Bende sızı oldu biraz ama zaten Ağrı kesici serum falan da takıyorlar o yüzden uzun sürmedi ağrılarİyi akşamlar kızlar . Dikişsiz 15. Haftaya geldik şükür kazasız belasız. Cuma sabah serklaja alınacağım . İlk kez yaşamadığım için korkuyorum vallahi . Serklaj sonrası ilk bir saat yaraya kolonya dökmüş gibi acı çekmiştim , baya ağlamıştım . Herkeste böyle mi oldu sonrası ? 3 gündür uykularımı kaçırıyor .
Selam canım, ağrı eşiği ile alakalı bazıları hıc agrı hıssetmıyor bazılar cok hıssedıyor, benım agrı esıgım cok dusuk oldugundan agrım oldu ılk 1 saat serum ve agrı kesıcı ıle hafıflettıler , belım cok ağrımıştı mesela sanırım ameliyat masasından kaynaklı … dusunmemeye calış , umarım senın hıc agrın olmaz … ama olsa bıle dedıgım gıbı max 1 saat sonra gecıyor … şimdiden cok gecmıs olsunİyi akşamlar kızlar . Dikişsiz 15. Haftaya geldik şükür kazasız belasız. Cuma sabah serklaja alınacağım . İlk kez yaşamadığım için korkuyorum vallahi . Serklaj sonrası ilk bir saat yaraya kolonya dökmüş gibi acı çekmiştim , baya ağlamıştım . Herkeste böyle mi oldu sonrası ? 3 gündür uykularımı kaçırıyor .
Maşallah canımBüyüyoruz çok şükür
Senin de az kaldı haftaya mı doğum hayırlısıyla
Canım 7mm idi benim, çok istirahat edemedim buna rağmen 35. Haftada doğum yaptım bebeğin başı dikişi zorlayınca benim biraz kanamam olmuştu 24 saat magnezyum almıştım, bence endişe etme arkadaşlara katılıyorum popoyu yükselt uzanırken hem senin batma hissini hafifletir hem de bebiş yukarılara meyillenir canımKızlar sukur olsun 28.haftayı gectınız sız, dun ben farklı bır perıontolojı doktorunla gorustum ıkıncı kez detaylı ultrason yaptı ve moralimı cok bozdu , 11mm olmus rahım agzım ve bebek kafası ıle dıkıse dayanıyormus , her an hersey olabılır dedı … dunden berı kendımde degılım… acaba dayanır mı 28.haftalara
İyi geçti canuummmm bebişkonun ödemi inmiş 200 grama yakın kilo vermiş emzirmeye devam
Oh sarılık yokmus ya bu önemli. Olsun kilosunu geri aldirirsin sen ona bol bol meme partisiyleİyi geçti canuummmm bebişkonun ödemi inmiş 200 grama yakın kilo vermiş emzirmeye devamtopuk kanı tekrar alındı aşıları yapıldı sarılık değeri gayet güzelmiş kendimi korkuttum o kadar sıkıntı yok çok şükür her şey yolunda teyzeler
Canım Yenidoğan aşıları varmış ilk gün hastanede K vitamini sanırım yanlış hatırlamıyorsam vuruldu, sonra asmden takip ediyorsun kalan her şeyi, çocuk doktoru bulmak çok zormuş ya neye göre bakacağım şimdi ben bu doktorlara hiç anlamadığım konularOh sarılık yokmus ya bu önemli. Olsun kilosunu geri aldirirsin sen ona bol bol meme partisiyle
2 kez topuk kanı aliniyor dimi benim asm hemsiresi de oyle dedi.
