Doktorlar yaniİnşallah canım patlamaz zorla elleriyle patlatsınlar inşallah
Kanama değil ama akıntıyla beraber lekelenme gibi oldu bende yaklaşık 1 hafta neredeyseKızlar dikiş sonrası kanamanız oldu mu ne kadar oldu?
Normal canım, Ağrı kesici verecekler sana kullanırsın onu. Bugün böyle ama yarına kalmayacakAmeliyattan çıktım ama kızlar ağrım çok bu normal mi hem kasık hem bel hem de vajina ağrısı ve de yanma hala geçmedi çıkalı 2 saat oldu doktor güzel geçti dedi açıklığı kapatmış muayene de etti bebek de iyi dedi ama ağrılarım neden çok
Verdiler ama geçmedi sizinde çok ağrıdımıNormal canım, Ağrı kesici verecekler sana kullanırsın onu. Bugün böyle ama yarına kalmayacak
Verdiler ama geçmedi sizinde çok ağrıdımı
Çok şükür ikinizde iyisinizAmeliyattan çıktım ama kızlar ağrım çok bu normal mi hem kasık hem bel hem de vajina ağrısı ve de yanma hala geçmedi çıkalı 2 saat oldu doktor güzel geçti dedi açıklığı kapatmış muayene de etti bebek de iyi dedi ama ağrılarım neden çok
Canım geçmiş olsun. Zor kısmı geçtin simdiden sonra dikkatle istirahatle iyi olacaksinAmeliyattan çıktım ama kızlar ağrım çok bu normal mi hem kasık hem bel hem de vajina ağrısı ve de yanma hala geçmedi çıkalı 2 saat oldu doktor güzel geçti dedi açıklığı kapatmış muayene de etti bebek de iyi dedi ama ağrılarım neden çok
Net hatırlamıyorum ama azalmıştı serumlarla, siz hemşirelere söyleyim çok rahatsız ediyorsa
Kızlar aşırı yanmam oldu hala da var sonda dan dolayı deniyor az önce çıkardılar onuda doktor gezebilirsin dedi ama kalkasım yok bel ağrım ve kasık ağrım hala var ve yanma da devam ediyorÇok şükür ikinizde iyisinizbenim ağrım eve gelince olmuştu ayaklarımda oldu sadece anesteziden dolayı belde ayakta ağrı olabiliyor diye biliyorum yanma sondadan dolayı hissediyor olabilirsin hemşireler bilgi verir sağ Salim kucağımıza alalım inşallah
Saol canım taktılar serum ama çoktan bitti ama hala geçmedi ağrılar yanma var sonda çıkarıldı bel ağrım kasık ağrım varCanım geçmiş olsun. Zor kısmı geçtin simdiden sonra dikkatle istirahatle iyi olacaksin
Ilk gün hele ameliyat sonrasi 6 saat kadar benim de cok ağrım olmustu. Sonucta rahim ağzına igne iplikle dikiş atıldı normal Canım o ağrılar. Doktorum öyle demisti bana da.
Agri kesici serum takıyorlar hemsirelere söyle doktorundan onay aldıklarında.
Ya şu hamilelik günlüğünü düzeltseneeeÇok şükür ikinizde iyisinizbenim ağrım eve gelince olmuştu ayaklarımda oldu sadece anesteziden dolayı belde ayakta ağrı olabiliyor diye biliyorum yanma sondadan dolayı hissediyor olabilirsin hemşireler bilgi verir sağ Salim kucağımıza alalım inşallah
Belki sonda yanma yapmıştır canım. Bende sonda yoktu takilmamisti.Saol canım taktılar serum ama çoktan bitti ama hala geçmedi ağrılar yanma var sonda çıkarıldı bel ağrım kasık ağrım var
Bende sonda yoktu o yüzden yanma olmadı sanırım, ama ağrı da eşiğine bağlı senin. Biraz uyumaya çalış rahatlarsın canım, aksi bir durum olsa Allah korusun zaten en güvenli yerdesinKızlar aşırı yanmam oldu hala da var sonda dan dolayı deniyor az önce çıkardılar onuda doktor gezebilirsin dedi ama kalkasım yok bel ağrım ve kasık ağrım hala var ve yanma da devam ediyorbenimki neden böyle oldu ki
Üstte yazdım arada gözden kaçtı galiba, hala vajinaya ve alt kasık bölgesine baskı yapiyormus bebişin galiba doktorun ne diyor normal muymis bu durumBende sonda yoktu o yüzden yanma olmadı sanırım, ama ağrı da eşiğine bağlı senin. Biraz uyumaya çalış rahatlarsın canım, aksi bir durum olsa Allah korusun zaten en güvenli yerdesin
canım gözümden kaçmıştır kusura bakmaÜstte yazdım arada gözden kaçtı galiba, hala vajinaya ve alt kasık bölgesine baskı yapiyormus bebişin galiba doktorun ne diyor normal muymis bu durumbenimkide hep yapiyor baskı da merak ediyorum
Ya ayni benim bebisim de. Bi bakiyorum karnımın üst tarafi şişkin yani başı yukarda gibi sonra bir bakiyorum kasık bölgem şişkin orda kafası. Dedigin gibi cok dönüyorlarcanım gözümden kaçmıştır kusura bakmadoktor makat geliş olduğu için böyle dedi ayakları aşağıda normal dedi, hatta baş kadar baskı yapmaz dikişlerine şu anlık bu duruşta olması da iyi dedi. Ama inan ki sürekli dönüyorlar şu an nasıl bi pozisyonda çözemedim bazen vajinaya tekme atıyor bazen daha yukarısına
Bazen daha sert olduğu da oluyor ama aşırı aşırı fark yok canım şimdilikYa ayni benim bebisim de. Bi bakiyorum karnımın üst tarafi şişkin yani başı yukarda gibi sonra bir bakiyorum kasık bölgem şişkin orda kafası. Dedigin gibi cok dönüyorlar
Sağlıkları yerinde olsun da.
Bebisinin haftasi daha büyük senin simdi hareketleri daha sert oluyor mu mesela benim haftalarima göre
Enfeksiyon da olabilirKızlar aşırı yanmam oldu hala da var sonda dan dolayı deniyor az önce çıkardılar onuda doktor gezebilirsin dedi ama kalkasım yok bel ağrım ve kasık ağrım hala var ve yanma da devam ediyorbenimki neden böyle oldu ki
Qhqhahahah yaaa yapamıyorum dün karıştırdım beceremedimYa şu hamilelik günlüğünü düzeltseneeesen daha 40 haftalik degilsin kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?