Oğlan sağlıcakla bi doğsun hayırlısıyla sonra bi de kız bebek nasip olur inşallahBenim ki kız olsaydı muhtemelen kalede falan büyürdü Rapunzel misali oğlumun bile aşırı üstüne titriyorama içinde hep var kız babası olmak
Ay bu milletin agzina bant yapistircam valla. Ne bekliyorsun diye bagirsaydin bi kendilerine gelirlerdi. Her anne ister ki sütü gelsin emzirsin. Hemen nedir yani bu.. gıcık insanlar ya.. burda okumustum birinin kvsi cikarip memesini gostermis bak böyle olacak ki emebilsin cocuk fln diyeYa ben doğum yaptım eve geldim daha bismillah çocuğa bakıp bu sarı mı sarılık galiba sütün mü yok dediler lan nasıl olsun ilk kez doğurdum sabaha kadar ağlaya ağlaya pompa yaptım. Sonra sütüm geldi bu sefer memelerimi beğenmediler çok küçükmüş ondan süt gelmezmişgün sonunda kocan senin destekçinse o bile yetiyor insana
Güle güle kullansin canim benim. Bakmıştım bu modellere bende. Ama odasina ahsap odamiza ahsap cok olur diye dusundum. Normal park yataklar toplaniyor ya is bitince ondan odamıza park yatak alalim dedik.Benimki bu
Benimkinin odası olamayacak uzunca bi süre maalesef ev 2+1 ilerleyen zamanlarda ayarlamaya çalışacağız artık nasıl olacaksa bilmiyorumGüle güle kullansin canim benim. Bakmıştım bu modellere bende. Ama odasina ahsap odamiza ahsap cok olur diye dusundum. Normal park yataklar toplaniyor ya is bitince ondan odamıza park yatak alalim dedik.
Bir de benim eşim oğlum 1 haftalıkken askere gidecekti gerçi bedelliydi ama lohusayken o yıl gibi gelmişti bana hepten sinir harbi yaşıyordum içimdeAy bu milletin agzina bant yapistircam valla. Ne bekliyorsun diye bagirsaydin bi kendilerine gelirlerdi. Her anne ister ki sütü gelsin emzirsin. Hemen nedir yani bu.. gıcık insanlar ya.. burda okumustum birinin kvsi cikarip memesini gostermis bak böyle olacak ki emebilsin cocuk fln diyeneler var neler
Olsun canım zamanla hepsi olur. Bizim müsait odamız var zaten bebiş odası diye planlamıştık. Sende gönlünce ferah bir eve eve geçince yaparsın odasınıBenimkinin odası olamayacak uzunca bi süre maalesef ev 2+1 ilerleyen zamanlarda ayarlamaya çalışacağız artık nasıl olacaksa bilmiyorum
Ah bide lohusayken yalnız kalmak Sana iyi gelmemiştir tabi canım benim kıyamam ya. Hepsi geçiyor tabi ama herşey güzel sağlıklı ilerler yolunda ilerler hepimiz içinBir de benim eşim oğlum 1 haftalıkken askere gidecekti gerçi bedelliydi ama lohusayken o yıl gibi gelmişti bana hepten sinir harbi yaşıyordum içimde
Burası kendi evimiz zaten anca salonu iptal edersem çocuk odası çıkıyor o da çok büyük çocuk odası için saçma bişey olacak ama yapacak bişey yokOlsun canım zamanla hepsi olur. Bizim müsait odamız var zaten bebiş odası diye planlamıştık. Sende gönlünce ferah bir eve eve geçince yaparsın odasını
Yani o da pek olmaz gibi haklısınBurası kendi evimiz zaten anca salonu iptal edersem çocuk odası çıkıyor o da çok büyük çocuk odası için saçma bişey olacak ama yapacak bişey yok
Evet salonla büyüklükleri aynıYani o da pek olmaz gibi haklısın2.odan oturma odasi mi ?
O zaman oraya siz gecin kendi odaniz az küçükse onu da kızına verEvet salonla büyüklükleri aynısaçma bi düzen olacak
Ay bosver odayiiii.Evet salonla büyüklükleri aynısaçma bi düzen olacak
Yatak odasında banyo var orayı terk edememO zaman oraya siz gecin kendi odaniz az küçükse onu da kızına ver
Geçti geçti ben bu ilişkiye olan inancımı kaybettim zaten akışına bırakıyorumAy bosver odayiiii.
Var mı bugun hareket. Dogmaya niyeti yok heralde gecti artik bugunden de
Ahshah bencil bir anaYatak odasında banyo var orayı terk edemem
YaaGeçti geçti ben bu ilişkiye olan inancımı kaybettim zaten akışına bırakıyorum
Kız evi naz evi tamam da kız da bizim kızımız bu kadar da naz olmasa iyi olurAhshah bencil bir anahaklisin tani banyolu oda bırakılır mı.
Bakarsin bir çözümüne. Oturma odan o kadar büyükse kızın büyüyünce azicik oraya geçirirsin salonu kullanırsın artık.
Yaaolsun be levent nasılsa dogacak. Azıcık daha naz etsin napsin
Sen bunca ay dua et gec gel kızım diye. Simdi de o gelmiyor napsinKız evi naz evi tamam da kız da bizim kızımız bu kadar da naz olmasa iyi olur
Hemen deneyim durSen bunca ay dua et gec gel kızım diye. Simdi de o gelmiyor napsin
Zaten son günleri gelir kuzum ya.
Aa dur tolga çevik in bacak hareketi testini deneyecektin hadi dene unutmaa
Atıyorum bacağı daha vakti var demek kiSen bunca ay dua et gec gel kızım diye. Simdi de o gelmiyor napsin
Zaten son günleri gelir kuzum ya.
Aa dur tolga çevik in bacak hareketi testini deneyecektin hadi dene unutmaa
Sırtını dümdüz yasladın ama dimiAtıyorum bacağı daha vakti var demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?