Aaaaa niye iki tane olursa destekleri 2x mi olacakmış Allah affetsin bazıinsanlar çeneden başka bir şeye yaramazlar bunlar da onlardanEn doğrusu aslında biz beceremedik maalesef herkes duydu bir de yıllar sonra olunca tüp bebek sanıyorlarmış neden tek koydurdunuz demişler kayınvalideme geçen gün o kadar para verdiniz madem iki tane yaptırsaydınız falan demişler bana da hep ikiz mi diyorlar yok bi tane diyince 'olsunn' diyorlar millet cinnetlik tam lohusayken hepsini haşlarım ben bunların ya hadi bakalım
Onlar senin totonu yesin. Valla hamileliğin şanından kilo almak. Bak ben hiç almadım onu kafama kakan kakanaSonra şişman diye zorbalanıyoruz ama
Allakımm tam nazlı kız yaaaaHiç bi hareket yok sabaha kadar uyumadım daha yeni kalktım hala bi hareket yok
Benim ki gazaba uğramalara doyamıyor pek umursamaz o yüzden yine bildiğini okuyorEvet ben de sinsiler tanımıyorum korkuyorum onları görünce saklanıyorumnisan97 ben de zorbalanıcam gibi hissediyorum etrafımda kilo zorbaları var bknz. KAYNANAM bütün mahalle hakkında konuştuğu için kocamın gazabına uğrayacak bana bir şey söylerse
9 aydır hiç kimseden en ufak bir yardım görmedim ki doğunca etsinler çok bilmişler işte sinir etmeye çalışıyorlar ancaAaaaa niye iki tane olursa destekleri 2x mi olacakmış Allah affetsin bazıinsanlar çeneden başka bir şeye yaramazlar bunlar da onlardan
Onlar her zaman konuşacak bişey bulacaklar zatenOnlar senin totonu yesin. Valla hamileliğin şanından kilo almak. Bak ben hiç almadım onu kafama kakan kakanayani kilo alsanda almasanda laf eden oluyor salla gitsin
Allakımm tam nazlı kız yaaaa
Evet teyzesi kızım çok nazlıdır çıkmamak için direniyorOnlar senin totonu yesin. Valla hamileliğin şanından kilo almak. Bak ben hiç almadım onu kafama kakan kakanayani kilo alsanda almasanda laf eden oluyor salla gitsin
Allakımm tam nazlı kız yaaaa
Benim ki gazaba uğramalara doyamıyor pek umursamaz o yüzden yine bildiğini okuyor
Ay hepsine tızt diyeceksin boşvereceksin lohusalıkta da süt süt süt diyecekler ay çenesizler9 aydır hiç kimseden en ufak bir yardım görmedim ki doğunca etsinler çok bilmişler işte sinir etmeye çalışıyorlar anca
Hepsinin canı cehenneme dostumAy hepsine tızt diyeceksin boşvereceksin lohusalıkta da süt süt süt diyecekler ay çenesizler
Valla söylettirmiyorum hala tek tük biliyorlar boşver sanki herkes iyiliğimizi mi istiyor.En doğrusu aslında biz beceremedik maalesef herkes duydu bir de yıllar sonra olunca tüp bebek sanıyorlarmış neden tek koydurdunuz demişler kayınvalideme geçen gün o kadar para verdiniz madem iki tane yaptırsaydınız falan demişler bana da hep ikiz mi diyorlar yok bi tane diyince 'olsunn' diyorlar millet cinnetlik tam lohusayken hepsini haşlarım ben bunların ya hadi bakalım
Kız bırak kilona kurban olsunlar. Biz can taşıyoruz içimizde. Eskiden kendileri duba gibi oluyormus hamileyken şimdi bizim kilomıza kimse laf edemez cırmala hepsiniEvet ben de sinsiler tanımıyorum korkuyorum onları görünce saklanıyorumnisan97 ben de zorbalanıcam gibi hissediyorum etrafımda kilo zorbaları var bknz. KAYNANAM bütün mahalle hakkında konuştuğu için kocamın gazabına uğrayacak bana bir şey söylerse
Daha doğurmadım şimdiden gelip bebek öpme işini konuşuyorlar ben bunları napayım yani haksız mıyım neresini öpcen el kadar bebenin önümüz hastalık ayı insanlar çok bencilValla söylettirmiyorum hala tek tük biliyorlar boşver sanki herkes iyiliğimizi mi istiyor.
