Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Sizin kaç oldu şuan be kaç haftalıkken oldunuz? Çok teşekkür ederim inşallah dualarınızı bekliyorum

Sizin kaç oldu şuan be kaç haftalıkken oldunuz? Çok teşekkür ederim inşallah dualarınızı bekliyorum
Ben şuan 22+3 ameliyat olurken nasıl geçecek günler diyordum şuan bakıyorum 1 ay geçmiş bile şeninde öyle olacak iyi olacaksın yarın uyandığın gibi mesaj at lütfen bize

Günümün %90 yatış şeklinde devam ediyorum her doktor farklı söylüyor ondan risk almamak için yatıyorum ama oturmaya da başladım arada oturuyorum sen nasıl oldun nasıl gidiyor süreç
Canım ben de genellikle yatıştayım ama ilk zamanlardaki gibi aşırı aşırı bir dikkatim yok açıkçası haftaya kontrolüm var bakalım yaramaz kuş napıyormuş

Sosyallanne canım tedbiri alabildiğimiz için biz şanslı grupta bile sayılırız, ilk gebelikte atılmadığı sürece bırakıldığı da oluyor kısalmaya rağmen, biz elimizden geleni yapacağız gerisine müdahale edemeyiz maalesef, forumda maalesef genellikle olumsuz konuşmalar var ama insanlar olumsuzluğu araştırırken bu forumları görüyor zaten öyle düşün hiç korkma doktoruna da güveniyorsan mesele yok canım inşallah en doğru zamanda sağlıkla kucağımıza alacağız hepimiz

Canım ben de genellikle yatıştayım ama ilk zamanlardaki gibi aşırı aşırı bir dikkatim yok açıkçası haftaya kontrolüm var bakalım yaramaz kuş napıyormuş
Güzel haberlerle gelll benimde öyle eğilme ağır kaldırma falan yapmıyorum yemegı masa da yiyorum artık önceden yatarken yiyordum şimdi oturarak zaten oturmamda en fazla yarım saati bulur gene yatar pozisyona geçiyorum öyle böyle günleri bitiriyoruz hızlı geçiyor bana günler senin nasıl geçiyor

Benim de hızlı geçiyor valla gerçekten zaten bir sonraki ilaç saatini düşünene kadar akşam oluyor ya canım bebeğin hareketlerini ve tekmelerini iki gündür çok aşağıda hissediyorum acaba normal mi sence dikiş oynamaz heralde zaten bebeğin tekmesi keseyi patlatır mı Allah korusun korkuyorum ya

Merhabalar ben de 20.haftamda oldum Sosyallanne lütfen Serklaj diye aratıp okuma canım ben kendimi tutmuştum bu konuda hiç araştırma yapmıcam diye bi 4-5 hafta sonra karşıma çıkanları okudum. Öncelikle farkedilmesi ve aksiyon alınması en önemlisi zaten. Gerisi de bolca dinlenme şeklinde geçiyor 10 haftadır yatış halindeyim arada suyumu almaya veya lavaboya kalkıyorum güzel geçecek hiç merak etme

O durumda ayaklarınızı havaya kaldırın benimki de hala öyle tekmeliyor sağolsun bazen işe yarıyor ayakları yüksekte tutmak

Ben doktora sormuştum o da rahat ol bir şey olmaz dedi Serklaj olmayan arkadasımınki de öyle tepikliyor duruş itibariyle popolar aşağıda o yüzden aslında normal
Ay çok teşekkür ederim canım senin nasıl oldu sürecin Serklaj kararı vs neler yaşadın anlat bize sen bizi aydınlat bizden büyümüşsün

Ay çok teşekkür ederim canım senin nasıl oldu sürecin Serklaj kararı vs neler yaşadın anlat bize sen bizi aydınlat bizden büyümüşsün
Rica ederim canım benim detaylı ultrasonda belli oldu aynı gün apar topar oldum Serklajı 11mmdi fark edildiğinde. Doktor bundan sonra dinlenerek geçecek dedi. İlk zamanlar sıkılıyordum evde ailem de uzakta, yaprak dökümü izledim, kitap okudum, numaralı boyamalardan falan aldım vakit geçirmek için bir şekilde geçti vakit inşallah daha da ilerisini görürüz hep birlikte

Sizin kaçtı açıklık varmıydı çok teşekkür ederim

İnşallah canım sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrucukları

Benım de öyleydi detaylıya gitmiştim dedim kesem yukarı cıkmış mı doktor dedi ki kese yukarı çıksada patlayacaksa patlar dedi onla hiç alakası yok dedi aşagı da patlar yukarda patlamaz diye birşey yok dedi yatıyoruz zaten birşey olmaz Allahın izniyle

O durumda ayaklarınızı havaya kaldırın benimki de hala öyle tekmeliyor sağolsun bazen işe yarıyor ayakları yüksekte tutmak
Ay gerçekten hafta olarak ilerlemissin ve hala alt tarafa mı vuruyor senin bebişin de benimki de hep alt taraflara vuruyor. Cogunlukla yatıyorum üstelikte. Bu duruma doktorun ne diyor merak ettim normal miymis.

İnşallah canım patlamaz zorla elleriyle patlatsınlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…