Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Bazen daha sert olduğu da oluyor ama aşırı aşırı fark yok canım şimdilik ilerleyen haftalarda bekliyorum sağlıkla gelsinler inşallah
Oy seveyim onu ben. Demek ki biraz daha büyümesi lazim daha sert hareketler icin.
Yada pozisyonu geregi iceri bagirsaklara falan sert vuruyordur pek hissetmiyorsundur dışarı dogru olmayinca. Benim bebis gecen hafta hep arkasi dönüktü durup durup bagirsaklarima vuruyordu. Disardan hareketleri pek anlasilmiyordu. anca aniden gelen gaz ciksrma istegi olunca anliyordum a vurdu kesin arkasi dönük hala diye :)

Aminnn sağlıkla 9 aylari dolunca dogsunlar büyüsünler

Aynen canım biraz daha büyüyecek bazen de gerçekten can yakıcı şekilde hareketler oluyor dışarıdan daha net anlarsın zamanla acele etmeden sakin sakin vakitlice gelsinler

Aynen canım biraz daha büyüyecek bazen de gerçekten can yakıcı şekilde hareketler oluyor dışarıdan daha net anlarsın zamanla acele etmeden sakin sakin vakitlice gelsinler
Ay aminnn
Doktorun su an kac haftaya kadar hedef koydu canım sana ?
Bide ne diyor mesela kac haftaya kadar daha durur dikiş iyi falan diyor mu

Kızlar yanmam geçti sonda çıkarıldıktan sonra az önce tamponu da çıkardılar ama baya baya kanamam var hasta bezi taktılar adet gibi kanaman olur diyorlar siz sanki az oldu demiştiniz benim neden böyle yaaa

Kızlar yanmam geçti sonda çıkarıldıktan sonra az önce tamponu da çıkardılar ama baya baya kanamam var hasta bezi taktılar adet gibi kanaman olur diyorlar siz sanki az oldu demiştiniz benim neden böyle yaaa
Bende tampon falan yoktu çıkarınca kanaman olması normal bence belkide benimde kanadı ameliyat sonrası ben görmedim hafif lekelenme oldu ama kanama olabileceğini söylemişlerdi endişe etmene gerek yok ameliyat sonrası bebeğine dikişe bakılmış zaten strese girme canını sıkma

Peki ağrı normal mi sağ kasığımda ağrı var birde bel ağrım var ya herkes normal geçirmiş benim ağır geçmiş gibi hissediyorum bakın 5 saati geçti ağrı normal mı doktor tekrar uğramadı soracaktm yoksa

Senin genel anestezi uygulandı bence çok normal araştırdığım da anestezi sonrası ağrı olan bir durummuş ister istemez panikledin için daha hassasın hani kafan karışsa belki bu kadar ağrı hissetmeyeceksin biraz uyumayı dene dinlen git gide azalır ağrın

Evet geneldi sanırım direk uyutuldum çünkü inşallah geçer şuan tek ağrım kaşık bel ağrım birde idrarımı yaparken yanma oluyor normal mi yaaa

Evet geneldi sanırım direk uyutuldum çünkü inşallah geçer şuan tek ağrım kaşık bel ağrım birde idrarımı yaparken yanma oluyor normal mi yaaa
İdrar tahlili yapılsa daha iyi olur kesin sonuç çıkar enfeksiyon olabilir olmayada bilir ameliyat sonrası bir durum olabilir doğrusu hatırlamıyorum sonda çıktıktan sonra yanmam var mıydı diye parasetamol takıldı mı o ağrını azaltır aslında hemşireye iletiyor musun ağrın olduğunu

