Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Bende düşük tansiyonluyum ama hiç bir problemim olmamıştı şimdiye kadar bilemedim canım inşallah parol etki eder

Amin inşallah canım
İyi masallah 2. Ye cesaret edebilmişsiniz. Çünkü Serklaj sonrası işlemi sanırım tekrar etmek gerekıyor. Acılı bi işlem nede olsa. Kız kardeşiminde 2 kaybından sonra serklaj sonrası 3. De bebegı sağ salim doğurdu. Ama başka bebek düşünmüyor çünkü çok kez işlem gördü düşük sonrası kürtaj sırklaj bir cok kez muayene ge 9 ay boyunca karından iğne vurdu bunca acı ve olaylardan sonra bana bi tane yeter Allah isteyenlere versin dedi 9 aylık şimdi çok tatlı bısey. Doktoruda izmirde Perinotolog Barış bükey. Tüm şehırlerden hatta yurtdışından bile giden hastaları var o olmasa işimiz zordu çok dr gezdi en sonunda onun sayesinde bebeğini kucagına aldı. Eğer düşük yapıp bebegınızı sağ salim alamıyorsanız kim varsa perinotologaa gitsin normal kadın doğum doktorları ile bu iş olmuyor

Canım biliyorum ki zaman geçecek ama şuanki durumum sanki bitmeyecekmiş gibi inşallah sağ salim kucağimıza alalım bebişlerimizi

Benim hep yüksekti diye hiç düşük meselesini araştırmamıştım canım çok geçmiş olsun, doktor normal dediyse canını sıkma bence, tuzlu ayran falan işe yarar mı acaba
İçtim tuzlu ayran ama göz ağrım hala devam edıyor

Bende düşük tansiyonluyum ama hiç bir problemim olmamıştı şimdiye kadar bilemedim canım inşallah parol etki eder
Etki etti ama gözüme etmedi baş ağrım geçti gözüm hala ağrıyor gece uyumadan önce tekrar içsem zararı olur mu bilmiyorum

Etki etti ama gözüme etmedi baş ağrım geçti gözüm hala ağrıyor gece uyumadan önce tekrar içsem zararı olur mu bilmiyorum
Ben 2 gün migrenle uğraştım sol gözüme vurmuştu ağrı baya parol içtim doktorum 4 saat aralikla içebilirsin demişti

İnşallah sıkıntısız halledersiniz siz de . Hakikaten stresli oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…