Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Öncekiler tecrübe olsun bize bunlarda inşallah daha rahat olur

Kızlar yeni fark ettim progestan dan kaynaklı sadece iç dudakta kaşıntı ve şişlik var sanıyordum , sivilce gibi benek benek enfeksiyon kapmış . Yaşayan var mı bu durumu inanılmaz çöktüm bir anda
Canım benim de dün gece elime değdi çok korktum. Agrımda büyük ihtimalle ondan oluyor, idrar yaparken özellikle çok fazla agrım oluyor. Bana antibiyotik yazmış 10 günlük. Hemşire ameliyat sonrası yara olacak birkaç gün sonra geçer dedi. Tabi sizin farklı durum olabilir.

Benimki dışarıdan gözle görülür iltihaplı minik şişlik . Ağrım sızım hiç yok o bölge rahatsız edici şu an sadece , kaşıntı var ve çamaşıra değdikçe rahatsız ediyor. Antibiyotiğin de yarın son günü.

Sık sık çamaşır değişikliği yapsan iyi olur,

Yarın doktora gitmeyi ihmal etme canım. Birde progestanı agızdan olanı alırsan senin için daha iyi olur. Antibiyotiği neden az vermişki bana hem ameliyat öncesi verdi hemde sonrası için

Canım geçmiş olsun nasılsın.. Bu rahim ağzı kısalıgının bir belirtisi oldu mu sende. Nasıl anlasıldı ki

Kızlar hastaneden bildiriyorum benim dikiş ödem olmuş, ödemden dolayı dikişi alamadılar, mecbur sezaryene yönlendirdi

Kızlar hastaneden bildiriyorum benim dikiş ödem olmuş, ödemden dolayı dikişi alamadılar, mecbur sezaryene yönlendirdi
Neden ödem olmuş peki canım ilk kez duydum. Ağrı falan yaptı mı peki? Sezeryanı hemen olacak mısın biraz daha beklenecek mi?

Neden ödem olmuş peki canım ilk kez duydum. Ağrı falan yaptı mı peki? Sezeryanı hemen olacak mısın biraz daha beklenecek mi?
Bebeğin baskısından dolayı ödem olmuş, evet bugün alacaklar bebeği ben de işk defa duydum yaa, doktor ödemden dolayı kesemedi ipi

Bebeğin baskısından dolayı ödem olmuş, evet bugün alacaklar bebeği ben de işk defa duydum yaa, doktor ödemden dolayı kesemedi ipi
Olsun canım doğum şeklini Bebek belirliyor sıkma canını ha normal doğum ha sezeryan yeter ki siz iyi olun. Ben normal doğumdan sonra çok acı çektim ablam sezeryandan sonra direkt ayaklandı. Her şey kişiden kişiye değişir üzme kendini

Allah biliyor ya gerçekten çok hazırlamıştım normale kendimi, ama bu durum çok çok sürpriz oldu bana yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…