İletiyorum normal diyor sonda sonrası yanma olabilir diyor idrarım gelmesin diye korkudan su içemiyorum sırf o yanmayı hissetmim diye sizce napayım ya araştırdım biraz sonda tahriş edermiş ondan dolayı da yanma olabilir mi diye düşündüm ama ben bu kadar zor olacağını düşünmemiştim hala rahat deilim bel üstü tam uzanır konumda değilde oturur konumda ayaklarımı uzattım doktorum sadece bir kez geldi hemşire artık gelmez dedi geldiğinde işlem biteli iki saat civarı olmuştu ultrasonla bebeğe baktı bende gördüm iyiydi kapattığı yeri de gösterdi hiç olumsuz bişey demedi her şeyi sordum normal dedi birde benim normalde de vajinam dar doğuştan açınca aletle acımıştır dedi ha ilk çıktığım zamana göre bir tık iyiyim tabi

Ay aminnn
Doktorun su an kac haftaya kadar hedef koydu canım sana ?
Bide ne diyor mesela kac haftaya kadar daha durur dikiş iyi falan diyor mu
Canım hedef koymadı bu şekilde gidebildiği yere kadar götürelim diyor, dikiş de iyi durumdaydı en son ultrasondan bakıyor. Ben ne kadar daha durur diye sormaya cesaret edemedim hiç o yüzden dikkat ediyorum bakalım inşallah ileri haftaları görürüz hepimiz

Kızlar çok şükür şuan bir ağrım yok ama hala idrar yaparken yanma var ya sözde özel hastane hemşireleri bir tuhaf zorla çalışıyorlar sanki diyorumki kanda crp idrarda enfeksiyon tahlillere bakalım gidip geliyorlar doktora sorduk gerek yok demiş bilmem ne anlam veremedim yani birde kan tam sayımına bakıyorlar onda da belki bilirsiniz WBC yüksek çıkıyor kanamam da çok var diyemem lekede deil ama hani adetini biteceği zaman azalır ya o şekilde bir pedi dolduracak kadar deil

Anladım canım ay hepimiz 38 haftalari 39 haftalari görelim bolca dikkat ederek dinlenerek herseyi yolunda tutup bebislerimizi 9 ayı dolunca kucagimiza alalim
Herseyin yolunda olacağına da sonsuz inanalım hepimiz

Canım saat ilerledikce ağrıların azalacak zaten. Sabaha daha rahat uyanırsın. Sana antibiyotik baslayacaktir doktorun yüksek ihtimalle. O yüzden tahlile gerek duymuyorlar. Merak etme onlar her zaman yapiyorlar bu isi. Benimde ilk saatler ağrım coktu bana da sadece bir şişe parasetamol parol verdiler damardan serumla. Onun dışında doktorum gerek yok o ağrı gececek demisti. Benim cok fazla mide bulantım da vardı mesela ağrılara ek.
Islem sonrasi kanama o sekilde oluyor canim zaten. Lekelenme seklinde de devam eder yarina daha da azalir. Ve 1 hafta kadar sürer. Ağrılarında iyice azalır.
Özel hastanede de olsan su an gecirdigin islem geregi ne yapilacaksa sadece onu yaparlar. Fazladan agri kesici veremezler sen hamilesin çünkü canım.
Veya gereksiz yere test yapmazlar. Bana da yapilmadi kan veya idrar testi. Ameliyat öncesi kan almışlardı sadece anestezi ve doktorumun istedigi testler yapilmisti. Operasyon sonrasi ekstra test yapilmiyor bende özelde oldum ameliyatimi.

Anladım canım ay hepimiz 38 haftalari 39 haftalari görelim bolca dikkat ederek dinlenerek herseyi yolunda tutup bebislerimizi 9 ayı dolunca kucagimiza alalim
Herseyin yolunda olacağına da sonsuz inanalım hepimiz
Kesinlikle canım kendini hep telkin et bolca dua et her şey yolunda olacak yavaş yavaş hedefe varacağız

Kesinlikle canım kendini hep telkin et bolca dua et her şey yolunda olacak yavaş yavaş hedefe varacağız
Oyy buna inanarak ve umutla hergünümü geçiriyorum önce sen sonra peşinden biz o beklediğimiz güne ulaşacağız ve sağlıkla dogurup sağlıkla yavrularımızı alip evimize gelecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…