Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Büyük ihtimalle o kaçacak başka odaya ben uzun süre ayrı uyumak istemem anahtarlar mecbur biraz
Biz rahat 2 aydır ayrıyız ben dönemiyorum 3 4 yastıkla uyuyorum diye bıraktı gitti rahat edemiyorum diye yatağını bırakmak zorunda kaldı daha doğrusu

Biz rahat 2 aydır ayrıyız ben dönemiyorum 3 4 yastıkla uyuyorum diye bıraktı gitti rahat edemiyorum diye yatağını bırakmak zorunda kaldı daha doğrusu
Ya o normal canım benim kocam da kolum çarpar bir şey olur diye düşünerek iki ay başka yere gitmişti saçmalama adam gel buraya dedim ikna ettim onu

Uyku rutini oluştu mu seninkinin takip ediyor musun mesela benimki her gün ama her gün sabah 7.50 de uyanıyor hiç şaşmaz fark ettiğimde çok şaşırmıştım
Aaa yok öyle değil tam olarak ama gündüz full uykuda sabah erken harekete geçiyor bide şimdi bu saatlerde 11 sonrası tepikler,, gündüz ama tın yok yemek yerken bi yokluyor bide sabahları ben ilk uyandığımda acıktığımda, tam saatine hiç bakmadım ama bugün maşallah çok aşırı hissettim az önce korktum yemin edeirm karnımı delecek sandım araştırdım fazla hareket sorun olur mu diye

Hareket iyidir korkma benim doktorumun bile ilk sorduğu evde hareketleri nasıl iyi mi oluyor arada deler öyle normal

O da olur caniko az kaldı

Ben uykusuz kalmayı severim ama ne kadar süre olduğuna bağlı tabiki şimdi tepik şov başladı uyuyakalana kadar bu şovu göreceğiz

Aaa seninki de o zaman sürpriz olabilir
Ay yok aşko dur benimki o zamana gelmesin. Az daha dursun. Bizimki 6 Kasım
Bebişimden Aralikta şov bekliyorum.
Aralık sevgili olma yildonumumuz o zaman gelsin aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…