Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Aaaaa niye iki tane olursa destekleri 2x mi olacakmış Allah affetsin bazıinsanlar çeneden başka bir şeye yaramazlar bunlar da onlardan

Sonra şişman diye zorbalanıyoruz ama
Onlar senin totonu yesin. Valla hamileliğin şanından kilo almak. Bak ben hiç almadım onu kafama kakan kakana yani kilo alsanda almasanda laf eden oluyor salla gitsin
Hiç bi hareket yok sabaha kadar uyumadım daha yeni kalktım hala bi hareket yok
Allakımm tam nazlı kız yaaaa

Benim ki gazaba uğramalara doyamıyor pek umursamaz o yüzden yine bildiğini okuyor

Aaaaa niye iki tane olursa destekleri 2x mi olacakmış Allah affetsin bazıinsanlar çeneden başka bir şeye yaramazlar bunlar da onlardan
9 aydır hiç kimseden en ufak bir yardım görmedim ki doğunca etsinler çok bilmişler işte sinir etmeye çalışıyorlar anca

Onlar senin totonu yesin. Valla hamileliğin şanından kilo almak. Bak ben hiç almadım onu kafama kakan kakana yani kilo alsanda almasanda laf eden oluyor salla gitsin

Allakımm tam nazlı kız yaaaa
Evet teyzesi kızım çok nazlıdır çıkmamak için direniyor

Benim ki gazaba uğramalara doyamıyor pek umursamaz o yüzden yine bildiğini okuyor
9 aydır hiç kimseden en ufak bir yardım görmedim ki doğunca etsinler çok bilmişler işte sinir etmeye çalışıyorlar anca
Ay hepsine tızt diyeceksin boşvereceksin lohusalıkta da süt süt süt diyecekler ay çenesizler

Valla söylettirmiyorum hala tek tük biliyorlar boşver sanki herkes iyiliğimizi mi istiyor.
Ay bide o var yaa. Milletin yorumu bitmez. Lohısalığına vermiş gibi yap haşla hepsini

Kız bırak kilona kurban olsunlar. Biz can taşıyoruz içimizde. Eskiden kendileri duba gibi oluyormus hamileyken şimdi bizim kilomıza kimse laf edemez cırmala hepsini

Valla söylettirmiyorum hala tek tük biliyorlar boşver sanki herkes iyiliğimizi mi istiyor.
Ay bide o var yaa. Milletin yorumu bitmez. Lohısalığına vermiş gibi yap haşla hepsini
Daha doğurmadım şimdiden gelip bebek öpme işini konuşuyorlar ben bunları napayım yani haksız mıyım neresini öpcen el kadar bebenin önümüz hastalık ayı insanlar çok bencil

Daha doğurmadım şimdiden gelip bebek öpme işini konuşuyorlar ben bunları napayım yani haksız mıyım neresini öpcen el kadar bebenin önümüz hastalık ayı insanlar çok bencil
Yasak dersin. Kötü örnekler anlat arada netten bul görsel göster.
Bide dr enfeksiyon riski var dedi kimse öpmesin dedi dersin doğum sonrası ben öyle dicem bende de var dicem. Bana da kimse yanaşmasın

Meme ucuma laf ettirmem füze gibiler mübarek onları savunurum sonuna kadar

Yasak dersin. Kötü örnekler anlat arada netten bul görsel göster.
Bide dr enfeksiyon riski var dedi kimse öpmesin dedi dersin doğum sonrası ben öyle dicem bende de var dicem. Bana da kimse yanaşmasın
Bebeği farklı odada tutmayı düşünüyorum zaten sorarlarsa uyuyor diyeceğiz eşim evdeyken gelirlerse işim çok daha kolay o zaten kimseye vermez benden daha pimpirikli sağolsun

Kimseye öptürme sakın nisan97 elini bile öptürmem elini ağzına koyuyor derim benim eşim de pinpirikli bide kız olacağını duyunca çıldırdığı için insanlara göstermeden büyütmeye çalışacakmış
Kız bırak kilona kurban olsunlar. Biz can taşıyoruz içimizde. Eskiden kendileri duba gibi oluyormus hamileyken şimdi bizim kilomıza kimse laf edemez cırmala hepsini
amaaannn onlara neymiş kilomdan herkes kendine baksın kocalarımız memnun bebelerimiz memnun kaynanam için mi zayıflayayım hiçte bile

Pimpirikli kocalar iyi ki var ben bazen karnımı dürtüyorum bana bile kızıyor rahat bırak kızımı diye dün kontrolde uyuyor diye doktor karnımı salladı baya bi bana diyor ki ben sana bile kızıyordum adam dövdü kızımı

Meme ucuma laf ettirmem füze gibiler mübarek onları savunurum sonuna kadar
Ahshahsh
Bebeği farklı odada tutmayı düşünüyorum zaten sorarlarsa uyuyor diyeceğiz eşim evdeyken gelirlerse işim çok daha kolay o zaten kimseye vermez benden daha pimpirikli sağolsun
En güzeli ennn. Uzak tutucaz. Valla mecburuz korumaya evlatları onlara sahip çıkmak zorundayız. Zaten en az 45 gün fln kimseyi kabul etme

Ahshahsh

En güzeli ennn. Uzak tutucaz. Valla mecburuz korumaya evlatları onlara sahip çıkmak zorundayız. Zaten en az 45 gün fln kimseyi kabul etme
Ben gelmek için bana soracaklarını düşünmüyorum köy yeri burası çat kapı gelirler sonra bir de hizmet beklerler

Ben gelmek için bana soracaklarını düşünmüyorum köy yeri burası çat kapı gelirler sonra bir de hizmet beklerler
Ay o zaman baska tabi dogru. Sen bebegi baska odada tut. Bide benden sana tavsiye park yatak mi aldin ne aldin bilmiyorum ama bazilarinda sineklik gibi birsey oluyor hani onu üzerine cek bebisin birileri bakalim bi dediginde. Veya cibinlikli bisiler al üzerini kapat yani. Ellemesinler temas etmesinler.
Bu fikirde var benim aklimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…