Sizin doğumunuz sezaryen miydi normal doğum muydumaviilale işte uyandırmakta geçer mi acaba ne zaman kendisi acıkıp uyanacak bi insan acıktığını da bilir be kardeşim iki saatte bir emzirmek gerekiyormuş ben 1 saatini uyandırmaya harcıyorum
@-sel- korkma canım çünkü ne yaparsak yapalım bebişler kendi istedikleri zaman dayanıyorlar kapıyabiz sadece tedbir alabiliyoruz son hastaneye gidişimde ilk önce sancıyı durdurmaya çalıştılar baktılar kızım kapıya dayanmış doğuma döndüler sen 38leri gör inşallah istirahat çok önemliymiş ben babylovee beybiyi dinlemedim çok şükür sıkıntı olmadı ama sancılar kasılmalar hafif ağrılar normal endişe etmeye gerek yok unutma düzenli ve artarak gelmediği sürece bebiş nasıl dışarı çıkabileceğini öğrenmeye çalışıyor
Sizin doğumunuz sezaryen miydi yoksa normal doğum muyduÇare buldum denilemez . Bin türlü biberon denedim , Eds sistemini denedim emsin diye .mamayla birlikte götürmek zorunda kaldım emzirmeyi . Süt az geliyorsa göğsümü tutsun diye denedim eds yi . Ama bunları yapmak için dediğin gibi uyanık olması lazım bebeğin . Çok zor uyanıyordu . Uyuyunca hiç kaldırma gündüz 5 saat uyurdu. 4 ay uyudu . Zaten 5. Ayında emmeyi de tamamen bıraktı . Emmeye ilk başlamamız da banyoda oldu . Ten tene temas çok önemli . O zaman tutmuştu göğsümü
Merhabalar, ben henüz doğurmadım ama az kaldıMerhaba siz sezaryen ile mi doğurdunuz? Benim yarın dikişlerim alınacak. Normal doğum istiyorum ama korkuyorum da
Progestan da ben de çok zorlanmıştım, daha sonra doktorum madecasol verdi. Fitili yapmadan önce ucuna çok az sürüyordum, Allah razı olsun doktordan o rahatlattı beni. Hemen gidiyordu madecasol ile.Kuru kalması lazım . Normalde kaşıntım yoktu . Ameliyat sonrasında eşime mantarı silip aldık gibi bir şey demiş . Şu an progestan ı fitil olarak almak beni perişan ediyor . 3. Günde başladı kaşıntı , iç dudak şişmesi . Bir de doğuma kadar kullan bunu diyorlar . Öncesinde kesip duphaston başlamıştık başka bir doktorla.bakalım bu ne diyecek
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhabalar, ben henüz doğurmadım ama az kaldı
Ben sezeryan olacağım. Tansiyon ve şeker var bende. O nedenlerle doktorum cok beklemeyecegiz sezeryan ile doguma alacağım dedi.
Grubumuzda vajinal dogum yapan arkadaslarimiz var dikis alındıktan sonra. Istiyorsan vajinal de dogum yapabilirsin tabiki
Ben fitilde çok memnun kaldım 2 gün arayla 4 tane kullanmıştım kesmişti sonra tekrar edince 2 tane kullandım ilerlemeden durdu doktor arada fitil veriyorFitil çözüm oluyor mu ? Ben bu akıntıma gebelik öncesi de hiç çözüm bulamadım . Tahlillerde mantar da çıkmıyor , enfeksiyon da . Bazı mantarlar tahlilde çıkmayabilir diyen oldu . Ne kullandıysam bu akıntı geçmedi . Gerçekten hayat kalitesini etkiliyor . Mantarı net söyleyen serklajlarda bu doktor oldu . Bakalım hamilelikte birşey verebiliyor mu bilmiyorum ama gidince danışacağım .
Çok iyi yapmış . Bana ağızdan al o zaman diyen olmadı daha. Bakalım fitil filan verecek miBen fitilde çok memnun kaldım 2 gün arayla 4 tane kullanmıştım kesmişti sonra tekrar edince 2 tane kullandım ilerlemeden durdu doktor arada fitil veriyorben progestanı ağızdan alıyorum doktorum alttan almamı istemiyor pek akıntı ve enfeksiyon olmasın diye
Sezaryen ile doğum yaptım 38+3 te . Doktor sezaryen esnasında aldı dikişleri de .Sizin doğumunuz sezaryen miydi yoksa normal doğum muydu
Siz kaç haftalıksınız şimdi ? Geçen burda bir arkadaş söylemişti 34.haftada dikişi alınmış 40.haftada doğum yapmıstı galibaSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahkimlerin normal yaptığını da bilmediğim için bişi diyemedim. Dikiş alındıktan sonra 3-4 saat içinde doğum gerçekleşiyor mu
Yarın 37. Haftaya gireceğim, yani benim doktorum aynı günde olabilir birkaç gün sonra da olabilir dedi, ben de merakla bekliyorum açıkcasıSiz kaç haftalıksınız şimdi ? Geçen burda bir arkadaş söylemişti 34.haftada dikişi alınmış 40.haftada doğum yapmıstı galibakimisi de dikiş alınınca direkt açılması başlıyormuş kişiden kişiye degişiyor inşallah sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Normal doğumumu düşünemem sebebiniz neydi? Normal doğumun Riski var mı serklajlı gebelerdeSezaryen ile doğum yaptım 38+3 te . Doktor sezaryen esnasında aldı dikişleri de .
