cebellato 🧿🩷🧿 Kayıtlı Üye 12 Ekim 2023 1.952 1.915 63 27 50 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi cebellato #4.381 sed- .!.: Dikişleri aktıktan sonra hemen doğum oldu mu yoksa birkaç gün veya hafta bekledin mi Genişletmek için tıkla... Dikişler alınmadan açılmam başladı sancılar vardı, yani dikişlerin alınma zamanına bekleyemedim canım
sed- .!.: Dikişleri aktıktan sonra hemen doğum oldu mu yoksa birkaç gün veya hafta bekledin mi Genişletmek için tıkla... Dikişler alınmadan açılmam başladı sancılar vardı, yani dikişlerin alınma zamanına bekleyemedim canım
nisan97 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Ekim 2022 1.765 1.198 83 1 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi cebellato #4.382 sed- .!.: Merhaba anlatır mısınız acaba bana, nasıldı süreç? Dikiş alımı zor mu oldu? Dikiş alımdıktan sonra siz 2 hafta daha beklemişsiniz mesela Genişletmek için tıkla... Çok zor olmuyor 2 3 dk sürüyor zaten ilk 5 10 dk acıyor geçiyor 2 haftada değişik bişey yaşamadım aynı devam etti
sed- .!.: Merhaba anlatır mısınız acaba bana, nasıldı süreç? Dikiş alımı zor mu oldu? Dikiş alımdıktan sonra siz 2 hafta daha beklemişsiniz mesela Genişletmek için tıkla... Çok zor olmuyor 2 3 dk sürüyor zaten ilk 5 10 dk acıyor geçiyor 2 haftada değişik bişey yaşamadım aynı devam etti