• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

🤣🤣kanki deme ya bak bunu da yeni duydum hiç geçmiyor mu yani😥😥😥😥

Şimdi sola bayılıyor sağı hiç sevmiyor😂😂 sen hiç mama vermedin mi kızzz, bir zıbın bir tulum bir bez kaç gram yapar söyleyin😂

😞😞😞geçmiş olsun canım ben de bugün aşı konusunda eşimle tartıştım eşim yaptırmayalım hiçbirini diyor, cehaletle baş edemedim çok kızdırdı beni
Kanki şöyle anlatayım durumu bir tarafım sönmüş balon gibiydi bir de benim ufak memeli olmama rağmen aşırı fark ediliyordu 😂 oğlani memeden ayırdıktan sonra bile duzelmemişti önceki hamileliklerimde düzeldi süt doldukça ama o şekilde devam etseydi estetiğe çok sıcak bir insan olmamakla beraber goguslerimi yaptırırdım o kadar diyorum 😂😂

Kanki şöyle anlatayım durumu bir tarafım sönmüş balon gibiydi bir de benim ufak memeli olmama rağmen aşırı fark ediliyordu 😂 oğlani memeden ayırdıktan sonra bile duzelmemişti önceki hamileliklerimde düzeldi süt doldukça ama o şekilde devam etseydi estetiğe çok sıcak bir insan olmamakla beraber goguslerimi yaptırırdım o kadar diyorum 😂😂
O zaman sol meme yasaklandı bundan sonra bende diyorum nolacak sağ tarafı sağarım😂😂 sağarsam olmaz mı kız çocuğun tersine mi geliyor anlamadımki ben solağım diye benim de rahatıma geliyor ldcldc

O zaman sol meme yasaklandı bundan sonra bende diyorum nolacak sağ tarafı sağarım😂😂 sağarsam olmaz mı kız çocuğun tersine mi geliyor anlamadımki ben solağım diye benim de rahatıma geliyor ldcldc
Sağmakla emzirmek aynı olmuyor gerçekten ben neler yaptım zaten bir yerden sonra emmediği yerden süt kesiliyor 🤦🏻‍♀️ benimde sağ rahatıma geliyordu yataktan alırken falan çok oralı olmamiştim ama hata etmişim 😅 en son şoku emdiyse bir dahakine sağdan başla biraz uğraşsın sonra sola geç 😁 bir de az daha büyüsün tabi ama emerken bebeğin elini göğsüne koy süt daha bol geliyor

Çok şükür iyiyim ☺️ bebeğimi görmeyi istiyorum ama teee ocağın 8 de 🤣🤣🤣
Amanın 1 ay sonra mı 😅 benim bir arkadaşım tüp bebekle hamile kalmıştı iki haftada bir özel doktoruna 2 haftada bir devletin perinatoloğuna gidiyordu hem sık görüyorum hem içim rahat ediyor diyordu 😂

Meme seçme olayında acaba tazyikli geldiği için mi seçiyor çocuk . Valla çok enteresan ne bilirsiniz de seçersiniz acaba 😁 Ah ben emzireceğim diye neler yapmıştım ya 🤣 sağıma soluma kablolar yapıştırıp eds denedim filan 🤣 sonuç kırkında tutup 5 aylıkken bıraktı emmeyi 😑 bu sefer çok motiveyim , raporu da aldım hemen gebe okuluna başvurmam lazım 😃 sonrasında emzirme konusunda destek için eve de geliyorlarmış.

Meme seçme olayında acaba tazyikli geldiği için mi seçiyor çocuk . Valla çok enteresan ne bilirsiniz de seçersiniz acaba 😁 Ah ben emzireceğim diye neler yapmıştım ya 🤣 sağıma soluma kablolar yapıştırıp eds denedim filan 🤣 sonuç kırkında tutup 5 aylıkken bıraktı emmeyi 😑 bu sefer çok motiveyim , raporu da aldım hemen gebe okuluna başvurmam lazım 😃 sonrasında emzirme konusunda destek için eve de geliyorlarmış.
İki tarafın tadı farklıymış bir de yanlış hatırlamıyorsam ikisinin de bebeğe iyi gelen yönleri de farklıymış ☺️ ay emsinler ya mümkünse gece kalkıp mama hazırlamak daha zor çünkü en azından 1 yıl emsinler 😅😂

Back
X