- 3 Ocak 2021
- 5.401
- 1.870
- 123
Sizin kaç oldu şuan be kaç haftalıkken oldunuz? Çok teşekkür ederim inşallah dualarınızı bekliyorumÇok güzel geçecek ameliyat bak canlı örnek biz varız neredeyse 1 ay olcak benim kızlarında öyle süresi daha kısa ve çok şükür diyoruz fark edilip ameliyat olduk olmamak daha riskli agırlaştıkça sıkıntı olacaktı şimdi prenses dönemindeyiz doğuma kadar dinleniyoruz hepimiz 30 lu haftaları göreceğiz inşallahsen üzdükçe ağladıkça kasılman olur olumlu örnekler biz varız okuma yazılar haftan bize göre daha erken ve sana özelden attım fotoğrafı benim açılmam daha çoktu cok şükür iyiyim sende iyi olacaksın bilmediğin için zarar gelir diye korkuyorsun inan bana anlamayacaksın o kadar güzel geçecek kiii
Ben şuan 22+3 ameliyat olurken nasıl geçecek günler diyordum şuan bakıyorum 1 ay geçmiş bile şeninde öyle olacak iyi olacaksın yarın uyandığın gibi mesaj at lütfen bizeSizin kaç oldu şuan be kaç haftalıkken oldunuz? Çok teşekkür ederim inşallah dualarınızı bekliyorum
Canım ben de genellikle yatıştayım ama ilk zamanlardaki gibi aşırı aşırı bir dikkatim yok açıkçasıGünümün %90 yatış şeklinde devam ediyorum her doktor farklı söylüyor ondan risk almamak için yatıyorum ama oturmaya da başladım arada oturuyorum sen nasıl oldun nasıl gidiyor süreç
Güzel haberlerle gelllCanım ben de genellikle yatıştayım ama ilk zamanlardaki gibi aşırı aşırı bir dikkatim yok açıkçasıhaftaya kontrolüm var bakalım yaramaz kuş napıyormuş
Benim de hızlı geçiyor valla gerçekten zaten bir sonraki ilaç saatini düşünene kadar akşam oluyorGüzel haberlerle gelllbenimde öyle eğilme ağır kaldırma falan yapmıyorum yemegı masa da yiyorum artık önceden yatarken yiyordum şimdi oturarak zaten oturmamda en fazla yarım saati bulur gene yatar pozisyona geçiyorum öyle böyle günleri bitiriyoruz hızlı geçiyor bana günler senin nasıl geçiyor
O durumda ayaklarınızı havaya kaldırın benimki de hala öyle tekmeliyor sağolsun bazen işe yarıyor ayakları yüksekte tutmakBenim de hızlı geçiyor valla gerçekten zaten bir sonraki ilaç saatini düşünene kadar akşam oluyorya canım bebeğin hareketlerini ve tekmelerini iki gündür çok aşağıda hissediyorum acaba normal mi sence dikiş oynamaz heralde zaten bebeğin tekmesi keseyi patlatır mı Allah korusun korkuyorum ya
Güzle bir fikir canımO durumda ayaklarınızı havaya kaldırın benimki de hala öyle tekmeliyor sağolsun bazen işe yarıyor ayakları yüksekte tutmak
Ben doktora sormuştum o da rahat ol bir şey olmaz dediGüzle bir fikir canımpeki bir zararı olur mu mesela bu yavrucuğum bunu yapmasının
Ay çok teşekkür ederim canımBen doktora sormuştum o da rahat ol bir şey olmaz dediSerklaj olmayan arkadasımınki de öyle tepikliyor duruş itibariyle popolar aşağıda o yüzden aslında normal
Rica ederim canımAy çok teşekkür ederim canımsenin nasıl oldu sürecin Serklaj kararı vs neler yaşadın anlat bize sen bizi aydınlat bizden büyümüşsün
Sizin kaçtı açıklık varmıydı çok teşekkür ederimMerhabalar ben de 20.haftamda oldumSosyallanne lütfen Serklaj diye aratıp okuma canım ben kendimi tutmuştum bu konuda hiç araştırma yapmıcam diye bi 4-5 hafta sonra karşıma çıkanları okudum. Öncelikle farkedilmesi ve aksiyon alınması en önemlisi zaten. Gerisi de bolca dinlenme şeklinde geçiyor 10 haftadır yatış halindeyim arada suyumu almaya veya lavaboya kalkıyorum güzel geçecek hiç merak etme
Benim 11mmdi canım açıklığı bilmiyorum rica ederim ne demekSizin kaçtı açıklık varmıydı çok teşekkür ederim
İnşallah canım sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrucuklarıRica ederim canımbenim detaylı ultrasonda belli oldu aynı gün apar topar oldum Serklajı 11mmdi fark edildiğinde. Doktor bundan sonra dinlenerek geçecek dedi. İlk zamanlar sıkılıyordum evde ailem de uzakta, yaprak dökümü izledim, kitap okudum, numaralı boyamalardan falan aldım vakit geçirmek için bir şekilde geçti vakit inşallah daha da ilerisini görürüz hep birlikte
Benım de öyleydi detaylıya gitmiştim dedim kesem yukarı cıkmış mı doktor dedi ki kese yukarı çıksada patlayacaksa patlar dedi onla hiç alakası yok dedi aşagı da patlar yukarda patlamaz diye birşey yok dedi yatıyoruz zaten birşey olmaz Allahın izniyleBenim de hızlı geçiyor valla gerçekten zaten bir sonraki ilaç saatini düşünene kadar akşam oluyorya canım bebeğin hareketlerini ve tekmelerini iki gündür çok aşağıda hissediyorum acaba normal mi sence dikiş oynamaz heralde zaten bebeğin tekmesi keseyi patlatır mı Allah korusun korkuyorum ya
Ay gerçekten hafta olarak ilerlemissin ve hala alt tarafa mı vuruyor senin bebişin deO durumda ayaklarınızı havaya kaldırın benimki de hala öyle tekmeliyor sağolsun bazen işe yarıyor ayakları yüksekte tutmak
Kanama ilk iki gün biraz daha yoğundu sonra yavaş yavaş azaldı. 1 hafta içinde bitiyor aşağı yukarıKızlar dikiş sonrası kanamanız oldu mu ne kadar oldu?
İnşallah canım patlamaz zorla elleriyle patlatsınlar inşallahBenım de öyleydi detaylıya gitmiştim dedim kesem yukarı cıkmış mı doktor dedi ki kese yukarı çıksada patlayacaksa patlar dedi onla hiç alakası yok dedi aşagı da patlar yukarda patlamaz diye birşey yok dedi yatıyoruz zaten birşey olmaz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?