Hem de ne gececiSeninki de mi gececi
Benimki nst de yapıyor onu korkuyor mu ne yapıyorsa garibimHem de ne gececibir video çektim az önce ama uzun diye atamam sanırım kumandayı üstüne koydum tekmelerle çıldırdı
Ben kocamı uyandırmicamSürpriz olsun boşver böyle daha heyecanlı
Aynı odada olursak mecbur uyanır sesine ama farklı odaya kaçarsa kurtulabilir
Onlar nstyi hissediyorlar mı acaba ses dalgası falan gidiyor muBenimki nst de yapıyor onu korkuyor mu ne yapıyorsa garibim
Hiç bir fikrim yok bu konuda usg hissetmiyor gibi onu da hissetmez herhaldeOnlar nstyi hissediyorlar mı acaba ses dalgası falan gidiyor mu
Büyük ihtimalle o kaçacak başka odayaAynı odada olursak mecbur uyanır sesine ama farklı odaya kaçarsa kurtulabilir
Biz rahat 2 aydır ayrıyız ben dönemiyorum 3 4 yastıkla uyuyorum diye bıraktı gittiBüyük ihtimalle o kaçacak başka odayaben uzun süre ayrı uyumak istemem anahtarlar mecbur biraz
bence de hissetmiyordur sen gerilince geriliyorolabilirHiç bir fikrim yok bu konuda usg hissetmiyor gibi onu da hissetmez herhalde
Ya o normal canım benim kocam da kolum çarpar bir şey olur diye düşünerek iki ay başka yere gitmişti saçmalama adam gel buraya dedim ikna ettim onuBiz rahat 2 aydır ayrıyız ben dönemiyorum 3 4 yastıkla uyuyorum diye bıraktı gittirahat edemiyorum diye yatağını bırakmak zorunda kaldı daha doğrusu
Uyku rutini oluştu mu seninkinin takip ediyor musun mesela benimki her gün ama her gün sabah 7.50 de uyanıyor hiç şaşmaz fark ettiğimde çok şaşırmıştımbence de hissetmiyordur sen gerilince geriliyorolabilir
Kızımız doğunca babasıyla da kavuşacağız artıkYa o normal canım benim kocam da kolum çarpar bir şey olur diye düşünerek iki ay başka yere gitmişti saçmalama adam gel buraya dedim ikna ettim onu
Aaa yok öyle değil tam olarak ama gündüz full uykuda sabah erken harekete geçiyor bide şimdi bu saatlerde 11 sonrası tepikler,, gündüz ama tın yokUyku rutini oluştu mu seninkinin takip ediyor musun mesela benimki her gün ama her gün sabah 7.50 de uyanıyor hiç şaşmaz fark ettiğimde çok şaşırmıştım
Evet canım bu sefer de biz istemeyeceğiz kavuşmak sanırımKızımız doğunca babasıyla da kavuşacağız artık
Hareket iyidir korkma benim doktorumun bile ilk sorduğu evde hareketleri nasıl iyi mi oluyor arada deler öyle normalAaa yok öyle değil tam olarak ama gündüz full uykuda sabah erken harekete geçiyor bide şimdi bu saatlerde 11 sonrası tepikler,, gündüz ama tın yokyemek yerken bi yokluyor bide sabahları ben ilk uyandığımda acıktığımda, tam saatine hiç bakmadım ama bugün maşallah çok aşırı hissettim az önce korktum yemin edeirm karnımı delecek sandım araştırdım fazla hareket sorun olur mu diye
Şimdi de gebelik gudubetliği var zaten akşamdan beri değişik isteklerde bulunuyor Allahtan sular kesildi de kurtuldum bi sürü bahane bulmaya çalışıyorumEvet canım bu sefer de biz istemeyeceğiz kavuşmak sanırımlohusa gudubetliği
Ya kardeşim sende yani adam çiçek vermiş senden de bir şeyler bekliyor aaaaaaaaa delirtme beni çıkart şu çocuğu artıkŞimdi de gebelik gudubetliği var zaten akşamdan beri değişik isteklerde bulunuyor Allahtan sular kesildi de kurtuldum bi sürü bahane bulmaya çalışıyorum
Dogru hayat sürprizlerle dolu ne olacak bilemeden beklesinSürpriz olsun boşver böyle daha heyecanlı
Delsin ya o kadar beklemişim bütün organlarımı yumruklasın feda olsunHareket iyidir korkma benim doktorumun bile ilk sorduğu evde hareketleri nasıl iyi mi oluyor arada deler öyle normal
Ay yok aşko dur benimki o zamana gelmesin. Az daha dursun. Bizimki 6 KasımO da olur caniko az kaldı
Ben uykusuz kalmayı severim ama ne kadar süre olduğuna bağlı tabiki şimdi tepik şov başladı uyuyakalana kadar bu şovu göreceğiz
Aaa seninki de o zaman sürpriz olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?