Bide ne aşısı vuruldu nerde yaptirdin bunlari kuzum
Harika çok şükürCanım 7mm idi benim, çok istirahat edemedim buna rağmen 35. Haftada doğum yaptım bebeğin başı dikişi zorlayınca benim biraz kanamam olmuştu 24 saat magnezyum almıştım, bence endişe etme arkadaşlara katılıyorum popoyu yükselt uzanırken hem senin batma hissini hafifletir hem de bebiş yukarılara meyillenir canımsağlıkla al kucağına inşallah
İyi geçti canuummmm bebişkonun ödemi inmiş 200 grama yakın kilo vermiş emzirmeye devamtopuk kanı tekrar alındı aşıları yapıldı sarılık değeri gayet güzelmiş kendimi korkuttum o kadar sıkıntı yok çok şükür her şey yolunda teyzeler
Hemsire bana K vitamini ve Hepatit aşısı ilk dogdugunda hastanede yapilir dedi. Aonrakileri asmden takip edecekmisiz. Bide ilk topuk kanı hastanede dogunca 2.si de 5 7 gün sonra asmden veriliyormus. Sende 2.kez verdin mi yavrusun topuk kanını?Canım Yenidoğan aşıları varmış ilk gün hastanede K vitamini sanırım yanlış hatırlamıyorsam vuruldu, sonra asmden takip ediyorsun kalan her şeyi, çocuk doktoru bulmak çok zormuş ya neye göre bakacağım şimdi ben bu doktorlara hiç anlamadığım konular
Canım benım cok tesekkurler , Allah Insallah senın haftanda dogum yapmayı nasıp etsın banadaCanım 7mm idi benim, çok istirahat edemedim buna rağmen 35. Haftada doğum yaptım bebeğin başı dikişi zorlayınca benim biraz kanamam olmuştu 24 saat magnezyum almıştım, bence endişe etme arkadaşlara katılıyorum popoyu yükselt uzanırken hem senin batma hissini hafifletir hem de bebiş yukarılara meyillenir canımsağlıkla al kucağına inşallah
İyi geçti canuummmm bebişkonun ödemi inmiş 200 grama yakın kilo vermiş emzirmeye devamtopuk kanı tekrar alındı aşıları yapıldı sarılık değeri gayet güzelmiş kendimi korkuttum o kadar sıkıntı yok çok şükür her şey yolunda teyzeler
Ayy korkutma beni bende olcam dikiş atılmadı dahaİyi akşamlar kızlar . Dikişsiz 15. Haftaya geldik şükür kazasız belasız. Cuma sabah serklaja alınacağım . İlk kez yaşamadığım için korkuyorum vallahi . Serklaj sonrası ilk bir saat yaraya kolonya dökmüş gibi acı çekmiştim , baya ağlamıştım . Herkeste böyle mi oldu sonrası ? 3 gündür uykularımı kaçırıyor .
Ben oldum hiç ağrım olmadı, doktora bile sordum normal mi diye.Ayy korkutma beni bende olcam dikiş atılmadı daha
Ağrı eşliğine göre değişiyor demişler . Bakalım belki benim de bu sefer daha iyi olur .Ayy korkutma beni bende olcam dikiş atılmadı daha
Çok şükür grubun bebekleri çoğalıyor sağlıcakla inşallahMaşallah canım
Evet canım bende haftaya Allahın izniyle sag salim dogumumu yapip yavrumu kucaklayip evimize geleceğim
Korkma canım, ağrı hic olmayanda oluyor. Benimde ağrım oldu ama o kadar korkulacak bir ağrı olmuyor. Zaten ağrın oldugunda damardan agri kesici veriyorlar o baya bir rahatlatiyor gerçekten. Ben o serumu aldiktan sonra ağrılarım baya azalmıştı.Ayy korkutma beni bende olcam dikiş atılmadı daha
Çok şükür bin şükür canım gerçektenÇok şükür grubun bebekleri çoğalıyor sağlıcakla inşallah
Amin inşallahÇok şükür bin şükür canım gerçektençoğalsın bebişlerimiz de bizden sonra gelip okuyan tüm güzel anne adaylarına da umut olsun sağlıkla dogsun sağlıkla büyüsün yavrularımız
Doğru söylüyorsunKorkma canım, ağrı hic olmayanda oluyor. Benimde ağrım oldu ama o kadar korkulacak bir ağrı olmuyor. Zaten ağrın oldugunda damardan agri kesici veriyorlar o baya bir rahatlatiyor gerçekten. Ben o serumu aldiktan sonra ağrılarım baya azalmıştı.
Haliyle bir ameliyat geciriyorsun biraz ağrı normal kendini korkutma yaniama o ağrı bebisin saglikla büyüsün diye,bunu düşününce yaşadığın ağrı veya baska seyleri gözün görmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?