Demek ki doğurmuyorum o zaman henüz anlamadığıma göreYok bana doktorum demişti hocam ya anlamazsam demiştim kahkaha atmıştı anlarsın anlarsın diye
Evet doğurmuyorsun şimdi sıklaşırsa doğurmaya başlıyorsun demek olurDemek ki doğurmuyorum o zaman henüz anlamadığıma göre
Ben bunlardan alcam nasipse kuzum bunun icin iyi diyorlsr. O digeri iste beşik gibi sallaniyor pek mantikli degil sanki.Şu daha bi hareketli gibi geliyor bana
İki tane attım hangisi diyorsun sen
Ay ne diyosunnn bak kustun daa. Belli olmaz bakarsin o gün bugundur. Ben bile heyecanlandim yaaaaBi an sancı başladı sandımbu gece olmasın artık su yok duş almadan doğurmak istemiyorum
27 eylül geçti artık hafta içi gelsin hastanede doktor aramayalım bir deEvet doğurmuyorsun şimdi sıklaşırsa doğurmaya başlıyorsun demek olur
Evet diğeri zor sallanıyor biz bile sallayamadık bebek nasıl sallasınBen bunlardan alcam nasipse kuzum bunun icin iyi diyorlsr. O digeri iste beşik gibi sallaniyor pek mantikli degil sanki.
Ay ne diyosunnn bak kustun daa. Belli olmaz bakarsin o gün bugundur. Ben bile heyecanlandim yaaaa
Tahmin ettigimiz gibi o kullanissiz model demek kiEvet diğeri zor sallanıyor biz bile sallayamadık bebek nasıl sallasın
Yok kız benim kızın tekmeleriymiş uyudu sakinim şuan
Neyse uyuduysa tamam korkma artık sen de uyuEvet diğeri zor sallanıyor biz bile sallayamadık bebek nasıl sallasın
Yok kız benim kızın tekmeleriymiş uyudu sakinim şuan
Benim kızın sürprizleri işte teyzesiTahmin ettigimiz gibi o kullanissiz model demek ki
Ayy iyi bari. Gece gece bize aksiyon yasattin. Vallahi ben bile terledim burda yazdiklarini okuyunca.
Ay bi de o var dimi o uyuyunca sen de uyuNeyse uyuduysa tamam korkma artık sen de uyudoğurduktan sonra da o uyuduğu sn uyuyacaksın alış
İşte ya süt yapacaksın ya ev işi kararını vereceksinAy bi de o var dimi o uyuyunca sen de uyuçünkü evde yardımcı var ev işlerini o yapacak biz de hanım ağa gibi yatacağız
Sürprizlerini sevsin teyzesiBenim kızın sürprizleri işte teyzesi
Ayaklı mandıraİşte ya süt yapacaksın ya ev işi kararını vereceksin
İyi geceler bacım ben de inşallah uyurumSürprizlerini sevsin teyzesihadi dinlen gercekten. Hepimiz uyuyalim yarin yine ayni yerde
Iyi geceler askolarcebellato
İyi geceler canikosuSürprizlerini sevsin teyzesihadi dinlen gercekten. Hepimiz uyuyalim yarin yine ayni yerde
Iyi geceler askolarcebellato
Uyu hadi doğurmadın madem bu saate kadarİyi geceler bacım ben de inşallah uyurum
Hiç niyetim yok bugün doğurmaya zatenUyu hadi doğurmadın madem bu saate kadar
yarın doğurtacağız seni pazartesiye yetişeceksin merak etme şimdi uyu dinlenHiç niyetim yok bugün doğurmaya zaten
Hadi inşallahyarın doğurtacağız seni pazartesiye yetişeceksin merak etme şimdi uyu dinlen
İyi geceler bacım ben de inşallah uyurum
Ay size dedim ben uyuyamadim resmenİyi geceler canikosu
İlaç içmeye kalktım mesajını gördüm minik kuş noldu böyle korkma hiçbir şeyimiz yok bebişte iyi onukorkutma yemek yiyip mi yattın yoksaAy size dedim ben uyuyamadim resmen
Kabus gördüm uyandim. Hala etkisinden cikamadim. Kalp ritimlerim bile duzelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?