• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Evet 32.hafta doğdu miniğim 1400 kilo doğdu cok kücük toparlasın bı an once ınsallah dualarınıza talibim. 🥹
Kuzum toparlanır Allah’ın izniyle kilosuda güzel maşallah 2 kılo olunca taburcu ederler inşallah 🤲🏼🥰🥰 sen hiç sıkıntı ve stres yapma güzel düşün sütünü sağ gaz yapan yıyeceklerden uzak dur Allah’ın izniyle bebeğini alcaksın kucağına 🥰

Merhabalar arkadaşlar. İlk gebeligimi maalesef 19. Haftada kaybettiğim için önlem amaçlı bu gebeligimde 12. Haftadan sonra serklaj yapacağını söyledi doktorum. Aranızda önlem amaçlı erken haftalarda serklaj olanlar var mı? Süreç nasıl ilerledi? Mide bulantilarim da var o zamana kadar geçmezse çok zorlanır miyim diye endişeleniyorum 🥲
Hoş geldınnn ☺️ mide bulantısı benım hala devam edıyor geçecek Allah’ın izniyle benimde pesser halka var o takıldı ve hala mide bulantısı da yaşıyorum Allah’ın izniyle birşey olmaz ☺️☺️

Hoş geldınnn ☺️ mide bulantısı benım hala devam edıyor geçecek Allah’ın izniyle benimde pesser halka var o takıldı ve hala mide bulantısı da yaşıyorum Allah’ın izniyle birşey olmaz ☺️☺️
Hoş buldum 😌💚 size de çok geçmiş olsun mide bulantisiyla çok zor olsa gerek 🥲 10 gün önce küçük bir kahverengi lekelenmem oldu progestan başladı hemen doktor o da artırıyor sanırım 2 3 gundur ne yemek ne su ne yesem midem agzimda 🥲

Hoş buldum 😌💚 size de çok geçmiş olsun mide bulantisiyla çok zor olsa gerek 🥲 10 gün önce küçük bir kahverengi lekelenmem oldu progestan başladı hemen doktor o da artırıyor sanırım 2 3 gundur ne yemek ne su ne yesem midem agzimda 🥲
Ayva ye ıyı gelir mideye bıraz tuzlu leblebi tuzlu kraker falan valla ben bunlarla beslendım bırde muz ye kabız olmamak içinde doktorunla konuş kayısı hoşafı içebilir miyim de sana söyler

Merhabalar arkadaşlar. İlk gebeligimi maalesef 19. Haftada kaybettiğim için önlem amaçlı bu gebeligimde 12. Haftadan sonra serklaj yapacağını söyledi doktorum. Aranızda önlem amaçlı erken haftalarda serklaj olanlar var mı? Süreç nasıl ilerledi? Mide bulantilarim da var o zamana kadar geçmezse çok zorlanır miyim diye endişeleniyorum 🥲
Hoşgeldin ☺️ ben 15.haftamda serklaj oldum önlem amaçlı daha önce 2 kaybım var iyi bir doktorla güzel bir takiple sıkıntı yaşamazsın inşallah 🤲🏻🥰

Ayva ye ıyı gelir mideye bıraz tuzlu leblebi tuzlu kraker falan valla ben bunlarla beslendım bırde muz ye kabız olmamak içinde doktorunla konuş kayısı hoşafı içebilir miyim de sana söyler
Çok teşekkür ederim muz ve Çubuk kraker en büyük destegim 😅 ayva hiç aklıma gelmemişti ama çok iyi fikir teşekkür ederim 💚

Hoşgeldin ☺️ ben 15.haftamda serklaj oldum önlem amaçlı daha önce 2 kaybım var iyi bir doktorla güzel bir takiple sıkıntı yaşamazsın inşallah 🤲🏻🥰
Hoş buldumm😌💚 çok geçmiş olsunbve kayiplariniz için de basınız sagolsun çok zor gerçekten 🥲 şuan kaç haftaliksiniz ? Doktoruma çok güveniyorum bakalım inşallah sıkıntısız geçer hepimizin süreçleri 🙏💚🧿

