Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Yapışsaydın saçına Allahım sa ki biz kilomuzu görmüyoruz herseye yorum yapiyorlar yaa..
Beceriksiz gitte işi öğren de gel deseydin

Onlar da sanıyor ki biz kendimizi 34 beden falan görüyoruz biz bilmiyoruz kilolu olduğumuzu falan
Ay vallahi en sinir oldugum sey yaa.. bende kilolu hamile kaldım mesela, bana da o dönemler yani he uz hamile degilken fln görenler ay kilo almışsıaaan diye konusuyorlardi sinir oluyordum.
Hamile kaldiktan sonra kilo verdim. Hicte almadim.
Ama serklajli olunca evden cikamiyorum kimse aynadan kendine yada cocuguna coluguna bakmiyor bizi eleştiriyor

Aynısını yaşadım bayramda 4 aylık hamileydim şişmişsin çok kilo almışsın dediler hiç kilo almadığım halde kilo almadım daha hiç kusmaktan yemek yediğim mi var diyince de ee bu çocuk nasıl gelişecek dediler anlayacağın insanlar konuşmak için hep bişeyler bulacak her zaman

Ay kesinlikle öyle yaa.. hep bisey buluyorlar. Benim daha tüm çevrem bilmiyor hamile oldugumu bide, herkes fitnegül olmus... zaten evden de çıkamıyorum görüp anlayacak kimse de yok. Sadece bir tanesi vardi sey demis benim icin totosu büyümüş hamile kesin..
Bunu dediginde benim hamile kalip 7 kg vermis olmam dışında sorun yok

Ben de bi kayınvalide var maşallah daha keseyi görmeden bütün köye duyurdu bir de özellikle tembihledim bak kimseden duymayayım diye kanamam oldu yine aynı şekilde düşük yaptı kanaması oldu diye bütün köy duydu cinnetlik resmen

En sinir oldugum sey yaaa.. bi karar veren karı kocanın kararına saygı duyulmaması...
Koca koca insanlara laf anlatamiyoruz biz böyle karar verdik diyosun da yine bildiklerini okuyorlar..
Valla iyi sakin kalmissin

En sinir oldugum sey yaaa.. bi karar veren karı kocanın kararına saygı duyulmaması...
Koca koca insanlara laf anlatamiyoruz biz böyle karar verdik diyosun da yine bildiklerini okuyorlar..
Valla iyi sakin kalmissin
Biz kimiz ki tek başımıza karar veriyoruz ne haddimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…