyormuşÇok teşekkür ederim aldım antibiyotik ama. Sanki kanamam çok. Korkmaya başladım. Sizlerin nasıldı? Acaba antibiyotik aldım diye mi oluyor? Dut ve kızılcık denerim. Doktorum enfeksiyondan çok korkuyor. Çok üzerine düştü. Ama ilerleyen zaman ne gösterir bilemeyiz.
İlk serklajda da kanamam olmuştu ama sanki bu kadar değildi. Lekelenme şeklindeydi. Bunda biraz geldi banaBana serklajdan sonra tampon takılmıştı sabah serklaj oldum akşam hem tampon hem sonda çıkarıldı o yüzden mi bilmiyorum kanamam leke gibi sadece o gece belli belirsiz gelmişti. Ama kanaması olanlar oluyormuş
Canım uyuşturdular mı beldenİyi geceler dün dikiş atıldı bana. İlk serklajdaki gibi çok agrım olmadı. Uzun sürdü ama acı yoktu. Tahminimce sunta takıldı o yüzden çok yanma agrı hissetmedim. İlk te resmen aglamıştım. Yalnız doktor işlemi yaparken içerde çok enfeksiyon var dedi. O senin için tehlike olabilir dedi. Benimde en çok korktuğum enfeksiyon
CAnım belden istemedim. Benden önceki hasta belden yapmışlar sıkıntı olmuş korkmuş ben genel anestezi istedim. Sorun yaşamdım çok agrım olmadı. Sadece ameliyat sonrası öncesi toplam 20 saat bişey yiyemedim o beni etkilediCanım uyuşturdular mı belden
AyyyyCAnım belden istemedim. Benden önceki hasta belden yapmışlar sıkıntı olmuş korkmuş ben genel anestezi istedim. Sorun yaşamdım çok agrım olmadı. Sadece ameliyat sonrası öncesi toplam 20 saat bişey yiyemedim o beni etkiledi
Çol geçmiş olsunSerklaja girecek arkadaşlar için tekrar yazayım . Ben bugun oldum serklajımı çok şükür ilki gibi olmadı . Güzel geçti çok şükür
Geçmiş olsunSerklaja girecek arkadaşlar için tekrar yazayım . Ben bugun oldum serklajımı çok şükür ilki gibi olmadı . Güzel geçti çok şükür
ilk 5 gün için normal demişti bana doktor benim de lekelenme gibi değildiİlk serklajda da kanamam olmuştu ama sanki bu kadar değildi. Lekelenme şeklindeydi. Bunda biraz geldi bana
Çol geçmiş olsun
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım amin hepimiz büyütelim inşallahcebellato maşallah doğum yapmışsınız sağlıkla , kolaylıkla büyütün inşallah
Serklaj sonrası çalışmaya devam eden var mı peki aranızda ?
Yenidoğan bebeklerin niye uyanması bu kadar zor be kardeşim her uyanması beş dakika sporla oluyorHarika çok şükürkız bebeklerinin sarılık yatkınlığı daha az zaten anneciği onu bol bol emzirir misler gibi kilosunu alır
Evet canım ilk hastanede sonra 5 gün sonra sağlık ocağında aldılar topuk kanını kanata kanata çığlık attırdılar çocuğumaHemsire bana K vitamini ve Hepatit aşısı ilk dogdugunda hastanede yapilir dedi. Aonrakileri asmden takip edecekmisiz. Bide ilk topuk kanı hastanede dogunca 2.si de 5 7 gün sonra asmden veriliyormus. Sende 2.kez verdin mi yavrusun topuk kanını?
Ya sorma bende bu konuda cok bilgisizim. Kime goturecegiz neye göre sececegiz. Iyi bir takip eden doktorumuz olsun isterim bende çünkü.
Canım 24 saat magnezyum tedavisi, ciğer geliştirici, damardan antibiyotik, boş sıvı serum bunlar 1 hafta işe yaradı bende ama açılmam olmuş yani ben doğru bir tedavi örneği değilim canımCanım benım cok tesekkurler , Allah Insallah senın haftanda dogum yapmayı nasıp etsın banadabırde tedavı olarak neler kullanmıstın ? bebısınle bırlıkte saglıklı gunler dılerım
Benim oğlumda yoruluyordu çokÇok teşekkür ederim canım amin hepimiz büyütelim inşallahben dışarda çalışmadım ama ilk bir aydan sonra aktiftim tabi iyi bir şey değil bu daha dikkat etseydim daha iyi olurdu canım yorulmayacağım bir iş ise doktorunla görüşerek durumu değerlendirebilirsin
Yenidoğan bebeklerin niye uyanması bu kadar zor be kardeşim her uyanması beş dakika sporla oluyoryok mu bir formülü yoruluyor emerken yaramaz köfte
Evet canım ilk hastanede sonra 5 gün sonra sağlık ocağında aldılar topuk kanını kanata kanata çığlık attırdılar çocuğumakız eltim hamileymiş bugün söyledi sürpriz daha iki ay oldu evleneli eşimde diyorki maşallah ne aceleniz var
Canım 24 saat magnezyum tedavisi, ciğer geliştirici, damardan antibiyotik, boş sıvı serum bunlar 1 hafta işe yaradı bende ama açılmam olmuş yani ben doğru bir tedavi örneği değilim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?