Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ya valla şaştım kaldım elinizden ya keke bu grubun adını libido killer grubu yapsaydık
Kiz bacım sende soeun var. Hamileyken insan bebesinden baska bisey dusunemiyor. Ben çocuğum rahatsiz olacak diye düşünüyorum direkt sende fingirdeklik pesindesin

Hafta hafta kumanda şov videosu var elimde birkaç hafta sonra anı videosu yaparım ama paylaşmıyorum ben kumandayı tam olarak düşürdüğü zaman komik bir video çıkar ortaya
Anne karnında hareketli olan bebeler çıkınca da öyle oluyormuş ellerinden çekeceğimiz var yanii

Kiz bacım sende soeun var. Hamileyken insan bebesinden baska bisey dusunemiyor. Ben çocuğum rahatsiz olacak diye düşünüyorum direkt sende fingirdeklik pesindesin
Bak beni yine kahkaha krizine sokacaksınız ya çocuğun niye rahatsız olsun Allahımmm bu çocuk suyun içinde ağacın üstünde değilki sallansın ya şimdi ceza yicem sizin yüzünüzden eclrlclelxldkxldkfkdld

Senin şuan dikiş için yapmaman gerek çocuk rahatsız olmaz ama büyüdükçe sen rahatsız olursun hiç hoş değil

eşimle kardeşimin çocukluğu aşırı aşırı zormuş eğer çok hareketli olursa onlara suç atacağım
Benimki çok sakin bir bebekmiş ben de öyleymişim bizimki aşırı hareketli gibi kime çekti hiç bir fikrim yok folik asit bebesi ben de suçu ona atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…