Ay bide o var yaa. Milletin yorumu bitmez. Lohısalığına vermiş gibi yap haşla hepsini
Aynen bebişim. Duymayacağiz. Ve söylediklerini umursamayacağız. Dediği gibiOnlar her zaman konuşacak bişey bulacaklar zaten
Yesin onu teyzesi nazlı böceğimiz yaaaEvet teyzesi kızım çok nazlıdır çıkmamak için direniyor
Yasak dersin. Kötü örnekler anlat arada netten bul görsel göster.Daha doğurmadım şimdiden gelip bebek öpme işini konuşuyorlar ben bunları napayım yani haksız mıyım neresini öpcen el kadar bebenin önümüz hastalık ayı insanlar çok bencil
Meme ucuma laf ettirmem füze gibiler mübarekAynen bebişim. Duymayacağiz. Ve söylediklerini umursamayacağız. Dediği gibicebellato nun doğum sonrası da süt diyecekler emzir diyecekler memenin ucu kötü diyecekler. Her halta konuşacaklar.
Yesin onu teyzesi nazlı böceğimiz yaaa
Bebeği farklı odada tutmayı düşünüyorum zaten sorarlarsa uyuyor diyeceğiz eşim evdeyken gelirlerse işim çok daha kolay o zaten kimseye vermez benden daha pimpirikli sağolsunYasak dersin. Kötü örnekler anlat arada netten bul görsel göster.
Bide dr enfeksiyon riski var dedi kimse öpmesin dedi dersin doğum sonrası ben öyle dicem bende de var dicem. Bana da kimse yanaşmasın
amaaannn onlara neymiş kilomdan herkes kendine baksınKız bırak kilona kurban olsunlar. Biz can taşıyoruz içimizde. Eskiden kendileri duba gibi oluyormus hamileyken şimdi bizim kilomıza kimse laf edemez cırmala hepsini
Pimpirikli kocalar iyi ki varKimseye öptürme sakınnisan97 elini bile öptürmem elini ağzına koyuyor derim benim eşim de pinpirikli bide kız olacağını duyunca çıldırdığı için insanlara göstermeden büyütmeye çalışacakmış
amaaannn onlara neymiş kilomdan herkes kendine baksınkocalarımız memnun bebelerimiz memnun kaynanam için mi zayıflayayım hiçte bile
AhshahshMeme ucuma laf ettirmem füze gibiler mübarekonları savunurum sonuna kadar
En güzeli ennn. Uzak tutucaz. Valla mecburuz korumaya evlatları onlara sahip çıkmak zorundayız. Zaten en az 45 gün fln kimseyi kabul etmeBebeği farklı odada tutmayı düşünüyorum zaten sorarlarsa uyuyor diyeceğiz eşim evdeyken gelirlerse işim çok daha kolay o zaten kimseye vermez benden daha pimpirikli sağolsun
Ben gelmek için bana soracaklarını düşünmüyorum köy yeri burası çat kapı gelirler sonra bir de hizmet beklerlerAhshahsh
En güzeli ennn. Uzak tutucaz. Valla mecburuz korumaya evlatları onlara sahip çıkmak zorundayız. Zaten en az 45 gün fln kimseyi kabul etme
Ay o zaman baska tabi dogru. Sen bebegi baska odada tut. Bide benden sana tavsiye park yatak mi aldin ne aldin bilmiyorum ama bazilarinda sineklik gibi birsey oluyor hani onu üzerine cek bebisin birileri bakalim bi dediginde. Veya cibinlikli bisiler al üzerini kapat yani. Ellemesinler temas etmesinler.Ben gelmek için bana soracaklarını düşünmüyorum köy yeri burası çat kapı gelirler sonra bir de hizmet beklerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?