Hoş buldumm😌💚 çok geçmiş olsunbve kayiplariniz için de basınız sagolsun çok zor gerçekten 🥲 şuan kaç haftaliksiniz ? Doktoruma çok güveniyorum bakalım inşallah sıkıntısız geçer hepimizin süreçleri 🙏💚🧿
Bugün 33+5 bitecek inşallah 🤲🏻 ben 15.haftamdan beri yatıyorum doktorum öyle istedi ☺️

Oy maşallah sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin inşallah 🙏🧿💚 neden yatmanızı istedi kısalık mı oluştu onun için mi yoksa tedbiren mi
Uzunluk çok fazla değil tabi ama o dikişe baskı olmaması için yatmamı istedi tedbir için yani ☺️ her doktor yatak istirahati istemiyor tabi ☺️

Uzunluk çok fazla değil tabi ama o dikişe baskı olmaması için yatmamı istedi tedbir için yani ☺️ her doktor yatak istirahati istemiyor tabi ☺️
Ben doktoruma sorduğumda 10 gün dinlendiririz sonra ise dönebilirsin dedi ama bakalım zaman ne gösterecek 😮 sağlıkla gelsinler de bebisler inşallah 🥺🙏

Bugün 33+5 bitecek inşallah 🤲🏻 ben 15.haftamdan beri yatıyorum doktorum öyle istedi ☺️
Çok saçma bir soru olacak ama yine de sormak istiyorum… Ben de yaklaşık 1 ay önce erken doğum sebebi ile bebeğimi kaybettim. Sizlerin hikayesini de buradan takio ediyorum hep. Bir sonraki gebeliğimde mutlaka serklaj olması gerekir dedi doktorum. Daha var gebelik düşünceme ama süreçleri araştırarak kendimi yas sürecimde avutmaya çalışıyorum.

Yatmaktan tam olarak kasıt nedir? Düşünüyorum sezaryn sonrası ben iki gün yattım ama direkt sırtım ağrıdı tutuldu vs. Tabi onda sağa sola dönmekte zorlanıyordum ama mesela serklajda nasıl başa çıktınız? Ödem şişkinlik olmadı mı hiç yatmaktan? Ayakları uzatıp yarı oturur olmakta uygun mu? Kabızlık yaşadınız mı, tuvalette az durulması gerekiyor sanırım… Yani hareketsizlik nasıldı? Yeterki bebeklerimize kavuşalım sağsalim tabiki ama insan süreci de merak ediyor.

Bu arada az kalmış sizinde hayırlısı ile sağsalim sağlıcakla kucağınıza alın 🙏

Çok teşekkür ederim muz ve Çubuk kraker en büyük destegim 😅 ayva hiç aklıma gelmemişti ama çok iyi fikir teşekkür ederim 💚
Rica ederim canım benım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz malum hafifletmek zorundayız hamıleligimiz güzel gecsın diye 🥰🥰

Çok saçma bir soru olacak ama yine de sormak istiyorum… Ben de yaklaşık 1 ay önce erken doğum sebebi ile bebeğimi kaybettim. Sizlerin hikayesini de buradan takio ediyorum hep. Bir sonraki gebeliğimde mutlaka serklaj olması gerekir dedi doktorum. Daha var gebelik düşünceme ama süreçleri araştırarak kendimi yas sürecimde avutmaya çalışıyorum.

Yatmaktan tam olarak kasıt nedir? Düşünüyorum sezaryn sonrası ben iki gün yattım ama direkt sırtım ağrıdı tutuldu vs. Tabi onda sağa sola dönmekte zorlanıyordum ama mesela serklajda nasıl başa çıktınız? Ödem şişkinlik olmadı mı hiç yatmaktan? Ayakları uzatıp yarı oturur olmakta uygun mu? Kabızlık yaşadınız mı, tuvalette az durulması gerekiyor sanırım… Yani hareketsizlik nasıldı? Yeterki bebeklerimize kavuşalım sağsalim tabiki ama insan süreci de merak ediyor.

