• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Estağfurullah neden saçma olsun insan yaşamadan algılayamıyor gerçekten ☺️ şöyle ki ben sadece tuvalet ve banyo ihtiyacım için ayaklandım kahvaltı ve yemeği bacaklarımı uzatarak yarı yatar pozisyonda yedim. Artık sırt ağrılarım arttı tabi Kabızlık ister istemez yaşanan bir durum çünkü hamilelikte zaten bağırsak hareketleri azalıyor bir de yatınca illaki oluyor ama ben kefir,kuru kayısı tarzı şeyler yedim olacagimi hissettiğim zaman. Çok şükür benim hiç ödemim olmadı. Doktorumun hedefi 34. Haftaydı tabi şimdi her kontrolde 2 hafta daha ileri atıyor inşallah 38leri görürüz diye ☺️ bu hafta biraz evde dolandım ama artık Bebek büyüdükçe dikişe baskı oluyor doğal olarak onun rahatsızlığı var hemen yatıyorum öyle olunca ☺️ bir de ben biraz pimpirikli bir insanım bir arkadaş var adı bizde kalsın ( cebellato cebellato 😂) o mesela yatmadı ilk bir aydan sonra şehir degistirmişligi bile var çok şükür kızcesini kucağına aldı ertesi gün evine bile geçti 🥰 biraz uzun yazdım ama merak ettiğin ne varsa sor biz burda birbirimize destek oluyoruz 🥰

Evet elhamdülillah riskli haftaların çoğunu geçtik darısı daha ileri haftalara inşallah 🤲🏻🥰 hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım 🤲🏻 darısı senin de başına inşallah canım 🥰
Çok teşekkür ediyorum detaylı yorum için. Daha bile uzun yazsanız okurdum yani. Bu yatışlarda hep yastık ile belinizi ayaklarınızı yükselttiniz mi? Ben dikişsiz hamileliğimde sırt üstü yatınca pek rahat edemiyordum hep sağa veya sola yatıyordum. İnsan serklajdan sonra extra dikkatli olacağını düşündüğü için (ee bir de tabi bir önceki gebeliğin travma yarattıysa) her olasılığı düşünmek istiyor. Enfeksiyon olaylarınız nasıldı? Doktora gidip gelme, merdiven inip çıkma düşüncesi bile extra düşünceler katıyor bana. Ben de biraz pimpirikli olacak gibiyim.

Çok teşekkür ediyorum detaylı yorum için. Daha bile uzun yazsanız okurdum yani. Bu yatışlarda hep yastık ile belinizi ayaklarınızı yükselttiniz mi? Ben dikişsiz hamileliğimde sırt üstü yatınca pek rahat edemiyordum hep sağa veya sola yatıyordum. İnsan serklajdan sonra extra dikkatli olacağını düşündüğü için (ee bir de tabi bir önceki gebeliğin travma yarattıysa) her olasılığı düşünmek istiyor. Enfeksiyon olaylarınız nasıldı? Doktora gidip gelme, merdiven inip çıkma düşüncesi bile extra düşünceler katıyor bana. Ben de biraz pimpirikli olacak gibiyim.
Genelde sola yatıyorum ama hep aynı yerde bir zaman sonra insanın canını yakmaya başlıyor gün içinde sağa da yatıyorum bazen uyurken sırt üstü yattığım oluyor istemsizce uyanıyorum zaten rahatsız bir pozisyon 😅 ben progestanı enfeksiyon riski yüzünden ağızdan alıyorum serklajdan beri doktorum da ara sıra tahlil istiyor zaten çünkü bir kaybım yüksek enfeksiyon sebepliydi. Merdiven inip çıkmıyorum zaten. Doktora da arabanın arkasında yatarak gidip geliyorum.☺️

Back