Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ameliyattan çıktım ama kızlar ağrım çok bu normal mi hem kasık hem bel hem de vajina ağrısı ve de yanma hala geçmedi çıkalı 2 saat oldu doktor güzel geçti dedi açıklığı kapatmış muayene de etti bebek de iyi dedi ama ağrılarım neden çok

Normal canım, Ağrı kesici verecekler sana kullanırsın onu. Bugün böyle ama yarına kalmayacak

Çok şükür ikinizde iyisiniz benim ağrım eve gelince olmuştu ayaklarımda oldu sadece anesteziden dolayı belde ayakta ağrı olabiliyor diye biliyorum yanma sondadan dolayı hissediyor olabilirsin hemşireler bilgi verir sağ Salim kucağımıza alalım inşallah

Canım geçmiş olsun. Zor kısmı geçtin simdiden sonra dikkatle istirahatle iyi olacaksin
Ilk gün hele ameliyat sonrasi 6 saat kadar benim de cok ağrım olmustu. Sonucta rahim ağzına igne iplikle dikiş atıldı normal Canım o ağrılar. Doktorum öyle demisti bana da.
Agri kesici serum takıyorlar hemsirelere söyle doktorundan onay aldıklarında.

Net hatırlamıyorum ama azalmıştı serumlarla, siz hemşirelere söyleyim çok rahatsız ediyorsa
Kızlar aşırı yanmam oldu hala da var sonda dan dolayı deniyor az önce çıkardılar onuda doktor gezebilirsin dedi ama kalkasım yok bel ağrım ve kasık ağrım hala var ve yanma da devam ediyor benimki neden böyle oldu ki

Saol canım taktılar serum ama çoktan bitti ama hala geçmedi ağrılar yanma var sonda çıkarıldı bel ağrım kasık ağrım var

Ya şu hamilelik günlüğünü düzeltseneee sen daha 40 haftalik degilsin kiii

Saol canım taktılar serum ama çoktan bitti ama hala geçmedi ağrılar yanma var sonda çıkarıldı bel ağrım kasık ağrım var
Belki sonda yanma yapmıştır canım. Bende sonda yoktu takilmamisti.
Serum biraz gec etki ediyor aslında. Bide agri olur canim normal ilk başlar icin. Saat ilerledikce yavas yavas azalacak. Ertesi güne cok cok az kalıyor. Sen booool bol su ic

Bende sonda yoktu o yüzden yanma olmadı sanırım, ama ağrı da eşiğine bağlı senin. Biraz uyumaya çalış rahatlarsın canım, aksi bir durum olsa Allah korusun zaten en güvenli yerdesin

Bende sonda yoktu o yüzden yanma olmadı sanırım, ama ağrı da eşiğine bağlı senin. Biraz uyumaya çalış rahatlarsın canım, aksi bir durum olsa Allah korusun zaten en güvenli yerdesin
Üstte yazdım arada gözden kaçtı galiba, hala vajinaya ve alt kasık bölgesine baskı yapiyormus bebişin galiba doktorun ne diyor normal muymis bu durum benimkide hep yapiyor baskı da merak ediyorum

Üstte yazdım arada gözden kaçtı galiba, hala vajinaya ve alt kasık bölgesine baskı yapiyormus bebişin galiba doktorun ne diyor normal muymis bu durum benimkide hep yapiyor baskı da merak ediyorum
canım gözümden kaçmıştır kusura bakma doktor makat geliş olduğu için böyle dedi ayakları aşağıda normal dedi, hatta baş kadar baskı yapmaz dikişlerine şu anlık bu duruşta olması da iyi dedi. Ama inan ki sürekli dönüyorlar şu an nasıl bi pozisyonda çözemedim bazen vajinaya tekme atıyor bazen daha yukarısına

Ya ayni benim bebisim de. Bi bakiyorum karnımın üst tarafi şişkin yani başı yukarda gibi sonra bir bakiyorum kasık bölgem şişkin orda kafası. Dedigin gibi cok dönüyorlar
Sağlıkları yerinde olsun da.
Bebisinin haftasi daha büyük senin simdi hareketleri daha sert oluyor mu mesela benim haftalarima göre

Bazen daha sert olduğu da oluyor ama aşırı aşırı fark yok canım şimdilik ilerleyen haftalarda bekliyorum sağlıkla gelsinler inşallah

Enfeksiyon da olabilir bu kadar yanmanın devam etmesi tek enfeksiyon getiriyor aklıma doktorun bugün gelecek mi veya hemşireye de söyleyebilirsin belki kan idrar alıp bakılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…