Normalde 10 gün sonra kontrol ama yarın muhakkak ararım . Zaten baya rahatsız oluyorum çağırırsa giderimBir tane Krem var o yatıştırıyor baya. Doktor randevun ne zaman ya da doktoruna ulaşabiliyorsan yarın bir mesaj at istersen
Öncekiler tecrübe olsun bize bunlarda inşallah daha rahat olurYa benim canım birazda tatlı gerçi ne zaman böyle desem bir deli cesaretiyle hallediyorum korktuğum ne varsa doktoruma dikisi doğumu sorunca ya sen düşünme onları diyo banabende Ağustos ayında yaptım doğumu ama oğlumu aldığım an hepsi bitti gerçekten ben onu severken geri kalan işleri hallettiler hiç hissetmedim duymadım bile oğluma o kadar odaklanmışım ki
Merhaba anlatır mısınız acaba bana, nasıldı süreç? Dikiş alımı zor mu oldu? Dikiş alımdıktan sonra siz 2 hafta daha beklemişsiniz meselaEvet canım doğru hatırlıyorsuntabii hazırlıklı gitmekte fayda var
Gitmekte fayda var, doktor çağırmazsa için rahat etmeyecek gibiNormalde 10 gün sonra kontrol ama yarın muhakkak ararım . Zaten baya rahatsız oluyorum çağırırsa giderim
Canım benim de dün gece elime değdi çok korktum. Agrımda büyük ihtimalle ondan oluyor, idrar yaparken özellikle çok fazla agrım oluyor. Bana antibiyotik yazmış 10 günlük. Hemşire ameliyat sonrası yara olacak birkaç gün sonra geçer dedi. Tabi sizin farklı durum olabilir.Kızlaryeni fark ettim progestan dan kaynaklı sadece iç dudakta kaşıntı ve şişlik var sanıyordum , sivilce gibi benek benek enfeksiyon kapmış . Yaşayan var mı bu durumu inanılmaz çöktüm bir anda
Benimki dışarıdan gözle görülür iltihaplı minik şişlik . Ağrım sızım hiç yok o bölge rahatsız edici şu an sadece , kaşıntı var ve çamaşıra değdikçe rahatsız ediyor. Antibiyotiğin de yarın son günü.Canım benim de dün gece elime değdi çok korktum. Agrımda büyük ihtimalle ondan oluyor, idrar yaparken özellikle çok fazla agrım oluyor. Bana antibiyotik yazmış 10 günlük. Hemşire ameliyat sonrası yara olacak birkaç gün sonra geçer dedi. Tabi sizin farklı durum olabilir.
Sık sık çamaşır değişikliği yapsan iyi olur,Benimki dışarıdan gözle görülür iltihaplı minik şişlik . Ağrım sızım hiç yok o bölge rahatsız edici şu an sadece , kaşıntı var ve çamaşıra değdikçe rahatsız ediyor. Antibiyotiğin de yarın son günü.
Yarın doktora gitmeyi ihmal etme canım. Birde progestanı agızdan olanı alırsan senin için daha iyi olur. Antibiyotiği neden az vermişki bana hem ameliyat öncesi verdi hemde sonrası içinBenimki dışarıdan gözle görülür iltihaplı minik şişlik . Ağrım sızım hiç yok o bölge rahatsız edici şu an sadece , kaşıntı var ve çamaşıra değdikçe rahatsız ediyor. Antibiyotiğin de yarın son günü.
Canım geçmiş olsun nasılsın.. Bu rahim ağzı kısalıgının bir belirtisi oldu mu sende. Nasıl anlasıldı kiİnşallah canım evet burdan da herkes görsün karından 40mm çok iyi dediler perinatoloji vajinadan baktı ve açıklığı gördü rahim ağzı kısa dedi sonra farkı bir perinatolojiye daha gittim o da aynı şeyi söyledi siz siz olun ölçtürün fark etmesek erken doğum kaçınılmazdı en azından bu şekilde önlem alınıp daha dikkatli olunuyor
Normaldi canımSizin doğumunuz sezaryen miydi normal doğum muydu
Dikişleri aktıktan sonra hemen doğum oldu mu yoksa birkaç gün veya hafta bekledin miNormaldi canım
Neden ödem olmuş peki canım ilk kez duydum. Ağrı falan yaptı mı peki? Sezeryanı hemen olacak mısın biraz daha beklenecek mi?Kızlar hastaneden bildiriyorum benim dikiş ödem olmuş, ödemden dolayı dikişi alamadılar, mecbur sezaryene yönlendirdi
Bebeğin baskısından dolayı ödem olmuş, evet bugün alacaklar bebeğiNeden ödem olmuş peki canım ilk kez duydum. Ağrı falan yaptı mı peki? Sezeryanı hemen olacak mısın biraz daha beklenecek mi?
Olsun canım doğum şeklini Bebek belirliyor sıkma canını ha normal doğum ha sezeryan yeter ki siz iyi olun. Ben normal doğumdan sonra çok acı çektim ablam sezeryandan sonra direkt ayaklandı. Her şey kişiden kişiye değişir üzme kendiniBebeğin baskısından dolayı ödem olmuş, evet bugün alacaklar bebeğiben de işk defa duydum yaa, doktor ödemden dolayı kesemedi ipi
Allah biliyor ya gerçekten çok hazırlamıştım normale kendimi, ama bu durum çok çok sürpriz oldu bana yaaOlsun canım doğum şeklini Bebek belirliyor sıkma canını ha normal doğum ha sezeryan yeter ki siz iyi olun. Ben normal doğumdan sonra çok acı çektim ablam sezeryandan sonra direkt ayaklandı. Her şey kişiden kişiye değişir üzme kendini
Bugün anne olacaksınızAllah biliyor ya gerçekten çok hazırlamıştım normale kendimi, ama bu durum çok çok sürpriz oldu bana yaa
Allah biliyor ya gerçekten çok hazırlamıştım normale kendimi, ama bu durum çok çok sürpriz oldu bana yaa
S sunofabeach 'e katılıyorum anın tadını çıkar bebeğine kavusuyorsunBugün anne olacaksınızgüzel tarafına odaklanın bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?