Benim 4. Tüp bebek denememdi , düşüğüm de olunca riske atmayalım dediler güya . Normal doğum için destekleseler olsun isterdim . Özellerde daha kolaylarına geliyor herhaldeNormal doğumumu düşünemem sebebiniz neydi? Normal doğumun Riski var mı serklajlı gebelerde
Amin aminn inşallah hepimiz saglicakla kucagimiza alalim bebislerimizi..Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahkimlerin normal yaptığını da bilmediğim için bişi diyemedim. Dikiş alındıktan sonra 3-4 saat içinde doğum gerçekleşiyor mu
İlk serklaj sonrası normal doğum yaptım. Progestan fazla kullanıldığı için sancı hissetmedim rahim 10 santim açılmıştı. Sadece adet sancısı gibi sancım vardı. Fazla kilo almıştım 40 kiloya yakın. o yüzden doğum zor oldu benim ama zayıfsanız ideal kilodaysanız korkmayın. Benim o zamanki doktorum normal doğur enfeksiyon çok fazla vücut atsın demişti. Zor oldu ama iyiki normal doğurdum diyorum. Allah nasip ederse tamamlarsam bunu da normal istiyorum. Çünkü sezeryanın sonrası zor oluyor. Ama normal doğum öyle değil. Hemen adapte olabiliyorsunKızlar yarın dikişlerim Alınacak. Normal doğum yapan var mı aranızda
Yaa sağolun rahatlattınız beni, çevremdeki herkes sezaryen yap riske girme diyorlar. Benim de vicdanımla oynuyorlar resmenİlk serklaj sonrası normal doğum yaptım. Progestan fazla kullanıldığı için sancı hissetmedim rahim 10 santim açılmıştı. Sadece adet sancısı gibi sancım vardı. Fazla kilo almıştım 40 kiloya yakın. o yüzden doğum zor oldu benim ama zayıfsanız ideal kilodaysanız korkmayın. Benim o zamanki doktorum normal doğur enfeksiyon çok fazla vücut atsın demişti. Zor oldu ama iyiki normal doğurdum diyorum. Allah nasip ederse tamamlarsam bunu da normal istiyorum. Çünkü sezeryanın sonrası zor oluyor. Ama normal doğum öyle değil. Hemen adapte olabiliyorsun
O bendim 34 aldı 40 tamamladım. Çok fazla istirahat ve progestan pruloton kıllanştımSiz kaç haftalıksınız şimdi ? Geçen burda bir arkadaş söylemişti 34.haftada dikişi alınmış 40.haftada doğum yapmıstı galibakimisi de dikiş alınınca direkt açılması başlıyormuş kişiden kişiye degişiyor inşallah sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Yaa sağolun rahatlattınız beni, çevremdeki herkes sezaryen yap riske girme diyorlar. Benim de vicdanımla oynuyorlar resmenben 12 kilo aldım. Hiç sancım yok. Dikiş alındıktan sonrası nasıl olur bilmiyorum.
Sende sağol canım senin için hangisinde rahat edecekse bence o olsun. Bana söylenen de çok oldu ama ben kendi istediğim yaptım. Bazıları sezeryanda daha iyi olacağını düşünür bazısı normal doğumda daha iyi olacağını sürecin rahat ileyleyeceğini düşünür. Dikişler alınınca da çok acı hissetmedim ben zor olmadı benim çok rahat geçti. İçini ferah tut Rabbim yol açıyor yeterki bebekler saglıklı olsun. Buraya kadar gelmişsin bundan sonrası bebek ne zaman isterseYaa sağolun rahatlattınız beni, çevremdeki herkes sezaryen yap riske girme diyorlar. Benim de vicdanımla oynuyorlar resmenben 12 kilo aldım. Hiç sancım yok. Dikiş alındıktan sonrası nasıl olur bilmiyorum tabi
Ben dikiş aldırma anından korkuyorum niyeyse yaSende sağol canım senin için hangisinde rahat edecekse bence o olsun. Bana söylenen de çok oldu ama ben kendi istediğim yaptım. Bazıları sezeryanda daha iyi olacağını düşünür bazısı normal doğumda daha iyi olacağını sürecin rahat ileyleyeceğini düşünür. Dikişler alınınca da çok acı hissetmedim ben zor olmadı benim çok rahat geçti. İçini ferah tut Rabbim yol açıyor yeterki bebekler saglıklı olsun. Buraya kadar gelmişsin bundan sonrası bebek ne zaman isterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?