Valla bacım Herşey bebegımiz için bende dıyordum nasıl yatcam dıye falan ama insan bır evlat kaybedınce yeterki sagsalım kucağıma alayımda yatarım dıyosun ben yani lavabo harıcı kalkmıyorum ınanki uzanıyorum hep mecburum benım bırde tüp bebekle oldu yani tabiki rabbımın takdırı ama önlemi alabıldıgım kadar almak zorundayım bende dikiş yok halka var dikiş gibi oda ben tiroid ilacı kullanıyorum aç karnına belki o yüzden kabız degılım yani bilmiyorum ama rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın 🤲🏼

Estağfurullah neden saçma olsun insan yaşamadan algılayamıyor gerçekten ☺️ şöyle ki ben sadece tuvalet ve banyo ihtiyacım için ayaklandım kahvaltı ve yemeği bacaklarımı uzatarak yarı yatar pozisyonda yedim. Artık sırt ağrılarım arttı tabi Kabızlık ister istemez yaşanan bir durum çünkü hamilelikte zaten bağırsak hareketleri azalıyor bir de yatınca illaki oluyor ama ben kefir,kuru kayısı tarzı şeyler yedim olacagimi hissettiğim zaman. Çok şükür benim hiç ödemim olmadı. Doktorumun hedefi 34. Haftaydı tabi şimdi her kontrolde 2 hafta daha ileri atıyor inşallah 38leri görürüz diye ☺️ bu hafta biraz evde dolandım ama artık Bebek büyüdükçe dikişe baskı oluyor doğal olarak onun rahatsızlığı var hemen yatıyorum öyle olunca ☺️ bir de ben biraz pimpirikli bir insanım bir arkadaş var adı bizde kalsın ( cebellato cebellato 😂) o mesela yatmadı ilk bir aydan sonra şehir degistirmişligi bile var çok şükür kızcesini kucağına aldı ertesi gün evine bile geçti 🥰 biraz uzun yazdım ama merak ettiğin ne varsa sor biz burda birbirimize destek oluyoruz 🥰

Evet elhamdülillah riskli haftaların çoğunu geçtik darısı daha ileri haftalara inşallah 🤲🏻🥰 hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım 🤲🏻 darısı senin de başına inşallah canım 🥰

S Simgeklcc canım hem gözün aydın hem de hazır ol sağlıkla bebişinle kavuşmaya inşallah🥰🥰 nasıl oldu canım anlat bakalım nasıl doğurdun kız kaşla göz arasında maşallah🥰🙏🏻🤗💖
Hastaneden hiç taburcu etmediler benı zaten. Dün tekrar ciğer geliştirici yapıldı. Sonrasında sancılarım arttı nstde. Takip edildi bi süre. Sonra ben farklı bişey oldupunu sezdim ıkınma hissi falan hepsi bi anda geldi çatı muayenesi yapalım yapmayalım derken nöbetçi doktor sen doğum sancısı cekiyorsun bakmam lazım dedi. Baktıki acıklıkm4 cm olmus apar topar asağıya indirdiler bebek dikişe dayalıydı zaten. Öyle sezeryana aldılar cok minik oldupu için hemen yoğun bakıma indirdiler genel durumu için h içi doktor bilgilendircek. Cok cok duaya ihtiywcımız var teyzeleri 🙏tuvana duru ismi adına nolur dua edin🥺

Hastaneden hiç taburcu etmediler benı zaten. Dün tekrar ciğer geliştirici yapıldı. Sonrasında sancılarım arttı nstde. Takip edildi bi süre. Sonra ben farklı bişey oldupunu sezdim ıkınma hissi falan hepsi bi anda geldi çatı muayenesi yapalım yapmayalım derken nöbetçi doktor sen doğum sancısı cekiyorsun bakmam lazım dedi. Baktıki acıklıkm4 cm olmus apar topar asağıya indirdiler bebek dikişe dayalıydı zaten. Öyle sezeryana aldılar cok minik oldupu için hemen yoğun bakıma indirdiler genel durumu için h içi doktor bilgilendircek. Cok cok duaya ihtiywcımız var teyzeleri 🙏tuvana duru ismi adına nolur dua edin🥺
Ederiz tabi canım benim annesi haftalardır onun için dayanıyor eminim güçlü kızı da bir an önce toparlanıp annesine kavuşur 🤲🏻🥰

Back
X